Gość: kier IP: *.jareks.net 05.06.09, 09:23 Jakie macie doświadczenia z hostelami, polem namiotowym w atenach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagodaq Re: hostele, pole namiotowe - ateny? 05.06.09, 11:05 ja bylam w maju tu: www.campingathens.com.gr/en/index.asp wszystko ok, tylko okropnie glosno (kamping przy bardzo ruchliwej drodze), dobry dojazd do centrum autobus+metro, jesli nie chcemy poruszac sie wlasnym srodkiem transportu Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: hostele, pole namiotowe - ateny? 05.06.09, 14:47 Dawno temu nocowałem w hostelu na Kypselis... to była masakra. Duchota potworna, za oknem młodzi grecy pałowali motocykle. Pokoje były wtedy kilkuosobowe. Ja się z jakimiś Japończykami załapałem... Następną noc spędziłem na agorze pod Akropolem w śpiworze pod krzaczkiem :))... i było fantastycznie!!.. piękny widok, świeże powietrze i tylko lekki szum miasta w dole. Odpowiedz Link Zgłoś
kalanitka Re: hostele, pole namiotowe - ateny? 05.06.09, 22:36 zajrzyj tu www.polish.hostelworld.com/findabed.php/Hostele/Ateny/Grecja www.hostelbookers.com/hostels/greece/athens/ www.campingathens.com.gr/en/index.asp www.eurocampings.pl/pl/europie/grecja/srodkowa/?start=0 Odpowiedz Link Zgłoś