Gość: marzena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 08:25 Planuję wyjazd z Itaką. Zastanawiam się nad Loret de Mar (hotel Alhambra Loret) lub Santa Susana (Hotel Alhambra). Proszę o wszelkie opinie i informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewka Re: Loret lub Santa Susana z Itaką IP: *.sejm.gov.pl / *.sejm.gov.pl 18.08.04, 09:03 Byłam w Alhambrze w Santa Susana. Fajny hotel ale pod warunkiem, że ktoś lubi rozrywkowe życie. Codziennie na tarasie jest program rozrywkowy do 1 w nocy i oczywiście dyskoteka w podziemiach. Hotel czysty do plaży blisko. Dla młodych ludzi polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adams123 Re: Loret lub Santa Susana z Itaką 18.08.04, 09:15 Hotel Alhambra w Santa jest bardyo fajny, czysty i położony dosłownie w centrum To czy wybrać LLoret czy Santa zależy czy chcesz być w mniejszym miasteczku z jedną tak naprawde ulicą (Santa) czy w turystycznym molochu jakim jest LLoret, gdzie napewno znajdziesz więcej atrakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Santa Susana z Itaką 18.08.04, 11:02 Byłam w Santa w H.Alhambra (z Itaka) - dość gwarne miejsce ale sympatyczne. Basen zawsze pełen ludzi. Stołówka też, czasami czekało sie w kolejkach żeby wejsc, ale jedzonko pyszne i w sporych ilosciach. Co wieczór wystep - mozna posiedziec na balkonie i obejrzec flamenco itp Duzo sklepików i knajpek w poblizu. Na wieksze zakupy mozna pójsc spacerkiem do pobliskiego hipermarketu - 3 lata temu był to Champion Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Loret lub Santa Susana z Itaką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 22:25 W zeszłe wakacje we wrześniu byłam własnie w Santa Susanna w hotelu H. Alhambra. Hotel naprawdę wart polecenia, klimatyzacja,basen, miła obsługa, pyszne jedzonko, hotel otwart również dla gości z zewnątrz. Dla młodych ludzi miejscowość wymarzona na letni wypoczynek, blisko plaża, dużo dyskotek i pubów. Naprawdę wart polecenia. PS. Dalej jest Champion:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yola Re: Loret lub Santa Susana z Itaką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 12:17 W Lloret nie byłam, przejeżdżałam i nie podobało mi się że hotel na hotelu dosłownie stoi.Zdecydowanie polecam Hotel Alhambra - byałm 2 razy to najlepszy dowód że hotel jest ok, indywidualna klima działa bez zarzutu, czysto, bardzo dobre jedzenie.Warto tam jechać.Polecam wycieczkę statkiem do Tossy de Mar, samemu można kolejką Renfe pojechac do Barcelony, albo wybrać się w góry.Jakbys miałą jeszcze jakieś pytania to zapraszam na gg3293024. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: Loret lub Santa Susana z Itaką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 14:13 Próbowałam zapytać na GG, ale bez rezultatów, więc spróbuję tu. Interesuje mnie ile kosztuje statek do Tossy, z jaką częstotliwością kursuje i jak długo się płynie. Poza tym chciałam też zapytać o ceny owoców i czy jest w Malgrat jakiś targ czy bazar, bo z tego co się zdąrzyłam zorientować taki coś funkcjonowało 3x w tygodniu w 2002 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yola Re: Loret lub Santa Susana z Itaką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 13:21 Próbowałąs od mnie na gg? niemożliew bo jestem codziennie od 7-17 przynajmniej, fakt wczoraj i przedwczoraj miałam urlop. Odpowiedz Link Zgłoś