Dodaj do ulubionych

Hotel Grupotel Montecarlo Can Picafort

IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 13.03.11, 19:38
Hej;) był ktoś może w tym hotelu na Majorce - Hotel Grupotel Montecarlo Can Picafort .... i może podzielić sie wrażeniami. Czy warto? Z góry wielkie dzięki :)))
Obserwuj wątek
    • Gość: AGGA Re: Hotel Grupotel Montecarlo Can Picafort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.11, 09:35
      KIEDY TAM BEDZIESZ? JA 31.07
      • Gość: Kaśka Re: Hotel Grupotel Montecarlo Can Picafort IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 17.03.11, 08:23
        My 31.08 dopiero :)
        • Gość: Kaśka Re: Hotel Grupotel Montecarlo Can Picafort IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 17.03.11, 08:36
          Miało być 28.08 :))
      • Gość: Iwcia Re: Hotel Grupotel Montecarlo Can Picafort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.11, 10:11
        AGGA podziel się swoimi wrażeniami z hotelu i pobytu.
    • Gość: Iwcia Re: Hotel Grupotel Montecarlo Can Picafort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.11, 09:30
      Ja będę tam od 19 czerwca.
      Może ktoś ma zaplanowany pobyt w tym terminie :)
      • Gość: Sław Re: Hotel Grupotel Montecarlo Can Picafort IP: *.ip.netia.com.pl 10.05.11, 11:04
        Ja będę 12-26.06
        • Gość: Iwcia Re: Hotel Grupotel Montecarlo Can Picafort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.11, 13:36
          Z jakiego biura podróży, czy indywidualny wyjazd?
          Ja z TUI.

Do zobaczenia na miejscu
    • Gość: Ania Re: Hotel Grupotel Montecarlo Can Picafort IP: 81.219.193.* 25.05.11, 16:09
      Hej,
      A ja właśnie wróciłam z tygodniowego pobytu w tym hotelu. Nic się nie martwcie, wszystko jest tak jak w katalogu. Hotel bardzo dobry jak na swoje 3***. Bardzo dobre jedzenie, codziennie mięsa i rybki z grilla na kolacje, na śniadania też da się najeść: naleśniki, jajka, dobra szynka konserwowa, owoce, jogurty, płatki... Pokoje nie za duże, ale wygodnie urządzone, łazienki też. Widok ładny z każdej strony (z jednej na basen z drugiej na plażę w oddali). Dojście do plaży spokojnymi uliczkami. Na plaży dość drogie leżaki 3,5 EUR, ale nie trzeba ich brać, można stosować polską metodę grajdołka :), wtedy przyda się parasol lub namiot plażowy, szczególnie jeśli jedziecie z dziećmi.
      Jeśli chcecie coś jeszcze wiedzieć szczególnego - pytajcie!
      Miłych wakacji!
      • Gość: Iwcia Re: Hotel Grupotel Montecarlo Can Picafort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.11, 08:24
        Proszę o kilka dodatkowych widomości bo jadę tam już 19 czerwca.
        - Z jakiego biura byłaś, chodzi mi o organizację
        - czy hotel jak najbardziej jest dla rodzin z dziećmi, jadę z 2 letnim synkiem
        - czy jest dużo Polaków w hotelu
        - jak okolica, co warto zobaczyć
        - jak dostać sie do Alcudii, może zwiedzałaś

Proszę o inf. pozdrawiam
        • Gość: magda Re: Hotel Grupotel Montecarlo Can Picafort IP: *.icpnet.pl 07.06.11, 18:57
          Hej
          DO IWCIA
          Mam prośbe jak wrocisz to napisz co i jak bo wybieram sie tam z 9 miesiecznym maluchem, ale moge jeszcze zrezygnowac wiec kazda opinia sie liczy. Dzieki i milego pobytu.
      • Gość: ferdek Re: Hotel Grupotel Montecarlo Can Picafort IP: *.icpnet.pl 08.06.11, 11:26
        Hej
        Czy panowie muszą w długich spodniach być w trakcie posiłków?
        • Gość: Kaśka Re: Hotel Grupotel Montecarlo Can Picafort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.11, 13:54
          W ofercie jest napisane, że obowiązują długie spodnia podczas kolacji i z tym potwierdzeniem spotkałam sie juz gdzieś w jakimś wątku ale czy tak faktycznie jest....:)
        • Gość: Iwcia Re: Hotel Grupotel Montecarlo Can Picafort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.11, 09:16
          Wybieracie sie tam może 19 czerwca?
          • Gość: elle Re: Hotel Grupotel Montecarlo Can Picafort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.11, 14:19
            Ja będę 3-10 lipca;)Może w tym terminie ktoś się wybiera???
            • Gość: Kaśka Re: Hotel Grupotel Montecarlo Can Picafort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.11, 10:08
              Do osób, które wróciły :) Jak było??? Opiszcie swoje wrażenia z pobytu i podzielcie się z nami ... Pozdrawiam
            • r_lipinski Re: Hotel Grupotel Montecarlo Can Picafort 29.06.11, 12:12
              Tak, my lecimy z Poznania

Gość portalu: elle napisał(a):

> Ja będę 3-10 lipca;)Może w tym terminie ktoś się wybiera???
              • Gość: Iwcia Re: Hotel Grupotel Montecarlo Can Picafort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.11, 15:56
                Niedawno wróciłam z rodzinnego pobytu w tym hotelu. Rezerwacje miałam z TUI i muszę powiedzieć, że wszystko w 100% zgodne z opisem.
                Hotel czysty, zadbany może nie najnowocześniejszy, ale naprawdę ok. Jedzenie i obsługa godne polecenia. Bak jedynie animacji dla dzieci.
                Fajne jest to, ze na terenie hotelu można znaleść troche cienia co napewno sie przyda;)
                W hotelu głównie niemcy i polacy - przynajmniej jak byłam to tak było.
                Miejscowość fajna. Jeśli ktoś poszukuje dyskotek i szału rozrywek to polecam inne miejsce.
                Plaże czyste, woda rewelacja:)

Udanego urlopu
              • Gość: elle Re: Hotel Grupotel Montecarlo Can Picafort IP: *.centertel.pl 29.06.11, 17:51
                To raczej się spotkamy:)Ja lecę z Warszawy:)
              • Gość: elle Re: Hotel Grupotel Montecarlo Can Picafort IP: *.centertel.pl 29.06.11, 17:54
                To pewnie się spotkamy:)Ja lecę z Warszawy:)
            • zabaaa1984 elle 30.06.11, 10:02
              My nie w tym hotelu ale w tym samym terminie. Skąd lecicie?O której godz? Z jakiego biura?My z Wawy.
              • zabaaa1984 Re: elle 30.06.11, 10:05
                Już doczytałam że lecicie z Wawy. My o 19.25 lecimy może spotkamy się w samolocie :)
                • Gość: elle Re:elle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.11, 10:27
                  My też o 19.25 więc napewno się spotkamy:) My lecimy z TUI
                  • zabaaa1984 Re:elle 30.06.11, 10:38
                    My też :) Jesteście z rodziną? Macie jakieś maluchy? My niespełna 2 letniego syna.
                    • Gość: elle Re:elle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.11, 10:42
                      Lecę tylko z meżem nie mamy jeszcze dzieci. a do jakiej miejscowosci lecicie?
                      • zabaaa1984 Re:elle 30.06.11, 10:46
                        Aha. My lecimy do Cala Mandia, hotel Blau Punta Reina Resort. Do zobaczenia!
                        • Gość: elle Re:elle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.11, 10:52
                          Do zobaczenia:)
            • Gość: Kaśka Re: Hotel Grupotel Montecarlo Can Picafort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.11, 09:43
              Czekamy na relacje :)
              • Gość: Ola Re: Hotel Grupotel Montecarlo Can Picafort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.11, 11:39
                Może ktoś się podzieli informacjami czy lepiej wynając samochód czy tez bardziej opłaca sie (oraz jest wygodniej-parkingi) jechac do Palmy autobusem. Wiadomo, że jak kto lubi badź preferuje ale osoba która ma juz za sobą tego typu doświadczenia może udzieli cennych rad ;)
                Pozdrawiam
                • Gość: Natalia Re: Hotel Grupotel Montecarlo Can Picafort IP: *.pool.mediaWays.net 13.07.11, 00:22
                  Bilet Can Picafort-Palma-Can Picafort kosztuje 9,50 eur/os. Wynajęcie auta 40 eur/dzień.
                  Zależy co chcecie zobaczyć iw ile osób jedziecie, policzcie co Wam się bardziej opłaca.
                  • Gość: Kaśka Re: Hotel Grupotel Montecarlo Can Picafort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.11, 10:48
                    Witam;) Ile mieliście euro na tygodniowy pobyt dla 2 osób. Z góry dziękuję za odpowiedź
                    • Gość: Karolina Re: Hotel Grupotel Montecarlo Can Picafort IP: 212.160.172.* 16.08.11, 14:17
                      No właśnie... My planujemy około 400 euro na tydzień dla dwóch osób... Co Wy na to?
                      I czy był ktoś tam, kto podzieli się wrażeniami albo jakimiś wskazówkami :)
                      • Gość: Kaśka Re: Hotel Grupotel Montecarlo Can Picafort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.11, 09:06
                        Hej Karolina:) Ja myślałam 300euro a mój mąż 500euro ale jak zobaczyłam ceny, to 400euro faktycznie będzie w porządku;) Kiedy lecicie na Majorkę?
                        • Gość: Karolina Re: Hotel Grupotel Montecarlo Can Picafort IP: 212.160.172.* 17.08.11, 09:24
                          Hej! :)
                          Lecimy już niebawem z TUI - 25.08... A Wy?
                          • Gość: Kaśka Re: Hotel Grupotel Montecarlo Can Picafort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.11, 12:34
                            Tez z Tui ale 28.08 Szkoda :)
                            • Gość: Gość POGODA Can Picafort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.11, 10:28
                              Pogoda nie zachęca :( www.yr.no/place/Spain/Baleares/Can_Picafort/long.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka