Dodaj do ulubionych

jak dojechać do

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.12, 18:52
jak dojechać do Molina de Segura? Muszę dojechać do tego miasta, ale nie wiem, dokąd najpierw samolotem - z Warszawy. Pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • skara Re: jak dojechać do 06.08.12, 19:34
      Molina de Segura to okolice Murcji. Najpierw dostań się do Alicante (lata Ryanair z Wrocławia i Krakowa). Potem autobus z lotniska na stację do Murcji - kosztuje chyba 4,75. Potem bezpośrednio ze stacji jest kilka autobusów miejskich do Moliny, jedzie się krótko bo to bardzo blisko. Na stronie www.latbus.es masz komunikację miejską Murcji i tam możesz sprawdzić co konkretnie jeździ do Moliny (strona w j. hiszpańskim).
      Pozdrawiam z Murcji.
      • Gość: melon Re: i jak tu nie być optymistą ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.08.12, 20:29
        skara - mimo, że nigdy tam nie dojadę i mnie nie dotyczy ten post to jesteś debeściak :)))) Czytając to pytanie nie wierzyłam, że ktoś w ogóle wie gdzie i jak się tam dostać.Serdecznie pozdrawiam :)
      • Gość: anna Re: jak dojechać do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.12, 23:52
        dzieki skara, a może wiesz, czy w tej miejscowości jest więcej niż 1 hotel? znalazłam na booking.com tylko 1, a pozostałe - juz w miejscowości Murcja. Pozdrawiam:)
        • Gość: melon Re: jak dojechać do IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.08.12, 20:47
          zobacz stronę :tripadvisor.com/LocalMaps-g1064407-Molina_de_Segura-Area.html
        • skara Re: jak dojechać do 16.08.12, 12:40
          Nie wiem ile hoteli jest w Molinie. To jest miasto wielkości około 60 tyś. mieszkańców, ale praktycznie złączone z Murcją więc jeśli w Molinie nie byłoby zakwaterowania to spokojnie można w Murcji, okolice północne - Espinardo, czegoś szukać.
          Sama Molina jest nieciekawa, zwykłe, dość brzydkie miasto, zabudowane blokami. Zależy w jakim celu tam jedziesz - bo często lepszą i przyjemniejszą opcją zakwaterowania i wypadów do Moliny może być Murcja.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka