Gość: Fred IP: 195.26.74.* 22.02.10, 21:27 Jakie są wasze opinie o tym hotelu? bardzo dziękuje za wszystkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kokos Re: Costa Brava- hotel Helios ( llioret de mar) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.02.10, 20:34 Helios stoi przy dużej,głównej ulicy.Gwar 24h/dobe.Od drugiej strony nieco spokojniej (?) i basen. Opinie sprawdź na www.holidaycheck.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Costa Brava- hotel Helios ( llioret de mar) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.10, 20:40 Rzeczywiście zwróc uwagę na lokalizację, to zdecygowania jedno z głowniejszych i hałaśliwszych miejsc, w nocy szczególnie pewnie, na przeciwko DDDDuuuuuuużżżzzooooo dyskotek, pytanie czy to Dla Ciebie wada czy atut ale nawet jak się to lubi to i tak pewnie warto się wyspac czasem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Re: Costa Brava- hotel Helios ( llioret de mar) IP: 195.26.74.* 25.02.10, 22:05 Ok, dziekuje , a jak sam hotel pokoje, jedzonko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Costa Brava- hotel Helios ( llioret de mar) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.10, 20:42 www.tripadvisor.com/Search?returnTo=__2F__Hotels&q=helios+lloret&sub-search=Search&geo=191 na forum pewnie się nikt nie odezwie, moze .... ja byłam w gran garbi (2 ulice dalej) trochę na uboczu Odpowiedz Link Zgłoś
atednat Re: do anki 01.03.10, 09:30 Jakie były twoje wrażenia z hotelu Gran Garbi? Czy byliście zadowoleni z pobytu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: do anki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 22:37 hmmmm sama się sobie dziwię ale ... tak. miło wspominam ten pobyt. a dziwię się dlatego, ze tak teoretycznie to wszystko było inaczej niż lubię ale ja już tak mam. jedzenie i obsługa były na prawdę w porzadku. w restauracji wystarczało miejsc, a na pewno w odleglejszych zakatkach sali, teoretycznie były tury na obiadokolację ale w praktyce przychodzilismy kiedy chcielismy. jedzenie na bieżąco uzupełniane, nie spotkałam się żeby czegos zabraklo i juz. basen, hmmm troche tłoczno ale dało się popluskac. bar przy basenie tradycyjbnie drogi ale nie obligatoryjny w koncu. pokoje takie sobie, taki wakacyjny standard, troche przechodzone meble, łazienka. problemem moze byc hałas z ulicy ale my poprosilismy ajko rodzina z małymi dziecmi o pokój na uboczu i nie było żadnego problemu ... w tej czesci hotelu najglosniejsza byla moja córka przechodzaca burzliwie bunt 3-latka . hmm cóz to jest lloret po prostu, ja tam pojechalam bo chcialam gdzies samolotem i do cywilizacji, samochodem jezdze w zupelnie inne rejony hiszpanii (asturia) ale to juz zupelnie inna opowiesc. Odpowiedz Link Zgłoś
atednat Re: do anki 03.03.10, 09:09 Dziękuję za informacje. My dokładnie jedziemy do Gran Garbi Mar - czyli obok, dużo miniejszy hotel ale trzeba docierać do Gran Garbi na obiad i kolację. Rozumiem, że byliście samolotem to nie wiesz dokładnie jak funkcjonuje parking? My jedziemy samochodem, głównie ze wzgledu na małą objazdówkę po Francji. W Lloret mamy podobno wypocząć po Francji !? Mam jedno pytanie dotyczące cen za napoje do posiłków. Jaki jest poziom, bo słyszeliśmy / na Forum/ ze podobno jest wyjątkowo drogo? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: do anki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.10, 16:07 ja też samochodem, tzn inaczej ja samolotem z dziecmi a mąż dojechał sam samochodem i potem pojechalismy na fantastyczny tour przez Pireneje az po Asturię. parking jest spoko, tak po prostu plac ogrodzony zamykany, darmowy, kluczyk dostaniesz w recepcji byłam w lipcu zawsze były miejsca. polecam plażę fenals, dużo mniej ludzi choc i tak sporo ale taka bardziej rodzinna, nappoje w hotelu, hmmm nie mam jakis strasznych wspomnien, my po prostu zawsze bralismy dużą wodę niegazowaną, 1 l lub półtora i tyle. wiadomo ze ceny np w barze hotelowym są chore np 3 E za piwo itd ale jest tyle lokali, sklepów obok ze dacie radę. ja z synem pojechalismy na camp nou do bcn, koniecznie odwiedzcie tossę, warto do ogrodu botanicznego w blanes aha garbi mar - bylismy tam tez na basenie spokojnie miło i blisko Odpowiedz Link Zgłoś
atednat Re: do anki 05.03.10, 08:35 Serdecznie dziękuję. Tak nam trochę dziwnie wyszło z wakacjami. Mieliśmy całe spędzić we Francji nad Atlantykiem ale problem z konkretnym hotelem spowodował zmianę planów i do "gry" weszła Costa Brava jako miejsce 2 tygodniowego wypoczynku na przełomie czerwca i lipca. Oczywiście zamierzamy też zwiedzać: Barcelona, Andora, Tossa i inne ciekawe miejsca. Może polecasz miejsce, nie z pierwszych stron przewodników a warte odwiedzenie w okolicy Lloret? I jeszcze jedno pytanko dotyczące gości hotelowych. Ostatnio byliśmy na wakacjach w hotelu z przewagą Anglików i było super. Jak to wypada w Gran Garbi? Odpowiedz Link Zgłoś
atednat Re: do anki 05.03.10, 08:35 Serdecznie dziękuję. Tak nam trochę dziwnie wyszło z wakacjami. Mieliśmy całe spędzić we Francji nad Atlantykiem ale problem z konkretnym hotelem spowodował zmianę planów i do "gry" weszła Costa Brava jako miejsce 2 tygodniowego wypoczynku na przełomie czerwca i lipca. Oczywiście zamierzamy też zwiedzać: Barcelona, Andora, Tossa i inne ciekawe miejsca. Może polecasz miejsce, nie z pierwszych stron przewodników a warte odwiedzenie w okolicy Lloret? I jeszcze jedno pytanko dotyczące gości hotelowych. Ostatnio byliśmy na wakacjach w hotelu z przewagą Anglików i było super. Jak to wypada w Gran Garbi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: do anki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.10, 23:20 Ja w sumie na Anglików też nigdy nie narzekałam, w garbi niestety sporo jest młodych Francuzów, całe szczęście Polaków (czasami lubimy na swoich ziomali ponarzeka ale na prawdę tam sie wyróżniamy baaardzo pozytywnie. Francuzi głośni, widziałam jak kradli w jadalni napoje biedulki. hmmm bylismy samochodem w besalou , takie śliczne miasteczko nad rzeką fluvią. zresztą jak tam jechaliśmy to takich slicznych miasteczek było mnóstwo. wystarczy na prawdę niedaleko odjechac od wybrzeża. w lloret jest bardzo ładny, modernistyczny cmentarz. przemyśl gironę - mnie nie wystarczyło czasu niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Re: do anki IP: 195.26.74.* 31.03.10, 09:07 Czy są w Llioret de Mar bezpłatne parkingi? Pytam gdyż ten hotelowy w którym będę mieszkał jest płatny i to słono. Odpowiedz Link Zgłoś