domis_13 23.02.06, 15:50 Przeprowadziłam się i poszukuję gimnazjum do którego zacznę uczęszczać od przyszłego roku. Polećcie mi jakieś dobre!!!! Please !!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tymtyrymtym Re: Szkoła 19.04.06, 20:29 nie masz dużego wyboru jeśli chodzi o Osielsko :/ ja polecam zrobić tak ja ja zrobiłam - czyli iść do gimnazjum przy liceum - trzeba się tam dostać ale na pewno lepiej Ciebie przygotują do egzaminu niż "zwykłe" gimnazjum.. ja chodziłam do gim nr 51 przy 7 LO [to na leśnym] nie jest daleko i osobiście byłam zadowolona [dostałam się do 4 na 3 możliwe do wyboru licea] Odpowiedz Link
geigers Re: Szkoła 22.04.06, 15:24 "dostałam się do 4 na 3 możliwe do wyboru licea" - to jest wynik! Odpowiedz Link
tymtyrymtym Re: Szkoła 22.04.06, 19:59 he he no tak trzeba się starać... w obliczu nadciągającej matury mam nadzieję że przełoży się to na ilość uczelni ;) Odpowiedz Link
mariszka2577 Re: Szkoła 21.12.06, 20:44 Droga Domis!! Nie polecam żadnej ze szków w naszej gminie...To przykre ale nie mamy dobrych gimnazjów.Tak jak(tyrymtymtym..)polecam iśc do gimnazjum w Bydgoszczy .Zyczę powodznenie w nowej szkole.Pozdrwaiam Mariszka;] Odpowiedz Link