kah777 08.03.09, 21:03 Czy ktoś leciał tymi liniami? Czego sie mogę spodziewać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bachula_gr Re: Aegean Airlines 09.03.09, 08:47 Ja lecialam. Wewnatrz Grecji (Ateny-Ioannina) oraz na zewnatrz (Thessaloniki-Monachium). Spodziewac sie mozesz normalnego lotu, nie wiem o co Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
akodz Re: Aegean Airlines 09.03.09, 09:04 Leciałem z nimi w 2007 roku na Rodos. Przyzwoity standard, bez opóźnień, nie wiem, co więcej można powiedzieć :-)? Odpowiedz Link Zgłoś
tacomabelle Re: Aegean Airlines 09.03.09, 09:56 we wrześniu 2008 lecialam z Aegean na Rodos z BP Grecos, normalna linia, samolot B737, bez opóźnień, catering typu gumowa kanapka i ciastko... Odpowiedz Link Zgłoś
kah777 Re: Aegean Airlines 09.03.09, 10:01 Jakbyś leciała liniami Air Italy Polska to wiedziałabyś o co mi chodzi ;-) Wole zasięgnąć opini czym będę leciała. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Aegean Airlines IP: *.gorzow.mm.pl 09.03.09, 10:10 bardzo dobry przewoznik, lecielismy w tamtym roku na krete. zero spoznienia, catering, mila obsluga Odpowiedz Link Zgłoś
bachula_gr Re: Aegean Airlines 09.03.09, 10:49 kah777 napisała: > Jakbyś leciała liniami Air Italy Polska to wiedziałabyś o co mi > chodzi ;-) Fakt, nie lecialam. Tym bardziej lec AEGEAN-em. Dla odmiany nie polecam OLYMPIC-u. To tyle jesli chodzi o greckie linie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alojjola Re: Aegean Airlines IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.09, 11:36 zmartwiłaś mnie tym, nie polecam Olympica. Ja w tym roku nie Aeganem a Olympicem lecę,bo tylko on na Poros lata. Już pogodziłam się z faktem, że jest śmigłowy i mały potwornie, jakie ma wady jeszcze, bo rozumiem, że wielkość to dla ciebie nie problem? Jola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Aegean Airlines IP: 77.79.228.* 09.03.09, 18:58 kah777 napisała: > Jakbyś leciała liniami Air Italy Polska to wiedziałabyś o co mi > chodzi ;-) Wole zasięgnąć opini czym będę leciała. Pozdrawiam. A ja leciałam Air Italy i powiem Wam, że było... bez zarzutu - punktualnie, czysto, miła obsługa, catering (byle jaki, bo byle jaki, ale był;)). Wiem jednak, że w przypadku tych linii to był tylko wyjątkiem potwierdzającym regułę. Co do Aegean - słyszałam kilka opinii - wszystkie pozytywne (choć bez entuzjazmu:)) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Aegean Airlines 11.03.09, 22:36 Bardzo dobre linie lotnicze (zresztą na potwierdzenie nagradzane kilka razy nagrodami). Z Polski realizowali loty czarterowe z Katowic na Kretę. Odpowiedz Link Zgłoś