Dodaj do ulubionych

Lloret de Mar polecam

19.08.12, 21:46
Właśnie wróciłem, polecam tą uroczo położoną piękną miejscowość. Nie wierzcie tym wielu głupotom wypisywanym na tym forum przez ludzi na temat Lloret. Sa one w dużej części przesadzone. Pisane przez ludzi którzy na podstawie jednej sytuacji budują cały pogląd. Pisane
na podstawie w dużej częsci subiektywnych opinii. Albo przez ludzi których może po prostu nie stać na wyjazd i zazdroszcząc innym wypisują te głupoty. Np. doczepianie się że nocą stoją przy klubach policjanci To co wolelibyście żeby nie stali? Śmiech na sali. Na prawdę.
Lloret jest pięknie położone, ma piękną szeroką plażę, niesamowicie czystą wodę. Przyjaźnie nastawieni Hiszpanie do Polaków. Kto chce znajdzie spokojniejsze piękne zatoczki. Miejsce jest na prawdę niesamowite i coś w tym jest że Lloret jest specyficzne. Miejscowość ma swój klimat i kto chce i umie szukać znajdzie tam również spokojniejsze typowo hiszpańskie uliczki.
Kto chce odpoczywać odpoczywa, kto chce się bawić się bawi i jedni w drugim nie wchodzą w drogą. Pozdrawiam i życzę mniej tego typu szyderczych i obłudnych opinii.

Obserwuj wątek
    • bielszczanin80 Re: Lloret de Mar polecam 19.08.12, 21:48
      Jedyny minus to ceny tzn polskie razy 2.
      • bielszczanin80 Re: Lloret de Mar polecam 25.08.12, 15:51
        cisza....pewnie chodzi o to żeby tytuł Lloret de Mar polecam był jak najniżej, jednym słowem obłuda pełną parą
        • Gość: melon Re: nie ten dział :( IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.08.12, 16:26
          wyluzuj - o co ci chodzi ? Byłeś, widziałeś, polecasz i tyle. Ten temat ostatnio był wałkowany na forum wystarczająco intensywnie. Hiszpania to nie tylko Lloret. Jak chcesz się pożalić, polecam temat "Wyżlania" ( w forum Kobieta) Tam załóż wątek i ponarzekaj...
          • Gość: gosc Re: nie ten dział :( IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.12, 20:14
            mało widziałeś chłopie, skoro polecasz najgorsze miejsce w Hiszpanii :):)
            • bielszczanin80 Re: nie ten dział :( 02.09.12, 14:08
              Pewnie mało, z Hiszpanii byłem jeszcze na Majorce, przyznam się że jeśli chodzi o okolice Palmy to bardziej mi się podobało w Lloret, natomiast gdy jeden dzień trochę pojeździłem po Majorce to przyznam że przepiękna wyspa, pewnie i ładniej niż w Lloret.
    • Gość: Majka Re: Lloret de Mar polecam IP: 213.138.63.* 27.08.12, 17:41
      Super wpis :D dobrze wiedzieć Lloret de Mar bo jak wiadomo zdania są podzielone, jednak najlepiej posłuchać tych który tam byli :D
      • Gość: Para2534 Re: Lloret de Mar polecam IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 16.09.12, 09:01
        Również wrócilismy z lloret 18.08.2012r. (2 tyg.) jest dokladnie tak jak napisał autor, jedyne czego nie napisal to, to że 70% wszystkich turystów to Rosjanie, ogólnie miasteczko przyjemne, warte zobaczenia, co do cen to akurat nas nie przerazily, w zeszłym roku bylismy na Sycyli w Taorminie to ceny byly 2x takie jak w Lloret.
        • Gość: Lech Re: Lloret de Mar polecam IP: *.54.17.114.static.telsat.wroc.pl 30.09.12, 14:44
          Zrażony wieloma negatywnymi opiniami o Lloret de Mar postanowiłem spędzić kilka dni w innym polecanym miejscu w Calelli. Wcześniej 2 tygodnie spędziłem w Sitges (polecam zdecydowanie to miasteczko, tym którym nie przeszkadzają geje, atmosfera jest naprawdę przyjemna i nie ma zbyt wielu Rosja, Polaków czy Czechów, tu zdecydowanie większość stanowią Francuzi, Anglicy, Amerykanie). Lloret odwiedziłem w ostatni dzień urlopu by na własne 44-letnei oczy przekonać się czemu ludzie tak na tę miejscowość psioczą. I szczerze powiedziawszy nie wiem. To przeuroczo położona, żywa, pełna wigoru miejscowość, na dodatek z bardziej uporządkowaną infrastrukturą handlową, jak dla mnie zupełne przeciwieństwo Calelli. Jeśli ktoś potrzebuje spokoju, ciszy i Rosjan czy Polaków za sąsiadów polecam Calelle, jeśli zaś potrzebujesz się wyszumieć, ale również odpocząć w przyjemnym otoczeniu polecam Lloret. Jeśli kogoś nie kręcą już klimaty Costa Brava czy właściwie też Costa de Barcelona polecam Sitges, to juz zupełnie inny krajobraz i możliwość spędzania wolnego czasu. Aha, plaże w Sitges są typowo piaszczyste a nie tak jak w Calelli żwirkowe.
          • chicarica Re: Lloret de Mar polecam 01.10.12, 08:29
            Lloret to koszmar w sezonie. Poza tym jest ładne, bo stanowi dobrą bazę wypadową do zwiedzania Katalonii i samo w sobie też ma parę urokliwych zakątków.
    • chicarica Re: Lloret de Mar polecam 01.10.12, 08:30
      Jeszcze tylko dodam, że raczej nie należy oceniać jacy są Hiszpanie na podstawie Barcelony czy Lloret, bo szansa na spotkanie tam Hiszpanów jest raczej niewielka. A Katalonia to zupełnie inna bajka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka