Gość: magda IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.08.04, 22:29 czy ktos moze byl w platja d'aro? jak tam wyglada cenowo wszystko? czy drogi jest transport pocigim do barcelony? a ajkeis fajne,t anie kluby? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: platja d'aro IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.08.04, 22:35 aha.. jeszcz ejdno pytanie?sa jkeis kanjpki niedrogie i dobr? bo ja tam bede bez wyzywienia a nei cche mi sie gotowac.. prosilabym o jakies wytyczne.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spinka Re: platja d'aro IP: *.tvgawex.pl 22.08.04, 07:25 Właśnie kilka dni temu wróciłam z Platja d'Aro. Jeżeli chodzi o ceny żywności, to najlepiej kupować w hipermarketach. Jest tam np. Lido, Champion. Ceny są chyba porównywalne jak wszędzie, gdzie płacisz w euro, tzn. Kwota zbliżona do naszej, tylko waluta inna. Knajpek cała masa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: platja d'aro IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.08.04, 22:44 a ajk towje wrazenia ogolnie? a jakie ceny w kanjpkach? tak by cos tak za 7 euro znlezc istale tam sobie jadac..znajdize sie cos? Odpowiedz Link Zgłoś