Gość: gość Re: Triada - najlepsze biuro! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.08, 07:33 Witamy pracownika triady - biura które osiągnęło już dno w obsłudze klientów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Triada - najlepsze biuro! IP: *.poch.com.pl 17.07.08, 08:18 Piszesz bzdury, trzy razy byłem z tego biura na wczasach i było ok no może nie do końca ale to już szczegóły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobik Re: Triada - najlepsze biuro! IP: *.osiedle.net.pl 19.07.08, 20:10 Z Triadą byłem 2 razy: 1-szy raz (Tunezja) - super, drugi (Grecja) - reklamacja i krok od sądu... Za miesiąc trzecie podejście (Cypr) :) Odpowiedz Link Zgłoś
tysia16223 Re: Triada - najlepsze biuro! 03.08.08, 18:30 czy 'bobik' leci 12.08? Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1400 Re: Triada - najlepsze biuro! 05.08.08, 15:35 A myślałem, że za każdym razem z innym. To by miało sens w Twojej wypowiedzi. A tak to byłeś z jednym, więc na jakiej podstawie stwierdzasz, że to najlepsze??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Triada - najlepsze biuro! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 08:13 ja byłam z Triady zadowolona zdecydowanie bardziej niż swego czasu z Neckermann a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewela... Re: Triada - najlepsze biuro! IP: 195.90.102.* 05.08.08, 18:41 ja również byłam z triadą w tym roku w grecji i jestem zadowolona a ludzie którzy najbardziej narzekają to ci którzy przez cały pobyt siedzieli przy basenie przy hotelu, nawet nad morze nie trudzili sie iść. po przyjezdzie do Polski pewnie beda sie szczycic ze byli w Grecji,tylko ciekawe co widzieli?!!!! porażka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Triada - najlepsze biuro! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 10:20 Wróciłam właśnie z Krety Sitia Beach Resort & SPA.Bylam z Triada jestem bardzo zadfowolona, żadnych niespodzianek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja_25 Re: Triada - najlepsze biuro! IP: *.eastwest.com.pl 17.07.08, 10:34 Ja byłam z Triadą w czerwcu na Zakynthos (Hotel Admiral) i jestem również bardzo zadowolona z tych wakacji i śmiało mogę powiedzieć, że jak do tej pory były to moje najlepsze wakacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Triada - najlepsze biuro! IP: *.tktelekom.pl 18.07.08, 23:20 hej, ja tez byłem w Zakynthos z Triadą w lipcu (hotel Commodore) wszystko ok, z małym wyjątkiem, samolot powrotny opóźniony o 4 godziny. Wściekłość wszystkich wczasowiczów :( brak informacji co sie dzieje, a na dodatek na tablicy odlotow cały czas była podana godzina do odlotu 19!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. kontakt z rodzina z Polski pomógł nam pliczyc o której wyleciał samolot z Poznania i kiedy mozna sie go spodziewac w Zanet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Triada - najlepsze biuro! IP: *.lublin.mm.pl 19.07.08, 00:16 Byłam z Triadą na Krecie i wszystko było OK, rezydentki bez zarzutu. Bardzo mile wspominam pobyt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozefa1 Re: Triada - najlepsze biuro! IP: 80.51.237.* 05.08.08, 12:53 No to próbujcie dalej,wyjazd Triadą to jak amerykańska ruletka.Akurat Zakinthos to chyba jeden z lepszych ich kierunków, ale to co robili (na moich oczach) z turystami na Krecie to długo by opowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juron Re: Triada - najlepsze biuro! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 14:20 Pewnie nie dali im drinkow"kleopatra,afrodite i oazis.Nie dano im przerwy na ciasto i serwis kawowy a przy basenie nie bylo zjezdzalni.Jak masz cos do powiedzenia wal konkretami. Odpowiedz Link Zgłoś
blamblam Re: Triada - najlepsze biuro! 06.08.08, 11:43 w jakim miescie? Jaki hotel? Jadę na Kretę we wrześniu z dzieckiem. Nie chciałabym trafić do "schronu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kefalonia Re: Triada - najlepsze biuro! IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.08, 13:34 No,ja właśnie lecę we wrześniu na Zakynthos-pierwszy raz z T. Zdecydowalismy się zaryzykować -tydzień,2 os.dorosłe,tylko śniadania,hotelik Letsos w Alykes.Byle dolecieć/ i przylecieć/,mieć gdzie przenocować i się umyć-na nic więcej Triada nie jest nam potrzebna- w sumie 6 dni na pięknej Zakynthos nie będę siedzieć w hotelu tylko się plażować i zwiedzać co się da.Mam nadzieję,że nie dołączymy do armii niezadowolonych-oczekiwań wielkich nie mamy-za te pieniądze? Odpowiedz Link Zgłoś
deep.core Re: Triada - najlepsze biuro! 05.08.08, 18:10 Byłem z Triadą 2 razy - zawsze wszystko OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozefa1 Re: Triada - najlepsze biuro! IP: 80.51.237.* 06.08.08, 08:25 Do drinków nie doszliśmy, biedni ludzie zdenerwowali się nie wiadomo dlaczego, gdy okazało się że zarezerwowane w listopadzie apartamenty zostały zamienione-oczywiście na duuużo lepsze wg.rezydentki. Jak się później okazało nikt ich wcześniej nie widział, a wyglądały jak schrony atomowe i w dodatku były 1,5 km od morza.Za to następni niesforni klienci awanturowali się gdy okazało się, że w hotelu nikt nie słyszał o Triadzie i zakwaterowano ich w uroczych kwaterach w pobliskiej kamienicy oczywiście bez posiłków(choć w hotelu było HB).Potem jeszce dwukrotnie zmieniano im lokum.Wszystkie te sceny odbywały się na oczach przerażonych innych turystów Triady, którzy zastanawiali się siedząc w autobusie jaką zmianę przewidziała dla nich rezydentka-oczywiście na lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś