Dodaj do ulubionych

ja pierd...ecco holiday

20.10.04, 17:12
jestem wlasnie na kanarach w golf de sur,nie jedzcie do hotelu green park
lezy w malej miescinie emerytow i rencistow pokoje i zarcie do dupy a kazdy
rezydent wmowi wam ze jest swietnie,pogoda zmienna raz pochmurnie raz
slonecznie ale caly czas 30 stopni w cieniu....woda cieplutka pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Marzenka Re: ja pierd...ecco holiday IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 09:02
      To pewnie już poznałaś Belikę, gwiazdę forum o Teneryfie na wakacje.pl
      Już pewnie nie jest tak optymistycznie nastawiona do Green Parku...
      • Gość: Belika Re: ja pierd...ecco holiday IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 13:52
        Niby dlaczego?
        Ja jestem zadowolona w zupełności.
    • Gość: bah7 Re: ja pierd...ecco holiday? IP: 213.192.80.* 21.10.04, 09:24
      A czego powinno się oczekiwać, wybierając chyba najskromniejszą ofertę na
      Teneryfie?

www.eccoholiday.com/hotel.php?hotel=255&r=30

bah7

• Gość: szczyt Re: ja pierd...ecco holiday? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 09:49
        To jest szczyt. Człowiek nie płaci za te wczasy 600zł. Nawet jesli są tanie
        jak na ten kraj, nie oznacza to ze maja być tragiczne warunki. Sam raz wybrałem
        sie na tego rodzaju "tanie wczay" , bya to Grecja. Ostrzegano mnie że za te
        cene nie mam spodziewać sie luksusów(ukłony w strone biura- nie było to ecco),
        tu proszę bardzo warunki znakomite, basen do dyspozycji, leżaki darmowe.
        Warunki rewelacja. Tak ze niska cena hotelu nie musi swiadczyc o jego
        standardzie. Nie musi byc luksusów, ale powinno być czysto i przyzwoicie.
        • Gość: Dunia Re: ja pierd...ecco holiday? IP: *.kis.uni-freiburg.de 10.11.04, 11:13
          > Warunki rewelacja. Tak ze niska cena hotelu nie musi swiadczyc o jego
          > standardzie. Nie musi byc luksusów, ale powinno być czysto i przyzwoicie.

Racja, racja. Bylam na Gran Canarii 10 dni za 350 euro i zastrzezen do hotelu
          nie mam (w tej cenie mielismy caly bungalow, kuchnio-jadalnia, sypialnia, patio,
          taras... super).
          Ale i inni maja racje: w katalogach stoi jak byk polozenie hotelu, nie jest
          tajemnica, ze miejscowosc malo rozrywkowa i daleko do morza.
    • iblan Re: ja pierd...ecco holiday 21.10.04, 10:58
      a zadałaś sobie trud, turystko od siedmiu boleści, żeby się czegoś dowiedzieć o
      miejscowości lub hotelu przed wyjazdem ? Narzekać to każdy potrafi mająć
      nieczyste sumienie.
    • Gość: Grażka Re: ja pierd...ecco holiday IP: *.mech.pg.gda.pl 21.10.04, 12:11
      Przecież wiadomo, w jakiej miejscowości leży Green Park. Ecco tego nie ukrywa.
      Przed zakupem wycieczki wystarczy poczytać, gdzie leży dany hotel i czy to nam
      odpowiada czy nie. Na forum jest tyle informacji na temat Teneryfy, że potrzeba
      trochę chęci, żeby się dowiedzieć, że jesli ktoś poszukuje rozrywek to Golf del
      Sur to nie jest dobry wybór. A jakie miałyby byc te pokoje za taką cenę? A poza
      tym emeryci to już nie mają prawa jeździć na wakacje? Trochę więcej szacunku
      dla starszych ludzi.
      • Gość: Belika Re: ja pierd...ecco holiday IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 14:01
        Dokładnie tak.
    • Gość: Agata Re: ja pierd...ecco holiday IP: *.ipartners.pl 21.10.04, 12:32
      Ja byłam z EccoHolidays na Teneryfie w hotelu Tropical Playa i było zarąbiście.
      Naprawdę jesteśmy z mężem zadowoleni i z biura i hotelu, który jst położony w
      Pl.Americas. Było cudownie ......
    • orchidea27 Re: ja pierd...ecco holiday 21.10.04, 18:23
      > rezydent wmowi wam ze jest swietnie,pogoda zmienna raz pochmurnie raz
      > slonecznie ale caly czas 30 stopni w cieniu....woda cieplutka

Czy to tylko rezydent wmawia, czy naprawdę tak jest ? Bo jak dla mnnie, to 30
      stopni wcieniu, to stanowczo zbyt goraco.
      • vojager29 Re: ja pierd...ecco holiday 10.11.04, 11:45
        ales sobie wybral obiekt do p.........a, gratuluje
    • Gość: Belika Re: ja pierd...ecco holiday IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 13:52
      No przestań :))))
      Wróciłam z Green Parku w ub czwartek. Trzeba wiedzieć co się wybiera, poczytać
      najpierw, jak chcesz dyskotek to w Golf del Sur nie masz co szukać, jedź do Las
      Americas lub Los Christianos.
      Nasz pokój był sprzątany co 2 dni, tak samo zmieniana pościel i ręczniki. Z
      jedzenia hotelowego nie korzystałam...wybacz, ale narzekanie na chmury to chyba
      nie pod adresem biura.

Pzdr
      Belika
      • Gość: goska Re: ja pierd...ecco holiday IP: *.dop.szczecin.pl 10.11.04, 14:07
        ja rowniez bylam w Green Parku i nie narzekam. Czysto, schludnie i bez
        zastrzezen. Raz jadlam na stolowce i tez bylo ok. Sniadaniem mozna bylo sie
        spokojnie najesc. A co do rozrywek? Tego nie ma, ale mi nie brakowalo,
        specjalnie wybieralismy spokojne miejsce. A emeryci? w czasie mojej obecnosci
        szczerze powiedziawszy niewielu ich widzialam ;-)
      • Gość: Marcin Re: ja pierd...ecco holiday IP: *.hipernet.ras.pl 10.11.04, 21:47
        Jeżeli ktoś wybiera coś świadomie i nie patrzy co wybiera, a potem mu to nie
        odpowiada to jego wina. Gorzej jest jeżeli trafia się w takie miejsce z WINY
        biur podróży. Wtedy można się naprawdę wk....
        • Gość: Belika Re: ja pierd...ecco holiday IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.04, 08:23
          Co oznacza wg Ciebie "z winy biura"?
          Jeżeli biuro zamienia Ci hotel bez Twojej wiedzy i zgody - to masz rację, to
          ich wina. Natomiast jeżeli wykupujesz tzw ofertę "Fortuna" to przykro mi, ale
          tam masz określoną tylko liczbę *, nic więcej. Te oferty są dużo tańsze, a ich
          zasady powszechnie znane i dokładnie opisane, więc pretensje do biura, że
          trafiło się nie tam gdzie się marzyło są pomyłką.
          • Gość: Marcin Re: ja pierd...ecco holiday IP: *.hipernet.ras.pl 16.11.04, 20:10
            Mam na myśli to: "Jeżeli biuro zamienia Ci hotel bez Twojej wiedzy i zgody - to
            masz rację, to ich wina."
            Dyskutowaliśmy już kiedyś na ten temat na forum Wakacje.
    • Gość: oder Re: ja pierd...ecco holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 09:46
      www.tui.pl/strony/96207.php
      ten byłby chyba lepszy - nazwa hotelu taka sama
      • Gość: Belika Re: ja pierd...ecco holiday IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.04, 08:24
        To zdecydowanie nie ten sam :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka