Dodaj do ulubionych

szukam kogoś

18.05.15, 09:44
Witam.Mam na imię Mariusz.Otóż mam jeden problem.Wiem , że to trochę dziwne ale szukam jednej Mariki,która studiowała albo jeszcze studiuje Inżynierie biomedyczną na politechnice Gdańskiej.Pochodzi z Osielska.
Poznałem ją kiedyś na portalu internetowym badoo.com.Pisaliśmy ze sobą ale kontakt nam się jakoś zerwał(przez moją głupotę).Bardzo mi się z nią dobrze pisało a tym bardziej kobieta mnie bardzo zaskoczyła(wzruszyła),czymś co powiedziała a na dodatek ma podobne zainteresowania.
Zerwał nam się kontakt bo czymś ją uraziłem(nie ważne czym) i Chciałem ją przeprosić.Zależy mi na tym aby odnaleźć do niej kontakt.Szukałem ją wszędzie.Także na facebooku.Pochodzi ona z Osielska.Jeśli ktoś zna taką Marikę proszę o kontakt lub przekazanie tej osobie informacji aby napisała do mnie na emaila (szuk_mar@poczta.onet.pl).Napewno będzie zaskoczona.Bardzo proszę o pomoc.Mariusz z badoo.com,który interesuje się informatyką.Ta dziewczyna ma około 24-26 lat.Jej matka jest ordynatorem(lub była). Na pewno domyśli się o co chodzi.Bardzo proszę o pomoc jeśli ktoś taką osobę zna.
Obserwuj wątek
    • bolekxlolek Re: szukam kogoś 18.05.15, 12:16
      Nie znam Mariki, ale chyba wiem czemu zerwała z Tobą kontakt. Myślę, że nie byłeś dla niej partnerem. Pewnie inteligentna i wykształcona dziewczyna nie chciała utrzymywać korespondencji z kimś kto sprawia wrażenie nieuka. Z kimś kto kto nie potrafi pisać bez błędów ortograficznych, gramatycznych, stylistycznych i interpunkcyjnych. Ja bym nie chciał na jej miejscu.
      • bydgoszczanin_33 Re: szukam kogoś 18.05.15, 15:25
        cyt. "Z kimś kto kto nie " przyganiał kocioł garnkowi:P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka