Dodaj do ulubionych

FUERTEVENTURA ???

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 21:09
Witam i pozdrawiam wszysttkich w Nowym Roku!!!
Mam do Was pytanko- czy ktoś podróżował z Ecco Holiday na Fuerteventurę-
chodzi mi o hotel Bristol Playa w Corralejo. Jakie tam są warunki, moze
wiecie cos o cenach i pogodzie w maju. Interesuje mnie także jaka jest
prawdziwa odległość hotelu od plaż wydmowych-bo w necie na różnych stronach
różnie podają!!!
POZDRAWIAM!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: PODRÓŻNICZKA Re: FUERTEVENTURA ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 16:28
      Hej, hej jesteście tam ??? Ponawiam prośbę :-)))
      Pozdrawiam!!!
    • borysa Re: FUERTEVENTURA ??? 13.01.05, 12:09
      Też jestem zainteresowana dokładnie tą ofertą.

Byliśmy już na Teneryfie ze SH, teraz chcieliśmy polecieć na F., ale ta wyspa
      nie jest w ofercie wielu firm.

Czy ktoś ma jakieś informacje ?
    • Gość: Mol Re: FUERTEVENTURA ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 16:38
      Ja też byłabym zainteresowana wyjazdem z Ecco właśnie do hotelu Britol Playa.
      Oferta wydaje się być atrakcyjna. Dlatego ponawiam prośbe o jakieś informacje.
      Napiszcie jeśli ktoś z was tam był!
      • Gość: Mol Re: FUERTEVENTURA ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 15:29
        i co nikt naprawde nie był na tej wyspie !!!!!
    • Gość: tiger Re: FUERTEVENTURA ??? IP: 193.146.11.* 19.01.05, 17:24
      Na Fuerteventurze nie bylam (nie zdazylam), choc mialam do niej zaledwie 20
      minut promem, bo bylam na Lanzarote. Ale wiele czytalam o tej wyspie bo
      chcialam ja zobaczyc, choc tak naprawde sa tam tylko piekne plaze (a ja te
      uwielbiam) szczegolnie kolo Corralejo. Jesli chodzi o pogode w maju mozna byc
      spokojnym okolo 25 stopni. Ja bylam teraz i bylo 23. Przez tydzien, tylko jeden
      dzien byl taki ze nie mozna bylo sie opalac. Reszta slonce, slonce, slonce...
    • Gość: Wojtek37 Re: FUERTEVENTURA ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 20:13
      Jeśli Fuerte to moim zdaniem zdecydowanie południe wyspy , płw. Jandia - piękne
      plaże , kilka miejscowosci letniskowych , między którymi można podróżować nawet
      komunikacją miejską . Wypożyczenie samochodu i odnajdowanie cichych zakątków na
      dzikich plażach , to jest , to o co chodzi na tej wyspie . Ja byłem w
      miejscowości Costa Calma , bardzo fajnie i miło spędziliśmy urlop
      Pozdrawiam Wojtek
    • Gość: camyk Bristol Playa IP: *.chello.pl 06.12.05, 18:03
      Witam, przed decyzją o wyborze ww hotelu może warto przeczytać opinie tych co
      tam byli - polecam stronę:
      www.tripadvisor.com/ShowUserReviews-g187467-d287774-r2317571-Bristol_Playa-Fuerteventura_Canary_Islands.html
      • Gość: camyk Re: Bristol Playa IP: *.chello.pl 05.01.06, 17:57
        oferta ww aparthotelu w katalogach w porównaniu z innymi prezentuje się natyle
        imponująco, że aż sam mam ochotę zarezerwować 2 tygodnie na przełomie
        stycznia/lutego b.r.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka