coooler1 09.10.04, 13:04 Ciekawe czemu nikt tutaj nie zagląda?? Gdzie jesteś założycielu tego forum:) ?? pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coooler1 Re: Co tu taka cisza? 04.11.04, 00:25 Ostatnio na forum cisza zapadła,,,,mało postów ludzie piszą... pozdro Odpowiedz Link
osielsko Re: Co tu taka cisza? 04.11.04, 07:59 Najwazniejsze, ze jak chca cos powiedziec - pisza. Odpowiedz Link
kleoo cisza 26.12.04, 13:38 może ludzie nie piszą bo nie wiedza o istnieniu forum np. ja nie wiedziałam i zaglądałam tylko na forum Bydgoszczy(nie wiem jakim cudem przegapiłam forum g. Osielska, ale ze mnie to zdolny człowiek ^^ i zawsze coś "wymyslę" :P ) pozatym trzeba zdać sobie sprawę że wiele ludzi mieszkających w Osielsku tylko tutaj mieszka i wielu ich nie obchodzi co sie w gminie dzieje, byleby był spokój. dla mnie akurat jest za spokojnie i za nudno dlatego domagam się przemian w Osielku np. cieszy mnie powstanie Polo brakuje jeszce jakiś kawiarni na poziomie czy ogóle miejsca gdzie można sobie kulturalnie poromawiać, w zasadzie gdyby się mnie spytać gdzie bym chciała mieskzać, to bym wróciła na dawne mieszkanie do Bydgoszczy(którą lubie ale nie będę sobą jesli sie do czegoś nie doczepię:P ) ech dobra rozpisałam sie, żeby nie było że tak marudze to lubię Osielko bo jest szybki dojazd do miasta(samochodem-jak ktoś posiada^^) no a latem jest trochę chłodniej niż w Bydzi i troszeczkę mamy czystsze powietrze, no to tyle, żeby nie było że non stop marudzę^_^ może coooler1 przekaże mi trochę swojejgo pozytywnego nastawienie i optymizmu? ^_- serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link
osielsko Re: cisza 26.12.04, 18:20 Najtrudniej zrobic pierwszy krok. Zostal on dzieki Wam juz zrobiony Teraz mamy forum i mozliwosc wyrazania swoich opinii na tematy dotyczace Gminy. Mysle, ze w pewnym czasie wlodarze Gminy beda brali pod uwage glosy pojawiajace sie w tym miejscu. Duzym problemem, jest brak porzadnego portalu internetowego Gminy i w zwiazku z tym bardzo slaby dostep do administracji za posrednictwem poczty elektronicznej. Jezeli znacie jakis adres, podzielcie sie nim. Zbombardujemy wlodarzy naszymi pomyslami. W chwili obecnej najbardziej p i l n y a kwestia, jest doprowadzenie autobusowej lini miejskiej 75, najlepiej trasa Lesna - Osielsko - Niemcz - Lesna. Mysle, ze cieszylby sie duzym zainteresowaniem, a WULGARNY kierowca (slysze to juz od kolejnej osoby) przejrzalby na oczy. Pozdrawiam wszystkich swiatecznie Odpowiedz Link
osielsko Re: cisza 26.12.04, 18:46 gm-osielsko@cps.pl To adres podany na oficialnej stronie Gminy Osielsko gminy.cps.pl/Osielsko/ To tragedia aby nasza Gmina miala taka witryne!!!! Juz lepiej, aby jej nie bylo!!! Panie Wojcie, czas to zmienic. Odpowiedz Link
kleoo Re: cisza 26.12.04, 20:15 strona jest tragiczna i kompromitująca całą gminę, doprawdy wielko wstyd=( nie wiem kto powinien się tym zajmowac, ale najwudocznie jnikogo władz to nie obchodzi, ja bym mogła zrobić stronę o Osielsku(lecz tylko o Osielku gdyz innych miejscowośc wchodzących w skaład gminy nie znam) lecz mimo iż moja strona nieformalna byłaby lepsza(a o to nieetrudno patrząc co jest obecnie-_- ) tylko czy to rozwiązało by problem? powinna być dobra pod względem graficzno-technicznym jaki posiadanych informacji strona, ech mam wrażenie że władze zasiadające w gminnie tylko sobie tam siedza i nic nie robią:-/ kolena kwestia, to wątpie aby ktoś (z władz) czytał to co my tutaj piszemy, bo jak nie słuchają co się im mówi prosto w twarz to co dobiero ta forma komunikacji, smutne ale prawdziwe pozdrawiam Odpowiedz Link
sant.ander Re: cisza 26.12.04, 20:32 Wladza jak zawsze odpowiada na palace potrzeby ludu, wtedy kiedy juz lud sobie je sam ugasi ;-) Pewnie predzej czy pozniej stworza jakas strone, ja bym sie nawet pokusil o e-urzad, przy tej liczbie mieszkancow nie byloby to chyba niewykonywalne, nie zostaliby przeciez zalani wnioskami roznymi nagle... Pozdrawiam Odpowiedz Link