Dodaj do ulubionych

Majorka - pogoda

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.15, 07:52
Witam, proszę o informację rzeczywistą: jaka jest pogoda pod koniec września? i na przełomie wrzesień/październik?
Dziękuję
Obserwuj wątek
    • grekan Re: Majorka - pogoda 27.07.15, 11:14
      ..rzeczywista pogoda bedzie, jak nadejdzie ten termin; mozesz jedynie sprawdzic w internecie ,jak bylo w poprzednich latach, chociaz przy obecnych zmianach klimatycznych wszystko jest mozliwe;
      • Gość: lal Re: Majorka - pogoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.15, 18:58
        Filozoficznie odpowiedziałeś, ale może ktoś z Państwa mieszka na Majorce, albo był w tym czasie na Majorce. Pytam, bo chcę w tym czasie jechać na wakacje.
        • am42 Re: Majorka - pogoda 28.07.15, 19:36
          Tez jestem zainteresowana jaka pogoda byla w poprzednich latach na Majorce, ale rowniez na Ibizie na przelomie IX/X
    • Gość: mi Re: Majorka - pogoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.15, 22:31
      Może ktoś mieszka na stale na Majorce i moglby coś powiedzieć jak jest z pogoda na przełomie września i października? Warto jechać na wczasy w tym czasie?
    • Gość: Anna Re: Majorka - pogoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.15, 20:21
      Nie ma reguły, może być 30 stopni i słońce, może być i 18 i deszcz, zależy jak trafisz. Nikt nie jest jasnowidzem, w poprzednich latach bywało jak wyżej napisałam.
      • agniecha-hexa Re: Majorka - pogoda 23.08.15, 11:31
        W zeszlym roku bylam z rodzinka od 18 pazdziernika do 25 go
        pogoda hmmm caly czas ponad 30 stopni :)
        woda super ciepla ponad 22 stopnie.
        Jeden jedyny dzien bylo pochmurnie ale cieplo,reszta pobytu upal i slonce,wszyscy sie opalilismy .
        Teraz chce tez jechac ale chyba dopiero w okolicach 25go pazdziernika i wracac 1 listopada ,no coz pogoda moze byc loteria ale zawsze i tak cieplej bedzie niz nad Baltykiem :)
        • szurkas Re: Majorka - pogoda 24.08.15, 22:08
          jak bylismy w lipcu,znajoma ktora mieszka tam na stale mowila ,ze wrzesien jest jeszcze ladny a w pazdzierniku to bywa juz roznie i czesciej pada niz we wrzesniu i wszystko tez zalezy w jakiej sie jest czesci wyspy.Ja tak mialam w lipcu 2014 ze u nas nie padalo a u znajomych 2 razy :) Niestety pogody nie przewidzisz :)
          • Gość: wczasowicz Re: Majorka - pogoda IP: 91.202.192.* 06.09.15, 13:56
            Ja wybieram sie 27 września do hotelu Marina Torrenova i też zastanawiam sie jaka będzie pogoda ,czy ktos byl w tym hotelu proszę o opinie a pogoda może będzie słoneczna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka