Dodaj do ulubionych

Majorka odczarowana

IP: *.sileman.net.pl 02.08.12, 10:31
Witam, właśnie wróciłem z Majorki - w skrócie - rajsko. Udało się uciec od wielkich hotelowych molochów i nawet w lipcu znaleźć plaże tylko dla siebie. Trasa: Sa coma - Cala Millor - baza, plus Alcudia, Pollenca, Formentor, Arta, Porto Cristo, Portocolom, Sant Vincent, Es Trenc, Palma...Środki - auto na dwa dni, rowery i autobusy. I piękny apartament z patio i basenem. Teraz już tylko wspomnienia:)
Obserwuj wątek
    • Gość: tolaa Re: Majorka odczarowana IP: *.play-internet.pl 02.08.12, 19:51
      fajnie,ze spedziles rajskie wakacje:)
      napisz w jakim hotelu mieszkałeś..aha i czy Alcudia jest naprawdę zachwycająca,bo bardzo duzo osób tak opisuje to miejsce.Wybieramy sie do Cala Rejada a to bliziutko zatoki alkudyjskiej...
      • voyager747 Re: Majorka odczarowana 02.08.12, 20:01
        z tego co ja wyczytałem, to nie w hotelu i to było jakby najfajniejsze
        • Gość: chico Re: Majorka odczarowana IP: *.dynamic.chello.pl 02.08.12, 22:10
          Tak rzeczywiście spaliśmy w wynajętym mieszkaniu i rzeczywiście to było najfajniejsze. Alcudia bardzo ładna. Spędziłem tam kilka godzin więc zobaczyłem stare miasto i robi wrażenie - choć dużo tam turystów więc szybko stamtąd uciekliśmy:)
          • voyager747 Re: Majorka odczarowana 02.08.12, 22:42
            a my spaliśmy w hotelu, nawet dwa razy i też było fajnie, wszędzie gdzie jest coś fajnego jest dużo turystów
    • Gość: Gosia Re: Majorka odczarowana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.13, 19:30
      Witam,
      przeczytałam wpis nt. pobytu na Majorce. Prosiłabym o adres apartamentu (pisze Pan, że ładny z patio i basenem.
      Dziękuje i pozdrawiam.
      • Gość: Adriana Re: Majorka odczarowana IP: 90.168.201.* 14.05.13, 00:12
        adrianawila@hotmail.es
        • Gość: Adriana Re: Majorka odczarowana IP: 90.168.201.* 14.05.13, 00:12
          adrianawila@hotmail.com
          • Gość: chico Re: Majorka odczarowana IP: *.sileman.net.pl 14.05.13, 11:18
            Heh:)No i się adres sam pokazał:)pozdrowienia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka