skaza10 12.08.04, 10:03 jeżeli ktoś był w tym ośrodkuproszę o wszelkie informacje z dotyczące pobytu , planuję pobyt w II połowie września z dzieciakiem 6 lat. dziękuję za każdą radę i informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skaza10 Re: CALA MESQUIDA- majorka 13.08.04, 13:27 nikt nie był???? proszę o pomoc!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laura Re: CALA MESQUIDA- majorka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.04, 15:12 Nie wiem o ktory Cala Mesquida ci dokladnie chodzi. Jak znasz niemiecki to tu sa opisy ludzi ktorzy tam byli z dwoch CM: www.holidaycheck.de/region-Mallorca_Cala+Mesquida-oid_2863-anz_mb.html Odpowiedz Link Zgłoś
skaza10 Re: CALA MESQUIDA- majorka 14.08.04, 18:09 wyjazd z neckermana jest cala mesquida club( tam mam rezerwację) i cala mesquida park - troche dalej od zatoki, z niemickim radze sobie słabo - tak naprawde mozna przeczytać na stronach niemieckich biur podrózy o tym hotelu, ale dla mnie wazniejsze są opinie polakow którzy tam byli i mogą coś doradzić. Odpowiedz Link Zgłoś