Dodaj do ulubionych

transport Girona- Costa brava

25.02.12, 12:34
Lotnisko Girona- costa brava , służę transportem, kontakt na "mejla gazetowego)
Obserwuj wątek
    • Gość: pi Re: transport Girona- Costa brava IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.03.12, 14:06
      rejsowym spod lotniska 8 euro od osoby
    • Gość: pi Re: transport Girona- Costa brava IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.03.12, 14:08
      spod lotniska do wszystkich miejscowości na wybrzeżu za 8 euro
      • Gość: aga13701 Re: transport Girona- Costa brava IP: *.43.230.118.komnet24.pl 07.03.12, 16:07
        Samolot przylatuje z Rzeszowa o 23.30 więc nie wiem czy rejsowe nas zabiorą. 32 euro za nasza czwórkę to byłaby dobra cena
    • Gość: pi Re: transport Girona- Costa brava IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.03.12, 19:35
      latam z Girony na wybrzeże i Safa bierze 8 euro do tamtejszych miejscowości . 11 z hakiem płacę za bus shuttledirect.com spod hotelu 2 godz. przed lotem....
      Podejrzewam xulu że odbieram ci chleb ale i tak, kto chce luxusowo skorzystać z taxi ten skorzysta.Pozdrawiam cię ciepło i życzę wielu klientów..
      • xulu Re: transport Girona- Costa brava 07.03.12, 22:59
        o jedenastej w nocy kursuje sarfa ??' brawo kolego ;)))))

dawaj rozklad !!!
        • Gość: pi Re: transport Girona- Costa brava IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.03.12, 19:39
          xulu - przecież pisałam Sarfa lub schuttledirect .com.Można też przez www./www.resorthoppa.es/search-results/AR/NA_GRO/LLM/21-04-2012/1200///1/0_EUR/0/

Nie udawaj, że nie wiesz co w trawie piszczy. Skoro kręcisz te lody znasz swoją konkurencję i nie rób z innych balona...Uważam, że należy się ludziom info a od nich już zależy co wybiorą. Pozdrawiam i życzę wielu nadzianych klientów...
      • Gość: ania Re: transport Girona- Costa brava IP: *.devs.futuro.pl 08.03.12, 13:44
        Czy shuttledirect.com można zarezerwować tylko przez ich stronę? Wolałabym zapłacić u kierowcy.
        • Gość: pi Re: transport Girona- Costa brava IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.03.12, 19:33
          przez ich stronę .Solidna firma.Sprawdzona.
          • xulu Re: transport Girona- Costa brava 08.03.12, 22:30

"pi" proszę sprawdz mi sarfe o 23 w nocy..... o tej godzinie bodajże Ryanair ląduje..
            • chicarica Re: transport Girona- Costa brava 02.05.12, 21:14
              Około 23.30 jechałam z lotniska w Gironie do Barcelony autokarem. Jechał też jeden na Costa Brava (przez miejscowości) więc nie ściemniaj.
              www.sagales.com/index.php?Origen=cp315&Desti=285&secc=cerca
              • Gość: gość Re: transport Girona- Costa brava IP: *.koronowo.com.pl 02.05.12, 22:26
                hej!a w weekendy też jezdzi ten autobus?
    • Gość: ggggg Re: www.gironatransfer.net IP: *.devs.futuro.pl 20.03.12, 13:24
      Czy autobus shuttledirect.com z lotniska dowozi prosto pod hotel? I w drugą stornę - czy odbiera ludzi z hotelu? W formularzu rezerwacyjnym podaje się adres i nazwę hotelu.
      • Gość: pi Re: www.gironatransfer.net IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.03.12, 14:18
        tak. Z lotniska do hotelu i z hotelu na lotnisko.24h przed podróżą przysyłają faks do recepcji potwierdzający albo na prośbę zainteresowanego recepcjonista dzwoni do nich z zapytaniem o godz.odjazdu.
        • Gość: vghv Re: www.gironatransfer.net IP: *.devs.futuro.pl 14.05.12, 15:10
          Jeszcze jedno pytanie dot. shuttledirect.com, które już pisałam na innym wątku ale nie otrzymałam odpowiedzi.
          Są pewne rozbieżności jeżeli chodzi o płatności. Na stronie rezerwacji jest napisane: "This booking can be paid for by credit card or debit card", a na stronie FAQ pisze że tylko i wyłącznie karta kredytowa.
          Czy ktoś rezerwował z użyciem tylko karty debetowej?
          • Gość: oli Re: www.gironatransfer.net IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.05.12, 16:07
            Teraz kartę debetową można zamienić na taką, którą można płacić także w internecie. Ma to w ofercie ING śląski.Jest to także karta zbliżeniowa. Ja zamieniłam i jest OK.Jeśli pytasz o płatności to tak, normalnie tylko przyjmowane sa karty kredytowe.
            Odnośnie shuttledirect.com to oficjalnie ze strony Ranaira zniknęła ich oferta . Nie wiem co sie z nimi stało, czy istnieją czy zbankrutowali ;)
            Jest jeszcze :/www.resorthoppa.es/search-results/AR/NA_GRO/LLM/21-04-2012/1200///1/0_EUR/0/. Także w każdym hotelu można zamówić transport na lotnisko za ok.20 euro oraz w lokalnych BP.Ja chwalę RENFE (do północy i od 6-ej)
    • Gość: gość Re: transport Girona- Costa brava IP: *.ip.netia.com.pl 24.05.12, 09:25
      a czy ktoś przerabiał transport Costa Brava - Girona - Costa Brava tak by nie jechać na lotnisko ale do miasta na cały dzień i pozwiedzać a późnym popołudniem wrócić na wybrzeże (np. Callela). Sa jakieś rozkładowe autobusy, a może pociąg tam dociera? Ale powtarzam bo kazdy pyta o Girone-lotnisko, ja pytam o Girone-miasto
      • Gość: oli Re dojazd z wybrzeża do Girona miasto IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.05.12, 15:24
        Dobrze wybrałeś.Starówka w Gironie warta zwiedzania.Z Callela jedziesz RENFE co 1/2 godz.kupując bilet do Lloret de Mar.Przesiadasz się (po ok.10 min) w Blanes i po wyjściu z dworca przesiadasz się do autobusu który stoi ( na ten sam bilet) i po ok.10 min.jesteś na dworcu autobusowym. W kasie kupujesz bilet do Girony i po ok. 15 min. jesteś na miejscu.Kierując się raczej w lewo bez problemu przechodząc przez most dotrzesz na starówkę.Bilety najlepiej kupować tam i z powrotem.powodzenia ;)
        • Gość: gość dojazd z wybrzeża do Girona miasto IP: *.ip.netia.com.pl 24.05.12, 16:04
          czyli koleją bezpośrednio do Girony nie dojadę? a na bilecie Renfe napewno dojedę do Lloret? z dworca w Lloret często jeżdża autobusy? to taki ichniejszy PKS czy prywatne busy?
          • Gość: oli Re: dojazd z wybrzeża do Girona miasto IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.05.12, 22:14
            Nie.RENFE ( Rodalies Barcelona) z wybrzeża nie dojeżdża do Girony mimo,że obok dworca autobusowego w Gironie jest dworzec kolejowy.Kupując w kasie w Callela bilet proś o tiket (czyli bilet) do Lloret de Mar.W Blanes czyli na 5 stacji wysiadasz i wychodząc z dworca czeka autobus , który zawiezie do Lloret.Na powrotnej podróży pamietaj wsiąść do autobusu w Lloret "Blanes Estatio" bo jeśli wejdziesz do "Blanes" będziesz miał sporo drogi "z buta" albo trzeba łapać autobus na stację .W Lloret kupujesz na dworcu bilet do Callela i też na dworcu wsiadasz do pociągu.Cena to kilka euro.Linie obsługują autobusy państwowe Pujol (www.lloretdemar.org/info/redirectorPagina.jsp?elem=242&telem=1 .Kliknij na "Horario" zobaczysz godz.odjazdów) Dużo pisania ale droga prosta jak drut.
            • Gość: gość Re: dojazd z wybrzeża do Girona miasto IP: *.ip.netia.com.pl 25.05.12, 09:51
              z Blanes jadę do Lloret, ale gdzie wysiadam żeby przesiąść się w autobus do Girony? Bo jeżeli rozumiem z Lloret do Girony dojadę autobusem?
              • Gość: oli Re: dojazd z wybrzeża do Girona miasto IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.05.12, 16:44
                Kurczę, piszę jak dla niemowlaka a ty nie kumasz albo udajesz.Z Blanes autobusem jedziesz do Lloret de Mar wysiadając na dworcu autobusowym i tam kupujesz bilet ( możesz tam i z powrotem) do Girona Centrum.Identycznie przebiega droga na lotnisko z ta tylko różnicą, że kupuje się bilet Girona Aeroporto.Pisałam już to 3 razy i więcej nie będę...
                • Gość: gość Re: dojazd z wybrzeża do Girona miasto IP: *.warszawa.vectranet.pl 26.05.12, 20:02
                  no dzięki, keep smiling:)
    • Gość: sylwia qq Re: transport Girona- Costa brava IP: 185.5.219.* 11.05.13, 20:51
      Witam, www.shuttledirect.com/transfers/Santa%20Susanna, koszt to około 10 GBP/osoba, my(2+1) lecimy 22.05 z Magdeburga
    • Gość: Anka Re: transport Girona- Costa brava IP: *.promax.media.pl 24.06.15, 13:26
      Witam czy jest ktos moze zorientowany czy z lotniska w Gironie kursują busy do santa sussana ? Dokładnie chodzi o 29 czerwca w godzinach ok 23-24
    • Gość: bartoshi Re: transport Girona- Costa brava IP: *.toya.net.pl 04.07.15, 20:27
      Witam. Oferujesz nadal transport z lotniska Girona do Lloret de Mar?
      Interesowało by mnie dla trzech osób 20 lipca około 7ej rano
      • Gość: Esperanto Re: transport Girona- Costa brava IP: *.centertel.pl 07.07.15, 07:26
        Prosimy o kontakt pod numerem telefonu +48505573157 pozdrawiam
    • martens16-16 Re: transport Girona- Costa brava 13.01.16, 22:34
      Witam.
      czy byłaby mozliwość transportu 4 osób z lotniska Girona do Calalleli około pólnocy
      ( hotel H Top Olimpic )
    • martens16-16 Re: transport Girona- Costa brava 13.01.16, 22:46
      shuttledirect.com
    • jasewa Re: transport Girona- Costa brava 04.05.16, 21:23
      Witam. Potrzebuję transportu z lotniska Girona Barcelona dla 7-u osób w dniu 06.06.2016r. o godz. 0.30 do miejscowości Loreto de Mar. Czy oferta nadal aktualna i jaki koszt. jasewa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka