ewulaks1 12.02.09, 23:54 Czy ktoś był w Sandy Beach Hotel na Kosie? Wybieramy się tam w czerwcu tego roku i będziemy wdzięczni za opinie. czy wybraliście pokój 2-osobowy, czy rodzinny typu studio? Czy wiało? Czy były komary? Czy było coś niefajnego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zbigniew Re: Sandy Beach na KOS IP: 83.13.116.* 13.02.09, 08:27 byłem parę lat temu - w czerwcu Mieliśmy rodzinny - była nas czwórka Wiatru jakoś sobie nie przypominam, nic niefajnego też - raczej same pozytywne wspomnienia Komarów było bardzo dużo - bo wokół hotelu były podmokłe tereny trzęsienia ziemi też mi się w ciągu ponad 10 pobytów w Grecji nie udało zauważyć - ale chyba najbardziej sejsmiczne jest Zakynthos na które się w tym roku wybieram Odpowiedz Link Zgłoś
ewulaks1 Re: Sandy Beach na KOS 13.02.09, 14:01 dzięki czyli z plag egipskich tylko komary... będziemy w rodzinnym pokoju z zaprzyjaźnioną rodziną. z nimi nawet w zeszłym roku nad zimnym i deszczowym Bałtykiem było fajnie. kochałam polskie plaże... ale zeszłoroczny pobyt dzieci przypłaciły antybiotykiem a my silnymi przeziębieniami i moja miłość nieco przygasła więc w oczekiwaniu na ocieplenie klimatu dostrzegalne nad Bałtykiem postanowiliśmy się w tym roku udać na południe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack_06 Re: Sandy Beach na KOS IP: *.kalisz.mm.pl 14.02.09, 16:58 My byliśmy w czerwcu 2005 i zanotowaliśmy w pokoju przypadek 1 komara (długo zresztą nie pożył). Co do wiatru, to wiało i owszem, bo to dość wietrzna wyspa. Chociaz w ciągu 2-tyg. pobytu tylko raz uniemożliwiał kąpiel i plażowanie. A plaża w Marmamri - długa, szeroka, z jasnym piaskiem i ... wydmami - przypomina nasze polskie, bałtyckie. A to nie jest jest regułą na greckich wyspach. Co do minusów - w naszym przypadku był to pokój (2+1). Tak fatalnego pokoju nie mieliśmy na żadnych naszych wczasach. Ale to już podobno historia. Pokoje są odremontowane, więc Wam to nie grozi. No i jeszcze miejscowość - Marmari to taka nadmorska dziura. Nam akurat to odpowiada, wybieramy nawet celowo takie miejsca. Ale nie każdy lubi tego typu miejscowości. JD Odpowiedz Link Zgłoś