Dodaj do ulubionych

Minorka -Blanc Palace

IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.13, 23:43
Witam!
Proszę o opinie o hotelu Blanc Palace na Minorce. Z góry bardzo dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: miks Re: Minorka -Blanc Palace IP: *.dynamic.chello.pl 20.01.13, 12:13
      Czy nikt nie zna tego hotelu? Również jestem zainteresowany opiniami,mam nadzieję że ktoś się odezwie.Z góry serdecznie dziękuję.
      • dormien Re: Minorka -Blanc Palace 21.05.13, 18:52
        Bardzo sympatyczny i pięknie położony hotel z b. miłą i życzliwą obsługą. Pokoje zgodne z ofertą biur. Dobre jedzenie. Czysto.
        • Gość: miks Re: Minorka -Blanc Palace IP: *.dynamic.chello.pl 22.05.13, 16:47
          Mam gorącą prośbę o dodatkowe informacje dotyczące samego pobytu np.wycieczek fakultatywnch,komunikacji publicznej pomiędzy Ciutadellą i Mahon /nie wchodzi w rachubę samochód/,atrakcji które należałoby zobaczyć na Minorce itd.Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam
          • dormien Re: Minorka -Blanc Palace 23.05.13, 10:43
            Wycieczki fakultatywne są codziennie, ale dość drogie ok. 40 do 60 euro od osoby. Nie ma potrzeby ze wszystkich korzystać, ale to do indywidualnego uznania. Autobusy do centrum Ciutadelli kursują często - czas przejazdu ok.10 min.1,5 Euro. Do Ciutadelli można zrobić spacer. Rozkłady w recepcji hotelu. Przystanek 100 m od hotelu. Z Ciutadelli do Mahon też jest sporo, czas przejazdu ok. 40 - 50 min. 5 Euro. Pozdrawiam i życzę miłego pobytu.
          • dormien Re: Minorka -Blanc Palace 23.05.13, 10:48
            Bardzo sympatyczni piloci pani Joanna i pan Gerard. Chętnie służą pomocą i informacją. Można na nich liczyć.
            • Gość: miks Re: Minorka -Blanc Palace IP: *.dynamic.chello.pl 23.05.13, 16:47
              Bardzo dziękuję za informację. Wylatuję rano w niedzielę i wszystko wskazuje ,że będę miał udany urlop.Pozdrawiam serdecznie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka