najlepszymonia25 21.11.08, 07:36 Proszę o opinie dotyczącą tego biura,Zastanawiam sie nad Kretą;) dziękuję za każdą odpowiedź ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosia Re: biuro Orbis? IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.11.08, 12:33 Witaj ! My byliśmy w tym roku na Krecie .Wczasy wybraliśmy z katalogu Orbis -Travel Time (trochę niższe ceny i hotele z reguły 3 gwiazdkowe i przy wczesnej rezerwacji jakaś wycieczka gratis ) .Byliśmy bardzo zadowoleni .Wszystko tak jak w ofercie .I szczerze mówiąc nigdy nie słyszałam negatywnych opini o tym biurze i juz zastanawiam się nad ofertami na przyszły rok .Pozdrawiam i jeśli masz jakieś pytania ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuta Re: biuro Orbis? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.08, 16:18 Z Travel Time Orbis byłam dwa razy - na Krecie i w Portugalii. Z obu wyjazdów jestem bardzo zadowolona - hotele, organizacja , opieka rezydenta, wycieczki bez zarzutu. Przy wcześniejszej rezerwacji atrakcyjne są bonusy - w przypadku Krety wycieczka, my wybraliśmy Santorini i auto na jeden dzień. W przyszłym roku prawdopodobnie też wybiorę to biuro - jeszcze raz Kreta albo Tunezja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grusz Re: biuro Orbis? IP: *.adsl.inetia.pl 28.11.08, 08:44 My byliśmy z Orbisu dwa razy - w Turcji i w Egipcie. Rezerwowaliśmy wcześniej, wiec mieliśmy darmowe ubezpieczenie od kosztów rezygnacji i wycieczkę również w cenie. Biuro w porządku, żadnych problemów nie było, rezydenci też tacy, jacy powinni być. Polecam biuro, widać, że nie chodzi im tylko o ilość klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: biuro Orbis? IP: 81.210.87.* 28.11.08, 15:41 Byliśmy z Orbisem na Krecie. Wszystko bardzo OK. Dzięki wcześniejszej rezerwacji miliśmy gratis wycieczkę (Santorini, płatne tylko transfery), samochód na 1 dzień i park wodny (płatne na miejscu bodaj po 3 euro za leżaki). Trochę tylko byliśmy zaskoczeni wykwaterowaniem z hotelu 0 12 i brakiem możliwości wykupienia pokoju do wyjazdu na lotnisko, który był o 1 w nocy. Ale to "wina" holtelu, że nie mieli wolnych pokoi, a nie biura. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś