Dodaj do ulubionych

Ok. Marbelli czy Torrox?

IP: *.dynamic.chello.pl 01.01.13, 12:22
Witam,
Pytania jak w temacie- mam do wyboru 2 hotele, jeden ok. 7 km od Marbelli, drugi w pobliżu Torrox. Którą lokalizację bardziej polecacie ? Zalezy mi żeby było w miarę spokojnie i klimatycznie (choć cudów nie oczekuję bo wiadomo, obydwie miejscowości mocno turystyczne). Gdzie są lepsze plaże ?
Pozdrawiam,
M.
Obserwuj wątek
    • Gość: gg Re: Ok. Marbelli czy Torrox? IP: 80.31.147.* 02.01.13, 18:14
      pokaz te hotele...
      sprobuje cos wiecej napisac
    • bah77 Re: Ok. Marbelli czy Torrox? 02.01.13, 22:07
      Torrox i plaże na Punta de Torrox (zimą):
      fotoforum.gazeta.pl/k/Torrox.html

bah77

• Gość: Misia Re: Ok. Marbelli czy Torrox? IP: *.dynamic.chello.pl 04.01.13, 16:33
        Fajnie fotki, dzięki za liknk :-)
    • jot.be Re: Ok. Marbelli czy Torrox? 03.01.13, 08:50
      Gość portalu: Misia napisał(a):

Zalezy mi żeby było
      > w miarę spokojnie i klimatycznie (choć cudów nie oczekuję bo wiadomo, obydwie m
      > iejscowości mocno turystyczne).

To zdecydowanie Torrox.

Pozdr
      • Gość: Anna Skora Re: Ok. Marbelli czy Torrox? IP: *.Red-2-138-55.dynamicIP.rima-tde.net 03.01.13, 22:57
        To moze i ja doloze slowko. Jestem licencjonowanym przewodnikiem po Andaluzji.
        Torrox to piekne pejzaze, a okolice Marbelli to glamour! ;)

Jak byscie mieli jakies pytania, to jestem do dyspozycji: anna.skora@gazeta.pl
        FB Anna Skora przewodnik po Andaluzji,
        tel +34 66 74 74 581

Pozdrawiam zimowo (dzis 18 stopni).
    • Gość: Misia Re: Ok. Marbelli czy Torrox? IP: *.dynamic.chello.pl 04.01.13, 16:28
      Mam do wyboru hotel Marbella Playa koło Marbelli albo Iberostar Malaga Playa w Torrox. Ten drugi ma lepsze opinie ale ten pierwszy wydaje mi sie ładniej położony i bardziej rozległy. Ogólnie z hotelami tam jest tak że ciężko coś wybrać tak aby nie było otoczone blokowiskiem. Z Teneryfy pamiętam że jadąc przez Playa de las Americas czulam się jakbym jechała przez aglomerację śląską tylko krajobraz był ładniejszy.
      • anna.skora Re: Ok. Marbelli czy Torrox? 11.01.13, 19:54
        Oba sa dobre, ale wybralabym Marbella.
        • Gość: Misia Re: Ok. Marbelli czy Torrox? IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.13, 23:28
          Dziękuję za odpowiedz, tak też zrobię, jakoś bardziej odpowiada mi Marbella Playa mimo że ma gorsze opinie i na uboczu.
          Jeśli jesteś na miesjcu to mam jeszcze jedną prośbę - o namiary na jakąś tanią wypożyczalnię smochodów.
          Pozdrawiam,
          • anna.skora Re: Ok. Marbelli czy Torrox? 13.01.13, 22:21
            Witam...
            Mam prosbe, odezwijcie sie na mojego maila, bo tu nie zawsze moge otworzyc i dopiero dzis udalo mi sie przeczytac. Wypozyczalnia auta? Jasne, ze znam. Podajcie mi daty Waszego pobytu i skad chcecie auto. Jesli z lotniska w Maladze, tak chyba najlatwiej i oddacie na lotnisko.
            Wazne kiedy.
            Moj mail: anna.skora@gazeta.pl

Pozdrawiam zimowo z Roquetas de Mar, dzis zimowo, 19 stopni. ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka