Gość: basia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 17:27 byłam w calleli, hotel garbi służe pomoca było extra:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aseretka Re: wróciłam z hiszpanii 28.09.04, 07:57 Czy w Callela de Parafrugell? Jak ci sie podobał Castell i Jardins de Cap Roig? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora Re: wróciłam z hiszpanii IP: *.chello.pl 03.03.05, 15:05 WITAM. PLANUJE WŁAŚNIE WYPAD W LIPCU DO CALLELI, NIEPOKOJĄ MNIE TROCHĘ ZDJĘCIA WIELKICH BLOKOWISK HOTELOWYCH I BRAK DŁUŻSZYCH OPISÓW W PRZEWODNIKACH NA TEMAT TEGO MIASTECZKA. CZYABY TO JEST DOBRY WYBÓR? OSTATNIO BYŁAM W LORET DE MAR I ZACHWYCIŁY MNIE KRĘTE ULICZKI MIĘDZY KAMIENICAMI I DZIKIE PLAŻE. CZY TO NIE TAK JAKGDYBY ZAMIENIC ŁEBĘ NA WŁADYSŁAWOWO. BARDZO PROSZĘ NAPISZ MI COŚ O CHARAKTERZE CALLELI JEŚLI MOŻESZ. POZDRAWIAM DORA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyza [...] IP: *.netis.net.pl 12.03.05, 10:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gale Ostrzegam przed spamem 13.03.05, 10:08 Lojalnie ostrzegam przed osoba, ktora umieszcza posty korzystajac z ip netis.net.pl i wychwala firme Orlando Travel. Na Forum Grecja i Cypr - ktorego mam przyjemnosc byc moderatorem spolecznym - musialem dzisiaj sprzatac spam, ktorego ta firma narobila. W jaki sposob to swiadczy o wartosci wypowiedzi, firmie Orlando Travel i reprezentujacych ja pracownikach czy wspolpracownikach - pozostawiam do oceny Forumowiczow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: wróciłam z hiszpanii IP: 5.5.* / 80.58.40.* 14.03.05, 12:57 jak bylo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariuszko Re: wróciłam z hiszpanii IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 13.05.05, 14:11 ja byłem w calelli w 2001r z delta travel mieszkałem w hotelu president gorąco polecam miasteczko ma dwa oblicza jedno z samymi hotelami i starszą część z wąskimi uliczkami, deptakami wrażenia z pobytu SUPER, miasteczko to wieczorem wielka impreza plaże - jest kilka, są też takie małe, dzikie chętnie bym odwiedził te miejsca jeszcze raz SZCZERZE POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: wróciłam z hiszpanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 17:02 Calella to dobry wybór.To była wioska rybacka która zamieniła się w kurort dla turystów a więc ma starówkę, kręte uliczki itp to co daje klimat takich miasteczek, na ryneczkach fontanny itp.Plaża ładna piaszczysta bez skał jak np w Tossa de mar.Hoteli owszem dużo ale to nie przeszkadza .Byłem co prawda dawno w 2000r.ale wrażenia dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olla Re: wróciłam z hiszpanii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 20:20 Bo to jest blokowisko. Plus jedna dzielnica stanowiaca centrum rozrywki:) Porownujac do Lloret jest milej, przytulniej, bardziej uroczo, wiecej uliczek, zdecydowanie mniej dyskotek. I wiecej tzw miejscowych i Hiszpanow w ogole.. Plaza jest wieksza, jest spokojniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: wróciłam z hiszpanii IP: 5.5.* / 80.58.40.* 16.03.05, 16:32 napisy jak jedyenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: wróciłam z hiszpanii IP: *.sdl.vectranet.pl / 81.15.159.* 17.05.05, 20:55 bylas na objazdowce? w co sie tam warto zaopatrzyc,jakies szczegolne pamiatki, tanie torebki, co warto tam kupic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strawberry Re: wróciłam z hiszpanii IP: 80.51.176.* 17.05.05, 22:16 witam hmm spadłas mi z nieba:) we wrzesniu wybieramy sie ze znajomymi i planujemy własnie hotel garbi. nie jestesmy jeszcze do konca pewni, jednak słyszłam wiele dobrego na temat danego hotelu. Jesli mozesz to prosiłabym Cie o podanie jakis info na temat standartu pokoju(czy kazdy ma balkon, w miare przytulny),miasteczka,mozliwosci imprezowania oraz ogolnie hotelu. moze jakies przydatne info,które pomoze nam spedzic niezapomniany czas(wypady za miasto,ciekawe miejscówki,puby, restauracje,namiary na dobre winka)...;) ahaa ile wydaliscie podczas pobytu? tak more or less:) a z jakiego biura wyjezdzaliscie? czy rzeczywiscie zarezerwowane pokoje w PL sa tak samo przypisane w Espanioli? to chyba juz wszystkie pytania:P pozdrufffkka dzieki Odpowiedz Link Zgłoś