Dodaj do ulubionych

Orlando Travel

07.07.14, 13:39
Właśnie zarezerwowałam wyjazd z orlando travel do Hiszpanii. Chciałam się zapytać czy ktoś był już tego roku na wakacjach z tym biurem w Hiszpanii? Może ktoś też się wybiera 29.08 2014 do hotelu presiden???
Obserwuj wątek
    • Gość: dres Re: Orlando Travel IP: *.devs.futuro.pl 08.07.14, 08:16
      Moge tylko zrecenzować hotel, w którym byłem mieisiac temu. Hotel jest na prawdę w porządku, trudno coś zarzucić, świetna kuchnia, przemiła obsługa, niedaleko plaży, świetna baza wypadowa do Barcelony
    • Gość: ewel Re: Orlando Travel IP: *.internetia.net.pl 31.07.14, 13:42
      Witam :) w tym roku jeszcze nie byłam z tym biurem,ale byłam w 2012 roku w hotelu president,było rewelacyjnie,jedzenie smaczne,ludzie wspaniali-jak i Ci w hotelu,tak i ktorzy mieli nas pod opieką w autobusie :) udanych wakacji :)
    • Gość: fajnylajkonik Re: Orlando Travel IP: *.static.ip.netia.com.pl 01.08.14, 14:04
      Najpierw się zbiera opinie a później dopiero rezerwuje :)
    • Gość: gumis Re: Orlando Travel IP: *.beskidmedia.pl 01.08.14, 20:09
      wróciłem 27.07.2014 r z hotelu cartagonowa w Malgrat de Mar ,wrażenia pozytywne, hotel blisko plaży ,jedzenie i obsługa bez uwag.Natomiast hotele w Callei są w centrum miasta i dfo plaży jest ok. 400 m
    • Gość: mj Re: Orlando Travel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.14, 18:00
      Zdecydowanie polecam biuro Orlando Travel. Tegoroczne wczasy w Hiszpanii (Callela, hotel President) były dla mnie wyjątkowo udane. Kierowcy bardzo sprawni, autokar nowy i czysty, pilotka sympatyczna, podróż minęła bez problemów, mimo że jechaliśmy 29 godz. Pobyt na miejscu również bez najmniejszych zastrzeżeń. Rezydent p. Robert świetny! Polecam wycieczkę do Barcelony, naprawdę warto :) Hotel super, posiłki pyszne - każdy znajdzie coś dla siebie.
      • Gość: Majka Re: Orlando Travel IP: *.mf.gov.pl 27.10.14, 14:12
        Mam pytanie. Wiem, że to jeszcze dużo czasu, ale ponoć na poprawę jesiennego nastroju najlepiej szukać wczasów na przyszły rok :) Planuję wyjazd z Orlando właśnie do Hiszpanii. Ile kosztował w tym roku wyjazd w sezonie letnim dla dorosłej osoby ? Czy są to wczasy z wyżywieniem ?
        Ile od osoby kosztuje wycieczka do Barcelony ?
        Muszę zacząć odkładać więc pytam wcześniej :)
    • krysia173 Re: Orlando Travel 06.09.14, 10:20
      Hotel President jest bardzo fajny, byliśmy tam dwa lata temu. teraz jest podobno po remoncie
    • diunka6 Re: Orlando Travel 04.01.15, 16:30
      Witam ja z tym samym pytaniem prosze o informace na temat biura i tego wyjazdu autokarem do hotelu president jak wam sie udała podróż i wakcje czekam na informacje pozdraiam Iwonka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka