Gość: ek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 11:29 Czy ktos z forumowiczow byl w tym osrodku na Majorce? Jak wrazenia z pobytu? ek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ek Re: Iberostar Club Cala Barca IP: *.avenir.pl / 217.97.229.* 07.07.04, 16:34 Nikt nie był?? :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ek Re: Iberostar Club Cala Barca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 09:21 Bardzo proszę jeśli ktokolwiek coś wie o kilka słów! ek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tc Re: Iberostar Club Cala Barca IP: 80.48.192.* 12.07.04, 21:49 ja się tam wybieram 23.07-06.08 po tym terminie mogę coś powiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ek Re: Iberostar Club Cala Barca IP: *.avenir.pl / *.hapek.zana.pl 13.07.04, 10:29 dzięki za info, ja tam jade wlasnie 6.08 :) wiec coz, miniemy sie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Iberostar Club Cala Barca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 13:07 Hej, Ja właśnie wróciłam z Majorki. Niestey nie byłam w Iberostar Cala Barca, ale w innym hotelu sieci Iberostar -Exagon w C'an Picafort. Kolejny raz byłam w hotelu tej sieci i dlatego pisze. Te hotele sa naprawde OK i na pewno będzie fajna zabawa i bedzie sz zadowolony/a. cala Barca jest co prawda o ile pamiętam z katalogu *** ale na pewno standard jest utrzymany. Tylko nie jedz na Majorkę w środku lata, jest tak gorąco, ze można paść. Naprawdę Pozdrawiam i życzę fajnych wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Iberostar Club Cala Barca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 18:14 W Cala Barce byłam w zeszłym roku (sierpień).Było rewelacyjnie!Club Cala Barca to właściwie małe(?)wakacyjne miasteczko.Mieszkałam w jednym z ostatnich budynków przy basenie(ze względu na dzieci).Jedzenie super.Jest jedna restauracja główna,ponadto 3 czy 4 mniejsze,bar na plaży itd,ale to chyba wiesz z katalogu.Codziennie bogaty program animacyjny.Zespół animatorów jest międzynarodowy-bardzo mili ludzie-i co wieczór dają całkiem profesjonalne przedstawienia:podczas mojego pobytu były musicale Koty,Grease,Gorączka sobotniej nocy,ponadto wieczór komedii(nie możesz tego przegapić!)i wiele innych. Plaża jest niewielka,ale bardzo ładna(ta główna).Ale możesz iść na plażę,która znajduje się tuż za ośrodkiem-jest bardzo malownicza.Och,jak bardzo Ci zazdroszczę,że tam lecisz!Z miłą chęcią bym tam wróciła jeszcze raz.Jeśli masz jakieś pytania ,to chętnie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Iberostar Club Cala Barca IP: 80.146.246.* 20.07.04, 09:34 Witam, ja też lecę do Cala Barca z dziećmi w sierpniu! Czy tam jest plaza kamienista? Czy wieczory sa chlodne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Iberostar Club Cala Barca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 10:09 Plaża jest piaszczysta,wąska(ma jakieś 40m szerokości),w ląd wchodzi na ok.80m.Jak wspomniałam wyżej,jest jeszcze druga plaża,też piaszczysta,za ośrodkiem.Też jest mała.Malowniczą plażą jest S'Amarador(dojście do niej jest przez plażę Cala Mondrago),aczkolwiek była trochę brudna.Można tam dojść pieszo,ale jak małe dzieci to lepiej busikiem.Dziećmi od rana zajmują się animatorzy.Jest wiele konkursów,zabaw,jazda konna,itd.Wieczory są ciepłe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna D Re: Iberostar Club Cala Barca IP: 195.20.110.* 23.07.04, 08:54 Jadę właśnie do tego hotelu z rocznym dzieckiem, Czy jest tam w ośrodku sklep z pampersami, zupkami, soczkami i tym podobnumi rzeczami? Nie chciałabym etgo wszystkiego ze sobą wozić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Iberostar Club Cala Barca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 13:57 Na terenie ośrodka jest sklep(typu market),apteka,sklepiki z pamiątkami,także spokojnie można wszystko dostać. Odpowiedz Link Zgłoś