Gość: gosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 17:25 poradzcie,która z wysp wybrac na udany urlop???? dzieki serdeczne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: radca Re: Gran Canaria czy Teneryfa???? IP: *.chello.pl 14.01.04, 18:55 To zależy na czym Tobie zależy. Skoro już jesteś na forum hiszpania.gazeta.pl to przeczytaj ostatnich kilkanaście tematów, a to myślę, powinno wystarczyć do podjęcia decyzji. Jeśli nie, to 'zachłyśnij się' (w dobrym tego sformułowania znaczeniu) na początek największą wyspą, lub ciągnij jeden z siedmiu losów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bah7 Re: Gran Canaria czy Teneryfa???? IP: *.proterians.net.pl 18.01.04, 19:48 To oczywiście zależy, jak chcesz ten urlop spędzić... :) GC właśnie opisałem tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=184&w=2843088&a=10243040 a TF - rok temu, m.in. na tym samym wątku... bah7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sencha Re: Gran Canaria czy Teneryfa???? IP: *.kapsch.com.pl / *.kapsch.com.pl 19.01.04, 14:30 W sobotę wróciłam z Teneryfy i jestem pod wrażeniem. Myslałam, że będę tam umierać z nudów a nie zdążyłam zrobić tego co na miejscu chciałam. POlecam wycieczkę na Punta del Tano, Góry Anaga, Masca, Teide, miasteczka La Orotava, La Laguna, Puerto Cruz, Icod, Garachico, Los Gigantes.... ech.... chciałoby się wrócić ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Re: Gran Canaria czy Teneryfa???? do Sencha IP: *.mech.pg.gda.pl 27.01.04, 14:08 O witam Cię. Cieszę się, że Ci się podobało. Pamiętasz mnie jeszcze? To ja pisałam, że nie będziesz się na Teneryfie nudzić. Miałaś okazję przekonać się, że zdjęcia nie odzwierciedlają rzeczywistości. Jaką miałaś pogodę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LC90prado Re: Gran Canaria czy Teneryfa???? IP: *.crowley.pl 12.02.04, 11:32 ZDECYDOWANIE TENERYFA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juan Re: Gran Canaria czy Teneryfa???? IP: *.toya.net.pl 22.02.04, 18:24 teneryfa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaneczka Re: Gran Canaria czy Teneryfa???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 07:32 Byłam na obydwu i zdecydowanie bardziej podobało mi się na Teneryfie, choć na obydwu wyspach wypoczywa się fantastycznie:). Teneryfa jest przepiękną, niezwykle zróżnicowaną pod względem krajobrazu, wyspą. Są tam dziesiątki cudownych, uroczych miejsc, które warto zobaczyć. Gran Canaria też ma swoje uroki, ale jeśli chodzi o tzw. "architekturę" i w ogóle zabudowę, to psuje ona większość pęknych zakątków wyspy. Poza tym, niestety wyraźnie widać, że turystyka wymknęła się tutaj totalnie spod kontroli, dlatego grozą napawają takie ohydne, pozbawione jakiegokolwiek uroku, betonowe "kurorty", jak Puerto Rico, czy Playa del Ingles. Odpowiedz Link Zgłoś