Dodaj do ulubionych

Co tu taka cisza?

09.10.04, 13:04
Ciekawe czemu nikt tutaj nie zagląda??
Gdzie jesteś założycielu tego forum:) ??
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • coooler1 Re: Co tu taka cisza? 04.11.04, 00:25
      Ostatnio na forum cisza zapadła,,,,mało postów ludzie piszą...
      pozdro
      • osielsko Re: Co tu taka cisza? 04.11.04, 07:59
        Najwazniejsze, ze jak chca cos powiedziec - pisza.
        • kleoo cisza 26.12.04, 13:38
          może ludzie nie piszą bo nie wiedza o istnieniu forum np. ja nie wiedziałam i
          zaglądałam tylko na forum Bydgoszczy(nie wiem jakim cudem przegapiłam forum g.
          Osielska, ale ze mnie to zdolny człowiek ^^ i zawsze coś "wymyslę" :P )
          pozatym trzeba zdać sobie sprawę że wiele ludzi mieszkających w Osielsku tylko
          tutaj mieszka i wielu ich nie obchodzi co sie w gminie dzieje, byleby był spokój.
          dla mnie akurat jest za spokojnie i za nudno dlatego domagam się przemian w
          Osielku np. cieszy mnie powstanie Polo brakuje jeszce jakiś kawiarni na poziomie
          czy ogóle miejsca gdzie można sobie kulturalnie poromawiać, w zasadzie gdyby się
          mnie spytać gdzie bym chciała mieskzać, to bym wróciła na dawne mieszkanie do
          Bydgoszczy(którą lubie ale nie będę sobą jesli sie do czegoś nie doczepię:P )
          ech dobra rozpisałam sie, żeby nie było że tak marudze to lubię Osielko bo jest
          szybki dojazd do miasta(samochodem-jak ktoś posiada^^) no a latem jest trochę
          chłodniej niż w Bydzi i troszeczkę mamy czystsze powietrze, no to tyle, żeby nie
          było że non stop marudzę^_^
          może coooler1 przekaże mi trochę swojejgo pozytywnego nastawienie i optymizmu? ^_-
          serdecznie pozdrawiam
          • osielsko Re: cisza 26.12.04, 18:20
            Najtrudniej zrobic pierwszy krok. Zostal on dzieki Wam juz zrobiony

Teraz mamy forum i mozliwosc wyrazania swoich opinii na tematy dotyczace Gminy.

Mysle, ze w pewnym czasie wlodarze Gminy beda brali pod uwage glosy pojawiajace
            sie w tym miejscu.

Duzym problemem, jest brak porzadnego portalu internetowego Gminy i w zwiazku z
            tym bardzo slaby dostep do administracji za posrednictwem poczty
            elektronicznej. Jezeli znacie jakis adres, podzielcie sie nim. Zbombardujemy
            wlodarzy naszymi pomyslami.

W chwili obecnej najbardziej p i l n y a kwestia, jest doprowadzenie
            autobusowej lini miejskiej 75, najlepiej trasa Lesna - Osielsko - Niemcz -
            Lesna. Mysle, ze cieszylby sie duzym zainteresowaniem, a WULGARNY kierowca
            (slysze to juz od kolejnej osoby) przejrzalby na oczy.

Pozdrawiam wszystkich swiatecznie

• osielsko Re: cisza 26.12.04, 18:46
              gm-osielsko@cps.pl

To adres podany na oficialnej stronie Gminy Osielsko
              gminy.cps.pl/Osielsko/
              To tragedia aby nasza Gmina miala taka witryne!!!! Juz lepiej, aby jej nie
              bylo!!!

Panie Wojcie, czas to zmienic.
              • kleoo Re: cisza 26.12.04, 20:15
                strona jest tragiczna i kompromitująca całą gminę, doprawdy wielko wstyd=( nie
                wiem kto powinien się tym zajmowac, ale najwudocznie jnikogo władz to nie
                obchodzi, ja bym mogła zrobić stronę o Osielsku(lecz tylko o Osielku gdyz innych
                miejscowośc wchodzących w skaład gminy nie znam) lecz mimo iż moja strona
                nieformalna byłaby lepsza(a o to nieetrudno patrząc co jest obecnie-_- ) tylko
                czy to rozwiązało by problem? powinna być dobra pod względem
                graficzno-technicznym jaki posiadanych informacji strona, ech mam wrażenie że
                władze zasiadające w gminnie tylko sobie tam siedza i nic nie robią:-/

kolena kwestia, to wątpie aby ktoś (z władz) czytał to co my tutaj piszemy, bo
                jak nie słuchają co się im mówi prosto w twarz to co dobiero ta forma
                komunikacji, smutne ale prawdziwe

pozdrawiam
                • sant.ander Re: cisza 26.12.04, 20:32
                  Wladza jak zawsze odpowiada na palace potrzeby ludu, wtedy kiedy juz lud sobie
                  je sam ugasi ;-) Pewnie predzej czy pozniej stworza jakas strone, ja bym sie
                  nawet pokusil o e-urzad, przy tej liczbie mieszkancow nie byloby to chyba
                  niewykonywalne, nie zostaliby przeciez zalani wnioskami roznymi nagle...

Pozdrawiam
    • semeon Re: Co tu taka cisza? 17.02.05, 00:11
      Ciekawe czemu tutaj....?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka