Gość: lech IP: *.77.classcom.pl 17.07.09, 15:59 Czy płacąc na bramkach za autoban w Serbi i Macedonii w euro wydają reszte w euro czy w dinarach i denarach? jakie są aktualne stawki przejazdu do Grecji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andrzej Re: do Grecji przez Serbie IP: *.chello.pl 17.07.09, 17:26 Od tamtego roku można płacic w euro i jest korzystniej. Od Wegier w strone Belgradu dwie bramki po 5e za Belgradem 13 i potem 3 przed Niśem a w Macedonii dawaj 3 razy po 1 euro odliczone bo nie wszyscy wydają resztę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Re: do Grecji przez Serbie IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.09, 19:47 wracałam tydzień temu, płaciłam w euro i wydawali w euro. Na bramkach pisze, ile trzeba zapłacić w euro i w dinarach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Petek Re: do Grecji przez Serbie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 20:41 Jak lepiej kursowo - euro czy dinary? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: do Grecji przez Serbie IP: *.mmj.pl 17.07.09, 22:53 Najlepiej to płacić kartą. Nic lepszego nie wymyślisz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nel Re: do Grecji przez Serbie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 23:19 a czy na Serbi można płacić w euro na stacjach paliw? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: do Grecji przez Serbie IP: *.mmj.pl 18.07.09, 08:16 Można tylko po co ? ;)) Kartą wyjdzie korzystniej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Petek Re: do Grecji przez Serbie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 10:26 A czy można płacić kartą płaską (np. Visa Electron)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: do Grecji przez Serbie IP: *.mmj.pl 18.07.09, 16:46 ość portalu: Petek napisał(a): A czy można płacić kartą płaską (np. Visa Electron)? Jak najbardziej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glabek Re: do Grecji przez Serbie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.09, 08:54 Ważne! Otwarto już obwodnicę w Budapesztu w odcinku M0 - do M5, czyliu na trasie Węgry, Serbia, Macedonia- do Grecji. Bardzo dobry objazd, wręcz luksusowy. Nie warto się pchać przez centrum Budapesztu, szczególnie w godzinach szczytu /korki, stłuczki- coś potwornego/.Pozdrawiam. G. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinihtaa Re: do Grecji przez Serbie 19.07.09, 12:24 jak na nią dobrze wjechać żeby nie trafić do centrum? - pytanie dotyczy drogi z przejścia Sahy w stronę Serbii. Dzięki za wskazówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: do Grecji przez Serbie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.09, 15:49 Wystarczy nie zjeżdżać na M3 tylko wyparywać znaczków M5. Znawcy Budapesztu twierdzą że poza godzinami szczytu jazda przez centrum jest krótsza i kilometrowo i czasowo. Ja pojadę obwodnicą bo miasto znam słabo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glasbek Re: do Grecji przez Serbie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.09, 13:18 Jadę od Lublina, nie umiem Ci więc pomóc, bo nie wiem, ale możesz sama obejrzec na mapie. Droga dokładnie tak wygląda. Pozdrawiam. www.motorway.hu/resource.aspx?ResourceID=AAK_SZORO_2009_PL Odpowiedz Link Zgłoś
dslr Re: do Grecji przez Serbie 19.07.09, 14:21 O widzicie to dobra wiadomość :) Ta jazda przez Budapeszt zawsze nie drażniła ;D Szkoda że pojadę nią dopiero za rok ;D ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glabek Re: Moze teraz mapa się otworzy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.09, 15:50 A może teraz się otworzy? Niestety na dwa razy. forum.gazeta.pl/forum/w,806,96584460,96621178,Re_obwodnica_Budapesztu.html Jeśli nie....... to sorry. Nie mogę znalezć sposobu na skuteczne wklejenie linka. G. Odpowiedz Link Zgłoś