Dodaj do ulubionych

Loret de Mar ?

IP: 217.153.102.* 18.03.02, 11:03
Wybieram się do Loret de Mar w pierwszej połowie lipca, i nie wiem czy
zmieszczę swój malutki ręcznik na zatłoczonej plaży :-)
Mam pytanko czy Ktoś już tam był i czy nie jest tak tłoczno na początku lipca...
Z góry dziękuję za każdą informacje...
Obserwuj wątek
    • Gość: Ki Re: Loret de Mar ? IP: *.bielsko.msk.pl 18.03.02, 20:05
      Gość portalu: kubuś napisał(a):

> Wybieram się do Loret de Mar w pierwszej połowie lipca, i nie wiem czy
      > zmieszczę swój malutki ręcznik na zatłoczonej plaży :-)
      > Mam pytanko czy Ktoś już tam był i czy nie jest tak tłoczno na początku lipca..
      > .
      > Z góry dziękuję za każdą informacje...

• Gość: kubuś Re: Loret de Mar ? IP: 217.153.102.* 20.03.02, 08:06
        ... dzięki Ki kawał informacji ;-)
        jakbyś chciał(a) jeszcze coś dodać to czekam....
        pozdrawiam :-)
    • Gość: Kicur Re: Loret de Mar ? IP: *.bielsko.msk.pl 20.03.02, 10:18
      No widzisz... Nawet nie wiedziałem, że mi się jakoś tak klinęło, że wszystko
      znikło... :-))
      Podobno Loret to najbardziej zatłoczona miejscowość na Costa Brava. Ja byłem w
      VI.2001 i ludzi było dosyć dużo, ale tam jest więcej niż 1 plaża, więc na pewno
      coś znajdziesz dla siebie. Popatrz na to też tak: w Chorwacji są b. wąskie
      plaże, a i tak wszyscy się "cisną", a w ESP są o wiele szersze, więc - nie
      przejmuj się! Nawet kawiarenka internetowa jest w Loret.
      A co jeszcze chcesz wiedzieć?
      Kicur
      prze@go2.pl
      GG2823614
    • Gość: marcia Re: Loret de Mar ? IP: *.u.mcnet.pl 21.03.02, 09:58
      Ja przez Lloret tylko przejeżdżałam (na szczęście, bo rzeczywiście jest tam
      ciasno). Wypoczywałam w Santa Susanna i bardzo mi sie tam podobało.
      W tym roku wybieram się do Tossa de Mar.
      Pozdrawiam
      marcia
      • Gość: kubuś Re: Loret de Mar ? IP: 217.153.102.* 22.03.02, 12:10
        Dzięki śliczne wszystko już wiem... a niech tam podobno opalenizna nie jest już
        w modzie... więc zaczynam oszczędzać na browarek :-)
        .... ale na stojąco przecież też się można rozkoszować słoneczkiem nio nie ? ;-)
        Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki za info.... hej seniora i senirores...
        zajechałem łamanym dialektem seczułańsko-katalońskim.... hi,hi

• Gość: Olo Re: Loret de Mar ? IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 27.03.02, 11:01
      Liorett to super miejsce na imprezki - bez watpienia najlepsze na Costa Brava.
      O 3-4 rano jest kilka tysiaków ludzi na ulicach. Jak lubisz "tańczyć" zajebiste
      miejsce. Musisz mieć hotel z klimatyzacją - kiedyś trzeba spać a z otwartym
      oknem się nie da (pijani faszyści drą mordy) duży basen również się przyda
      (niestey większość ze słoną wodą).
      Na plaży faktycznie nie można znaleźć miejsca o 10 rano. Najlepiej po baletach
      iść spać na plażę - tak robi duża część.
      Pytaj o co chcesz
    • Gość: lm46 Re: Loret de Mar ? IP: 217.153.102.* 31.03.02, 20:58
      Na głównej plaży faktycznie jest tłoczno. Na plaży Fenals już lepiej (ok. 30 min
      od centrum).Polecam plażę Santa Cristina ale to już ok. 1 godziny od centrum.
      Można dopłynąć statkiem z głównej plaży ale nie umiem powiedzieć ile to kosztuje
      • Gość: hello Re: Loret de Mar ? IP: *.ds16.agh.edu.pl / 192.168.16.* 26.04.02, 12:51
        Jeśli ktoś lubi życie na full i imprezy to jest to najwłaściwsze miejsce ,
        naprawde godne polecenia , mnie osobiście nie przeszkadzał nawet fakt , że
        plaża z pobliskiego wzgórza wygląda jak gigantyczne mrowisko .
        Jesli jedziesz do Hiszpanii pierwszy raz , to Lorret de Mar , jest miejscem od
        którego powinno sie poznawać turystyczną Hiszpanię , A jeśli zapragniesz
        spokoju , zawsze można wsiąść w stateczek i popłunąć do Tossy de Mar (
        obowiązkowo ) i do Blenes posiedzieć na ławce w tropikalnym ogrodzie
        botanicznym " cudo".
        Gorąco polecam :))))))

W:))))
    • Gość: tomjk Re: Loret de Mar ? IP: 217.98.105.* 05.04.02, 08:25
      Gość portalu: kubuś napisał(a):

> Wybieram się do Loret de Mar w pierwszej połowie lipca, i nie wiem czy
      > zmieszczę swój malutki ręcznik na zatłoczonej plaży :-)
      > Mam pytanko czy Ktoś już tam był i czy nie jest tak tłoczno na początku lipca..
      > .
      > Z góry dziękuję za każdą informacje...

Plaże w samym mieście to katastrofa - piasek śmierdzi moczem, a i poślizgnąć się
      na psiej kupce nietrudno. Jedyny ratunek - inne mniej zatłoczone w dalszej
      okolicy.
      Zanim położysz się na ręczniczku, sprawdź czy w międzyczasie nie zajął go brat
      Rosjanin (bo sprytny) lub kolega Niemiec (bo ich tam dużo).
      W.w. drobne mankamenty nie powinny przesłaniać dobrych stron imprezy, na pewno
      będzie co wspominać.

• Gość: bacardi Re: Loret de Mar ? IP: *.elsat.net.pl 05.05.02, 17:53
      Tylko nie do Loret, chociaż znam takich którzy sobie chwalą to miejsce.
      Osobiście polecam Santa Suzanna, Callela lub Platja D'Aro. We wszystkich tych
      miejscach są dyskoteki, dostęp do internetu i wiele innych atrakcji, ale jest
      nieporównywalnie przyjemniej niż w Loret.Pozdrawiam i życzę udanych wakacji w
      mojej ukochanej Hiszpanii.
      • Gość: Kicur Re: Loret de Mar ? IP: *.bielsko.msk.pl 06.05.02, 00:03
        Gość portalu: bacardi napisał(a):

> Tylko nie do Loret, chociaż znam takich którzy sobie chwalą to miejsce.
        > Osobiście polecam Santa Suzanna, Callela lub Platja D'Aro. We wszystkich tych
        > miejscach są dyskoteki, dostęp do internetu i wiele innych atrakcji, ale jest
        > nieporównywalnie przyjemniej niż w Loret.Pozdrawiam i życzę udanych wakacji w
        > mojej ukochanej Hiszpanii.

Potwierdzam: znam Platja D'Aro i Lloret - w Platja D'Aro jest po prostu...
        przyjemniej!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka