Dodaj do ulubionych

Hotel Chrousso Village- lozeczka niemowlece

19.06.09, 21:17
Myslimy o wyjezdzie na poczatku wrzesnia, z 15 mieieczna corka, do Grecji do
Hotel Chrousso Village - czy wiecie jak tam jest z dostepnoscia lozeczek
niemowlęcych ? Jesli ich tam nie ma, to ja radziliście sobie ze spaniem z tak
malymi dziecmi ? I ten wylot o 6 rano z Warszawy, to chyba bedzie masakra..
Obserwuj wątek
    • maja4444 Re: Hotel Chrousso Village- lozeczka niemowlece 21.06.09, 23:08
      właśnie wróciłam z CHV, było super, nie ma żadnego problemu z łóżeczkami (jak
      przyjechaliśmy w pokoju juz czekał kojec i dzidzia super sobie spała, mimo że w
      domu nie chce spać w łóżeczku), podróż też była znośna, w samolocie synio spał,
      trochę gorzej było w autobusie do hotelu i z hotelu, nic się nie martw, na pewno
      będzie ekstra i będziecie zadowoleni, pozdrawiam
      • zuzanna122 Re: Hotel Chrousso Village- lozeczka niemowlece 22.06.09, 11:05
        super. wielkie dzieki ! powiedz mi jeszcze prosze czy jedzenie hotelowe jest na
        tyle ok ze mozna je dawac takiemu 15 miesieczniakowi (warzywa gotowane, makarny,
        pieczywo)? czy raczej nastawic sie na sloiczki ?
    • maja4444 Re: Hotel Chrousso Village- lozeczka niemowlece 22.06.09, 23:34
      uważam ,że jedzenie w hotelowej restauracji jest naprawdę w dużym wyborze, tak
      jak piszesz makarony, sosy, warzywa, owoce, jogurt, serki owocowe, zapiekanki
      itp., zupa jest na wieczór, mój maluch który jest trochę wybredny naprawde nie
      miał tam żadnych problemów. Na wszelki wypadek możesz wziąć kilka słoiczków i
      np. jakieś kaszki mleczne
      pozdr.
      • nina78 Re: Hotel Chrousso Village- lozeczka niemowlece 06.08.09, 12:01
        Byliśmy w tym hotelu w zeszłym roku z 2,5-letnim dzieckiem. Mogę go spokojnie
        polecić. Super animacje, dmuchany zamek, dwa place zabaw, ciepła woda w
        basenach, dobre jedzenie, sprawna klimatyzacja, duże pokoje, bajki w tv ;)
        Jedyny minus to trochę daleko na plaze, ale nie mozna miec wszystkiego...

Co do lozeczek, to z tego co wiem mozna je bez problemu zalatwic, tak samo jak
        nianie elektroniczna, ale my polozylismy mala do normalnego duzego lozka, ktore
        stalo wolne w pokoju ;)

Jak chcesz zobaczyc fotki z tej wyprawy, to zapraszam do galerii na blogu:
        pruchniewicz.pl/galeria/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka