Dodaj do ulubionych

Kemping Vilanova Park

IP: *.szczecin.mm.pl 03.10.10, 18:44
Witam, planuję wakacje w 2011 roku i mam prośbę do bywalców campingów. Może ktoś mógłby mi coś napisać o campingu Vilanova Park? Jakie są warunki, czy jest przyjazny dla dzieci? Na zdjęciach widziałam baseny, czy to są dwa oddzielne kompleksy?
Proszę o wszelkie opinie.
Pozdrawiam
Goska
Obserwuj wątek
    • podroznik321 Re: Kemping Vilanova Park 07.10.10, 13:37
      Opinie o campingu:
      pl.tripadvisor.com/Hotel_Review-g673266-d1557923-Reviews-EuroParcs_Camping_Vilanova_Park-Vilanova_i_la_Geltru_Catalonia.html
      Na zdjęciach widać dwa oddzielna baseny. Pewnie jeden dla dorosłych, a drugi dla najmłodszych.

Byłem w Vilanova i la Geltru, co prawda ponad 10 lat temu, ale miejscowość nie za bardzo przypadła mi do gustu. Przede wszystkim nie spodobała mi się miejscowa plaża. Co prawda szeroka, ale na plaży panował brud, a woda wyglądała jak w Bałtyku. Poza tym pełno wodorostów. Same miasteczko nie jest ładne i architektura jest tandetna.

Jeśli miałbym doradzić to zastanów się nad terenami położonymi na północ od Barcelony (Costa Brava, czyli Dzikie Wybrzeże). Wspaniałe zatoczki, przejrzysta i o przepięknych kolorach woda. Polecam przede wszystkim przepiękną miejscowość Tossa de Mar - ciekawa architektura i przepięknie położony na wzgórzu zameczek. Tuż przy ładnej plaży.
    • Gość: agnes75 Re: Kemping Vilanova Park IP: *.iberbanda.es 16.08.14, 11:15
      Witam, Jestesmy wlasnie z rodzina w Hiszpanii na kampingu Vilanova Park do 24.08.2014. Moze jest tutaj tez w tym czasie inna rodzina z Polski i chcialaby nawiazac kontakt?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka