Gość: ona IP: *.proxy.aol.com 13.12.03, 17:29 Kto byl na Krecie w Malii??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anna Re: MALIA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.03, 21:41 W samej miejscowości - klub na klubie, bardzo głośno całą noc, trochę ciszej w dzień:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: MALIA IP: *.proxy.aol.com 30.12.03, 18:16 a jaka jest plaza,czy duzo turystow??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron5 Re: MALIA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.03, 22:14 W samej Malii nie bylem na plaży.Trochę poza centrum (2km) są fajne plaże,położone poza miejscowością,szerokie,piaszczyste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krecik Re: MALIA IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 31.12.03, 09:53 Byłem na chwilę mieszkając w pobliżu. Miasto opanowane przez Anglików. W każdej tawernie liga angielska na żywo. Na plaży nie byłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: MALIA IP: *.proxy.aol.com 31.12.03, 17:28 czy duzo jest z turystow z Polski,i czy warto wziazc All inclusive,czy sa jakies tanie i dobre knajpki???Z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron5 Re: MALIA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.04, 06:29 Nie było zbyt dużo turystów z Polski,ale ja byłem we Wrześniu.Są Anglicy,głównie młodzież. Co do AI-jedzenie w restauracjach jest relatywnie tanie,np danie obiadowe kosztuje 5E.Natomiast napoje,soki,kawa itp w knajpie 2E.Nie piję alkoholu więc dla mnie AI nie miało sensu.Ale jak ktoś ma ochote na drinkowanie to chyba AI jest ok. W ogóle to Malia nie jest ładna.Polecam raczej pobliskie Agios Nikolaios. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: MALIA IP: *.proxy.aol.com 01.01.04, 13:06 dzieki za informacje,ja tez sie wybieram we wrzesniu.pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babz Re: MALIA IP: *.bsk.vectranet.pl / 195.85.229.* 08.02.04, 21:39 Jesli szukasz imprezowej miejscowosci to jednak polecam bardziej pobliskie Hersonissos Odpowiedz Link Zgłoś