be.a 02.08.14, 17:38 z jakich posredników korzystacie przy wypozyczaniu samochodu .Chcemy wynajac w alicante a oddac w barcelonie i sa duże rozbieżnosci cenowe. pomocy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
be.a Re: wypozyczenie auta 16.08.14, 12:10 co dokładnie oznacza taka informacja Auto będzie podstawione z z pełnym bakiem paliwa , klient jest zobowiązany do opłacenia paliwa przy odbiorze auta Ponadto, klient będzie zobowiązany do uiszczenia opłaty za usługę między 16 € and 42 € na pokrcie dodatkowych kosztów dotankowania. Opłata za paliwo będzie zależna od akutalnych cen paliwa and wielkości baku paliwa Ze względu na koszty logistyczne, cena paliwa może się różnić od cen paliwa w lokalnych stacjach benzynowych. Nastąpi zwrot kosztów za niezużyte paliwo podczas zwrotu auta wyłączając koszt obsługi. Czy to oznacza że płace za pełen bak paliwa i jeszcze dodatkowo za drugi który bedzie do rozliczenia po oddanu auta? Odpowiedz Link Zgłoś
jot.be Re: wypozyczenie auta 19.08.14, 15:55 Jakiś bełkot... albo złe tłumaczenie... Dodatkowe koszty tankowania są jak masz pełny/pełny i nie oddasz pełnego. Ale przy pełny/pusty to w życiu nie widziałem takiej opłaty. Co to za wypożyczalnia ? Odpowiedz Link Zgłoś
be.a Re: wypozyczenie auta 20.08.14, 12:59 Wypozyczalnia to goldcar ale przez rentalcars. Tez doszłam do tego że to bład tłumaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
jot.be Re: wypozyczenie auta 20.08.14, 13:07 Na 100%. Brałem w Goldcar w ten długi weekend (w Rzymie co prawda) i było full/empty bez żadnych dopłat. Zmusili mnie natomiast do pełnego ubezpieczenia (co we Włoszech niestety osiąga ponad 20?/dzien). W Hiszpanii chyba nigdy nie zmuszali (w zamian za kaucję oczywiście). Odpowiedz Link Zgłoś
jot.be Re: wypozyczenie auta 20.08.14, 14:00 Jeszcze a propos pierwotnego pytania - ja z 10 razy bukowałem przez www.email-car-hire.com/ - to tez posrednik jest oczywiscie - czasem mieli drozej czasem taniej niz bezposrednio - mozesz ew. zerknąć Odpowiedz Link Zgłoś
be.a Re: wypozyczenie auta 26.08.14, 12:55 na podanej przez Ciebie stronie nie mozna wprowadzic innego miejsca oddania auta (albo nie potrafie). Ale juz wszystko wiem i bede rezerwowac gdzie indziej .Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznany Re: wypozyczenie auta IP: *.static.ip.netia.com.pl 02.09.14, 11:34 My korzystaliśmy z Europcaru. Braliśmy na miejscu w Huelvie i tam też oddawaliśmy po zrobieniu tygodniowej przejażdżki po Andaluzji. Zasada full - full jest najrozsądniejsza, bo po prostu bierzesz i oddajesz z pełnym bakiem. Na miejscu można, ale nie trzeba wykupić pełne ubezpieczenie. Mogą też zrobić blokadę na koncie na określoną kwotę na wszelki wypadek. Przy okazji podsyłam nieco wrażeń ze wspomnianego pobytu w Andaluzji, czyli... Sewilla. wnieznane.pl/sewilla,27 Odpowiedz Link Zgłoś
wypozyczany Re: wypozyczenie auta 26.09.14, 15:08 Witam, My korzystamy z CentAuro, GoldCar Odpowiedz Link Zgłoś