Dodaj do ulubionych

Gran Canaria czy Teneryfa????

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 17:25
poradzcie,która z wysp wybrac na udany urlop????
dzieki serdeczne
Obserwuj wątek
    • Gość: radca Re: Gran Canaria czy Teneryfa???? IP: *.chello.pl 14.01.04, 18:55
      To zależy na czym Tobie zależy.
      Skoro już jesteś na forum hiszpania.gazeta.pl to przeczytaj ostatnich
      kilkanaście tematów, a to myślę, powinno wystarczyć do podjęcia decyzji. Jeśli
      nie, to 'zachłyśnij się' (w dobrym tego sformułowania znaczeniu) na początek
      największą wyspą, lub ciągnij jeden z siedmiu losów ;)
    • Gość: bah7 Re: Gran Canaria czy Teneryfa???? IP: *.proterians.net.pl 18.01.04, 19:48
      To oczywiście zależy, jak chcesz ten urlop spędzić... :)

GC właśnie opisałem tu:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=184&w=2843088&a=10243040
      a TF - rok temu, m.in. na tym samym wątku...

bah7
    • Gość: Sencha Re: Gran Canaria czy Teneryfa???? IP: *.kapsch.com.pl / *.kapsch.com.pl 19.01.04, 14:30
      W sobotę wróciłam z Teneryfy i jestem pod wrażeniem.
      Myslałam, że będę tam umierać z nudów a nie zdążyłam zrobić tego co na miejscu
      chciałam. POlecam wycieczkę na Punta del Tano, Góry Anaga, Masca, Teide,
      miasteczka La Orotava, La Laguna, Puerto Cruz, Icod, Garachico, Los Gigantes....

ech.... chciałoby się wrócić ;)))
      • Gość: Grażyna Re: Gran Canaria czy Teneryfa???? do Sencha IP: *.mech.pg.gda.pl 27.01.04, 14:08
        O witam Cię. Cieszę się, że Ci się podobało. Pamiętasz mnie jeszcze? To ja
        pisałam, że nie będziesz się na Teneryfie nudzić. Miałaś okazję przekonać się,
        że zdjęcia nie odzwierciedlają rzeczywistości. Jaką miałaś pogodę?
    • Gość: LC90prado Re: Gran Canaria czy Teneryfa???? IP: *.crowley.pl 12.02.04, 11:32
      ZDECYDOWANIE TENERYFA
    • Gość: juan Re: Gran Canaria czy Teneryfa???? IP: *.toya.net.pl 22.02.04, 18:24
      teneryfa
      • Gość: yaneczka Re: Gran Canaria czy Teneryfa???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 07:32
        Byłam na obydwu i zdecydowanie bardziej podobało mi się na Teneryfie, choć na
        obydwu wyspach wypoczywa się fantastycznie:). Teneryfa jest przepiękną,
        niezwykle zróżnicowaną pod względem krajobrazu, wyspą. Są tam dziesiątki
        cudownych, uroczych miejsc, które warto zobaczyć.

Gran Canaria też ma swoje uroki, ale jeśli chodzi o tzw. "architekturę" i w
        ogóle zabudowę, to psuje ona większość pęknych zakątków wyspy. Poza tym,
        niestety wyraźnie widać, że turystyka wymknęła się tutaj totalnie spod
        kontroli, dlatego grozą napawają takie ohydne, pozbawione jakiegokolwiek
        uroku, betonowe "kurorty", jak Puerto Rico, czy Playa del Ingles.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka