Gość: Rob IP: *.dynamic.chello.pl 22.11.14, 21:48 Witam, Ktos moze był w tym hotelu ? Będę wdzięczny za wszelkie informacje. Pozdrawiam, Robert Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gg Re: Gran Elba Estepona IP: *.Red-83-56-255.dynamicIP.rima-tde.net 24.11.14, 21:21 co potrzebujesz wiedzieć hotel ładny, miejsce również może być.... dodatkowa atrakcja to plaża nudystów granicząca z hotelem. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob Re: Gran Elba Estepona IP: *.dynamic.chello.pl 27.11.14, 19:49 Dzięki, a czy w okolicy (kilkaset metrów) są jakieś sklepy, knajpy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-tam Re: Gran Elba Estepona & Mercadona IP: *.dynamic.chello.pl 27.11.14, 21:44 Rob napisał(a): ... a czy w okolicy (kilkaset metrów) są jakieś sklepy, knajpy ? W punkcie B jest market Mercadona < polecam, 750m pieszo od Twojego hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob Re: Gran Elba Estepona & Mercadona IP: *.dynamic.chello.pl 28.11.14, 09:06 Dzięki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-tam Re: Gran Elba Estepona & Mercadona IP: *.dynamic.chello.pl 28.11.14, 13:37 W Esteponie jest Carrefour < punkt A na mapie (przesuń mapę do A) Jeżdziliśmy do Carrefour z punktu B, nasza Mercadona < obok punktu B Nasza kwatera jest na I piętrze (okno kuchni) zasłonięte drzewem na załączonym obrazku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Gran Elba Estepona & Mercadona IP: *.Red-81-38-233.dynamicIP.rima-tde.net 29.11.14, 19:52 Mercadona i Aldi, są obok siebie. a knajpki masz na odcinku od Sabinillas aż po Marbellę, w porcie Duquesa czy porcie Estepona od wyboru do koloru... polecam w Esteponie bar Candela plus.google.com/108964062971276902025/about?gl=es&hl=pl mają przepyszne mariscos przy znośnych cenach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob Re: Gran Elba Estepona & Mercadona IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.14, 17:32 Wielkie dzięki. Hotel jest fajny, ale opis sprawia wrażenie, ze z hotelu jest dość daleko czy to do jakiegoś sklepu czy knajpy, a ja nie jestem specjalnie zwolennikiem all inclusive....wolę zjeść na mieście ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Gran Elba Estepona & Mercadona IP: *.Red-81-38-233.dynamicIP.rima-tde.net 30.11.14, 20:29 W ciągu ostatnich lat wiele się zmieniło w tej okolicy. Na lepsze. np ta Mercadona i Aldi. Mając samochód żadne odległości ci nie będą straszne. Ja swego czasu chodziłem pieszo, plażą do centrum Estepony, zajmowało mi to około 1,5h podziwiając widoki i.... plażowiczki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szurkas Re: Gran Elba Estepona 07.01.15, 22:15 Bede w weekend w miejscowosci Estapona mam 3 dni ,co warto tam zobaczyc,jest cos niedaleko warte uwagi ? Jakie tam sa plaze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Gran Elba Estepona IP: *.Red-83-61-114.dynamicIP.rima-tde.net 09.01.15, 20:39 autem czy autobusem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Gran Elba Estepona IP: *.Red-83-61-114.dynamicIP.rima-tde.net 09.01.15, 20:49 Dopiszę bo być może już jesteś na miejscu. W niedzielę masz jedyną okazję w swoim rodzaju uczestniczyć na finale WOŚP na GIBRALTARZE!!!!! jeśli masz auto, to koniecznie musisz zaliczyć RONDĘ(70km), Gibraltar(40km), Malaga Gibralfaro i starówka(80km), ewentualnie Sevillę(250km). Piszę ewentualnie, bo to jednak kawałek drogi. Chociaż warty poświęcenia kilometrów. Odpowiedz Link Zgłoś
szurkas Re: Gran Elba Estepona 11.01.15, 23:20 Dziekuje za wszystkie wskazowki! Jesli wszystko sie uda to bede tam dopiero w pierwszym tygodniu marca weekendowo lub na 4 dni,bedziemy miec samochod. Myslalam zeby tez na chwile skoczyc w jakies urokliwe miejsce na costa de la luz, uwielbiamy morze, tak wiem tam jest Ocean ale chodzi mi o morskie klimaty :) zatoczki,piekne plaze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Gran Elba Estepona IP: *.Red-80-39-200.dynamicIP.rima-tde.net 12.01.15, 13:46 poszukaj wcześniejszych postów, tam piszemy(szą) o okolicach Kadyksu(Cadiz) dużo wskazówek znajdziesz też na forum hiszpania.org. zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
szurkas Re: Gran Elba Estepona 13.01.15, 12:59 Dziekuje! Cadiz miałam wpisany na liście,musze dokładniej poczytać o jego okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś