Gość: Kaśka IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 13.03.11, 19:38 Hej;) był ktoś może w tym hotelu na Majorce - Hotel Grupotel Montecarlo Can Picafort .... i może podzielić sie wrażeniami. Czy warto? Z góry wielkie dzięki :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AGGA Re: Hotel Grupotel Montecarlo Can Picafort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.11, 09:35 KIEDY TAM BEDZIESZ? JA 31.07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Hotel Grupotel Montecarlo Can Picafort IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 17.03.11, 08:23 My 31.08 dopiero :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Hotel Grupotel Montecarlo Can Picafort IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 17.03.11, 08:36 Miało być 28.08 :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwcia Re: Hotel Grupotel Montecarlo Can Picafort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.11, 10:11 AGGA podziel się swoimi wrażeniami z hotelu i pobytu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwcia Re: Hotel Grupotel Montecarlo Can Picafort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.11, 09:30 Ja będę tam od 19 czerwca. Może ktoś ma zaplanowany pobyt w tym terminie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sław Re: Hotel Grupotel Montecarlo Can Picafort IP: *.ip.netia.com.pl 10.05.11, 11:04 Ja będę 12-26.06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwcia Re: Hotel Grupotel Montecarlo Can Picafort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.11, 13:36 Z jakiego biura podróży, czy indywidualny wyjazd? Ja z TUI. Do zobaczenia na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Hotel Grupotel Montecarlo Can Picafort IP: 81.219.193.* 25.05.11, 16:09 Hej, A ja właśnie wróciłam z tygodniowego pobytu w tym hotelu. Nic się nie martwcie, wszystko jest tak jak w katalogu. Hotel bardzo dobry jak na swoje 3***. Bardzo dobre jedzenie, codziennie mięsa i rybki z grilla na kolacje, na śniadania też da się najeść: naleśniki, jajka, dobra szynka konserwowa, owoce, jogurty, płatki... Pokoje nie za duże, ale wygodnie urządzone, łazienki też. Widok ładny z każdej strony (z jednej na basen z drugiej na plażę w oddali). Dojście do plaży spokojnymi uliczkami. Na plaży dość drogie leżaki 3,5 EUR, ale nie trzeba ich brać, można stosować polską metodę grajdołka :), wtedy przyda się parasol lub namiot plażowy, szczególnie jeśli jedziecie z dziećmi. Jeśli chcecie coś jeszcze wiedzieć szczególnego - pytajcie! Miłych wakacji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwcia Re: Hotel Grupotel Montecarlo Can Picafort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.11, 08:24 Proszę o kilka dodatkowych widomości bo jadę tam już 19 czerwca. - Z jakiego biura byłaś, chodzi mi o organizację - czy hotel jak najbardziej jest dla rodzin z dziećmi, jadę z 2 letnim synkiem - czy jest dużo Polaków w hotelu - jak okolica, co warto zobaczyć - jak dostać sie do Alcudii, może zwiedzałaś Proszę o inf. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Hotel Grupotel Montecarlo Can Picafort IP: *.icpnet.pl 07.06.11, 18:57 Hej DO IWCIA Mam prośbe jak wrocisz to napisz co i jak bo wybieram sie tam z 9 miesiecznym maluchem, ale moge jeszcze zrezygnowac wiec kazda opinia sie liczy. Dzieki i milego pobytu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferdek Re: Hotel Grupotel Montecarlo Can Picafort IP: *.icpnet.pl 08.06.11, 11:26 Hej Czy panowie muszą w długich spodniach być w trakcie posiłków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Hotel Grupotel Montecarlo Can Picafort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.11, 13:54 W ofercie jest napisane, że obowiązują długie spodnia podczas kolacji i z tym potwierdzeniem spotkałam sie juz gdzieś w jakimś wątku ale czy tak faktycznie jest....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwcia Re: Hotel Grupotel Montecarlo Can Picafort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.11, 09:16 Wybieracie sie tam może 19 czerwca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: Hotel Grupotel Montecarlo Can Picafort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.11, 14:19 Ja będę 3-10 lipca;)Może w tym terminie ktoś się wybiera??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Hotel Grupotel Montecarlo Can Picafort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.11, 10:08 Do osób, które wróciły :) Jak było??? Opiszcie swoje wrażenia z pobytu i podzielcie się z nami ... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
r_lipinski Re: Hotel Grupotel Montecarlo Can Picafort 29.06.11, 12:12 Tak, my lecimy z Poznania Gość portalu: elle napisał(a): > Ja będę 3-10 lipca;)Może w tym terminie ktoś się wybiera??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwcia Re: Hotel Grupotel Montecarlo Can Picafort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.11, 15:56 Niedawno wróciłam z rodzinnego pobytu w tym hotelu. Rezerwacje miałam z TUI i muszę powiedzieć, że wszystko w 100% zgodne z opisem. Hotel czysty, zadbany może nie najnowocześniejszy, ale naprawdę ok. Jedzenie i obsługa godne polecenia. Bak jedynie animacji dla dzieci. Fajne jest to, ze na terenie hotelu można znaleść troche cienia co napewno sie przyda;) W hotelu głównie niemcy i polacy - przynajmniej jak byłam to tak było. Miejscowość fajna. Jeśli ktoś poszukuje dyskotek i szału rozrywek to polecam inne miejsce. Plaże czyste, woda rewelacja:) Udanego urlopu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: Hotel Grupotel Montecarlo Can Picafort IP: *.centertel.pl 29.06.11, 17:51 To raczej się spotkamy:)Ja lecę z Warszawy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: Hotel Grupotel Montecarlo Can Picafort IP: *.centertel.pl 29.06.11, 17:54 To pewnie się spotkamy:)Ja lecę z Warszawy:) Odpowiedz Link Zgłoś
zabaaa1984 elle 30.06.11, 10:02 My nie w tym hotelu ale w tym samym terminie. Skąd lecicie?O której godz? Z jakiego biura?My z Wawy. Odpowiedz Link Zgłoś
zabaaa1984 Re: elle 30.06.11, 10:05 Już doczytałam że lecicie z Wawy. My o 19.25 lecimy może spotkamy się w samolocie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re:elle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.11, 10:27 My też o 19.25 więc napewno się spotkamy:) My lecimy z TUI Odpowiedz Link Zgłoś
zabaaa1984 Re:elle 30.06.11, 10:38 My też :) Jesteście z rodziną? Macie jakieś maluchy? My niespełna 2 letniego syna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re:elle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.11, 10:42 Lecę tylko z meżem nie mamy jeszcze dzieci. a do jakiej miejscowosci lecicie? Odpowiedz Link Zgłoś
zabaaa1984 Re:elle 30.06.11, 10:46 Aha. My lecimy do Cala Mandia, hotel Blau Punta Reina Resort. Do zobaczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Hotel Grupotel Montecarlo Can Picafort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.11, 09:43 Czekamy na relacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Hotel Grupotel Montecarlo Can Picafort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.11, 11:39 Może ktoś się podzieli informacjami czy lepiej wynając samochód czy tez bardziej opłaca sie (oraz jest wygodniej-parkingi) jechac do Palmy autobusem. Wiadomo, że jak kto lubi badź preferuje ale osoba która ma juz za sobą tego typu doświadczenia może udzieli cennych rad ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: Hotel Grupotel Montecarlo Can Picafort IP: *.pool.mediaWays.net 13.07.11, 00:22 Bilet Can Picafort-Palma-Can Picafort kosztuje 9,50 eur/os. Wynajęcie auta 40 eur/dzień. Zależy co chcecie zobaczyć iw ile osób jedziecie, policzcie co Wam się bardziej opłaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Hotel Grupotel Montecarlo Can Picafort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.11, 10:48 Witam;) Ile mieliście euro na tygodniowy pobyt dla 2 osób. Z góry dziękuję za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Hotel Grupotel Montecarlo Can Picafort IP: 212.160.172.* 16.08.11, 14:17 No właśnie... My planujemy około 400 euro na tydzień dla dwóch osób... Co Wy na to? I czy był ktoś tam, kto podzieli się wrażeniami albo jakimiś wskazówkami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Hotel Grupotel Montecarlo Can Picafort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.11, 09:06 Hej Karolina:) Ja myślałam 300euro a mój mąż 500euro ale jak zobaczyłam ceny, to 400euro faktycznie będzie w porządku;) Kiedy lecicie na Majorkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Hotel Grupotel Montecarlo Can Picafort IP: 212.160.172.* 17.08.11, 09:24 Hej! :) Lecimy już niebawem z TUI - 25.08... A Wy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Hotel Grupotel Montecarlo Can Picafort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.11, 12:34 Tez z Tui ale 28.08 Szkoda :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość POGODA Can Picafort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.11, 10:28 Pogoda nie zachęca :( www.yr.no/place/Spain/Baleares/Can_Picafort/long.html Odpowiedz Link Zgłoś