Gość: Marek IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 30.06.04, 16:58 Co sądzicie o tej propozycji Triady-proszę o komentarze i wskazówki oraz rady Pozdrawiam :-) Marek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przemoa Re: 7+7 Hiszpania Triada 30.06.04, 22:51 Uwazaj na Triade lubia miec ceny ukryte do zaplacenia ktorych zmuszaja na miejscu. Wrocilem z Egiptu 7+7 rejs. W katalogu mieli napisane ze orientacyjne koszty zwiedzania w czasie rejsu to ok. 90$, w rzeczywistosci mozna bylo zwiedzic za ok. 30$. Zmusili jednak nas do zaplacenia tych 90$ bo powiedzieli ze nie zawioza nas do Hurghady z kad wylatywalismy do kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: 7+7 Hiszpania Triada IP: 212.160.106.* 01.07.04, 09:55 stary ,Ty jesteś jakiś nawiedzony.Facet cie pyta o wyjazd .Czy Ty wyjeżdzając myślisz tylko o tym żeby Cię nikt nie zrobił w bambuko.Ty jedziesz (mam nadzieje) na zasłużony urlop. Czy jak idziesz do knajpy i widzisz piwo za 2 euro ,to odrazu uważasz ,że cie ktoś zrobił bo w sklepie kupisz za 0,5 eur.Na tym polega konsupcja zwłaszcza podczas wyjazdu turystycznego w miejscach turystycznych. Triada by cie oszukała gdyby napisali ,że koszt biletów wynosi ok 30 usd( w rzeczywistości 48 usd +eskorta i przewodnicy)a zbierali po 90 usd ,wtedy miałbyś racje.W innym przypadku zachowujesz sie jak zwykły polaczek-ciułacz.Aż strach pomyśleć co bedzie jak pojedziesz do 4 czy 5 gwiazdkowego hotelu.Tam mają przebidki po 500%.Znowu będzie głośno o polakach, którzy wnoszą napoje i posiłki ze sklpow spożywczych.To nasza polska specjalność!Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
przemoa Re: 7+7 Hiszpania Triada 02.07.04, 18:57 nawiedzeniem trudno nazwac ostrzeganie przed brakiem uczciwosci biura turystycznego, skoro klient pyta o impreze objazdowa Triady ma prawo wiedziec jakich podstepow ona uzywa ; innne biura jezeli sprzedaja impreze objazdowa , czy z rejsew nie wymuszaja od turystow dodatkowych pieniedzy, poza oplata ustalona w umowie ; co do piwa w knajpie to jak wejde i zobacze ze proponuja je za 2 euro to uwazam ze wypije je za 2 euro, a nie bede musial doplacac dodatkowej kwoty za otwarcie butelki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwi Re: 7+7 Hiszpania Triada IP: *.iel.wroc.pl 05.07.04, 08:56 Zdecydowanie zgadzam się z Tobą Przemoa, takie uwagi są cenne dla wszystkich którzy chcą się zdecydować na jakiś wyjazd, zawsze można wybrać inne biuro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płetwak Re: 7+7 Hiszpania Triada IP: 80.51.91.* 06.07.04, 20:30 Myślę,że to dobry pomysł.W ubiegłym roku byłem z Triadą 7+7 w Egipcie i było super.W tym roku tez mam zamiar jechać z Triada do Hiszpanii 7+7.Planuję jednak to przełożyć na wrzesień,bo teraz za gorąco.Kiedy Ty wyjeżdżasz i skąd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: 7+7 Hiszpania Triada IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 07.07.04, 17:06 Dziękuję za dotychczasowe wypowiedzi Proszę o jeszcze! Lecę z Warszaway 27.07 Pozdrawiam! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: 7+7 Hiszpania Triada IP: 195.85.249.* 13.07.04, 14:22 ja bylam z Triada w Hiszpanii,na pobyt i bylo wszystko ok!,ale ludzie z 7+7 byli bardzo niezadowoleni,hotele na objezdzie obskurne,sprawa obila sie nawet o konsula w Barcelonie,napisali skarge,wiec radze uwazac jesli chcesz miec udane wakacje! Odpowiedz Link Zgłoś