Gość: Mariusz IP: *.net.pl 01.09.04, 21:27 Czy pokaz magicznych fontann w Barcelonie na placu Placa d'Espanya jest płatny czy za free? O której godzinie mniej więcej się zaczyna (ile trwa?)? Czy wart jest zobaczenia? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosia Re: Magiczne fontanny - Barcelona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 22:17 Pokaz fontann jest bezpłatny. Pierwszy zaczyna się o 21.45, drugi o 22. Na trzecim i czwartym nie byłam. Chociaż na mnie w tym roku pokaz zrobił mniejsze wrażenie niż wtedy gdy oglądałam go po raz pierwszy, to i tak niezaleznie od tego ,w jakim celu pojadę jescze do Barcelony, będę chciała go zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yola Re: Magiczne fontanny - Barcelona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 08:06 Poszukaj sobie na forum w innych postach, bo ostatnio o tym była mowa, a nie bez sensu zakłądaj ten sam wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poqsa Re: Magiczne fontanny - Barcelona IP: 217.8.188.* 23.04.05, 16:17 Jasne ze wart zobaczenia ,swietna synchronizacja dzwięku z woda ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Magiczne fontanny - Barcelona IP: *.arspolona.com.pl 27.04.05, 15:14 Jak najbardziej wart zobaczenia. Oglądałam pokaz 9 lat temu a wrażenia mam do tej pory wspaniałe..... Naprawdę trzeba to zobaczyć i usłyszeć. Pozdrawiam. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bah7 Re: Magiczne fontanny - Barcelona IP: *.portgdansk.pl 27.04.05, 15:21 Super! W/g mnie to największa atrakcja Barcelony... www.employees.org/~philip/photos/barcelona/page_02.htm bah7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Magiczne fontanny - Barcelona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 14:44 Polema gorąco tańczące fontanny. Byłam w ubiegłym roku i faktyczne zaczynają się od czwartku od goz 21.45. Nacykałam dużo zdjęć i żałuję, że nie miała kamery. Niezapomniany widok. Aha jak chcesz mieć lepsze miejsce to radzę być trochę wcześniej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Magiczne fontanny - Barcelona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 10:32 Moge powysylac pare zdjec.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Magiczne fontanny - Barcelona IP: 217.17.35.* 16.05.05, 12:45 Ja poproszę, bo wybieram się do B. i interesuje mnie to. alicja76@gazeta.pl W jakie dni są te pokazy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fojtAZZ Re: Magiczne fontanny - Barcelona IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 16.05.05, 13:37 o to ja rowniez poprosze o te zdjatka: vojtasec@o2.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Magiczne fontanny - Barcelona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 14:08 Zdjecia wyslane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: Magiczne fontanny - Barcelona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 18:56 tu są wszystkie informacje o fontannach w Barcelonie fonts.bcn.es/ Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: Magiczne fontanny - Barcelona 01.06.05, 15:05 wart jak najbardziej, o niebo lepszy od tych w Pradze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś