Gość: Gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 10:59 Czy ktoś go zna. Chcę jechać z małymi dziećmi - czy jest ładna, czysta, piaszczysta plaża? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Arek Re: Aparthotel Sa Coma Playa, Majorka IP: *.crowley.pl 26.01.05, 18:04 Cześć, ja też się zastanawiam nad tą ofertą z Neckermana. Jak coś się dowiesz, to daj znać. Chyba nie ma klimy... Arek. Odpowiedz Link Zgłoś
lolka11 Re: Aparthotel Sa Coma Playa, Majorka 27.01.05, 09:10 Hei, Proponuje ta strone: www.vidado.com/index_ie.html Masz do wyboru 2 jezyki. Angielski i niemiecki. W wyszukiwarce wybierz Baleary i wpisz nazwe hotelu. Sa tam zdjecia samego hotelu, plazy, okolic i duzo innych... Pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aparsa Coma Palaya Re: Aparthotel Sa Coma Playa, Majorka IP: *.cedler.com.pl / 213.25.39.* 27.01.05, 09:34 Jedziemy z 1,5 dzieciakiem na poczatku czerwca, podobno fajny hotel i plaża, jak coś bedziesz wiedziała to daj znać. Ja weszłam na angielskie strony i znalazłąm tam wiele atrakci np. Paradise PArk, Auto Safarii Zoo, rezerwat przyrody, koniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Aparthotel Sa Coma Playa, Majorka IP: 5.5.* / 80.58.40.* 28.01.05, 20:42 Bylem jest super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGAB Re: Aparthotel Sa Coma Playa, Majorka IP: *.zreo.compaq.com 14.04.05, 15:45 Czy mozesz cos wiecej napisac na temat samego hotelu i wyzywienia ? Dzieki AGAB Odpowiedz Link Zgłoś
abinder Re: Aparthotel Sa Coma Playa, Majorka 14.04.05, 16:21 Gość portalu: lolo napisał(a): > Bylem jest super Prosze napisz wiecej o hotelu wybieram sie z 2ka dzieci jakie jedzenie w pakietach all inc. Jak warunki w hotelu ? Jak Happy Events ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lala Re: Aparthotel Sa Coma Playa, Majorka IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.05, 08:52 Ostrzegam przed plaza - masakra - hotele wlewajace sie w piach wraz z burger kingami i innymi smrodami. Na Majorce sa spokojniejsze i fajniejsze miejsca z dyskotekami. Np. Cala Ratjada lub Can Picafort, ew. Alcudia. Jezeli lubicie spokoj i cisze - rzadkosc w kurortach Majorki - to polecam Colonia San Jordi przy najpiekniejszej dzikiej plazy Es Trenc. Co kto lubi!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Aparthotel Sa Coma Playa, Majorka IP: *.chello.pl 07.05.05, 21:30 Gość portalu: Aparsa Coma Palaya napisał(a): > Jedziemy z 1,5 dzieciakiem na poczatku czerwca, podobno fajny hotel i plaża, > jak coś bedziesz wiedziała to daj znać. Ja weszłam na angielskie strony i > znalazłąm tam wiele atrakci np. Paradise PArk, Auto Safarii Zoo, rezerwat > przyrody, koniki. Nie pomylcie tylko Aparthotelu 3* Sa Coma Playa: www.citysam.de/hotelkritiken.htm?cs5=832 www.lastminute-express.de/lm/Sa-Coma-Playa-typ-A2-Sa-Coma-Mallorca.php z Hotelem & SPA 4* Sa Coma Playa: www.citysam.de/hotelkritiken.htm?cs5=20841. www.protur-hotels.com/hotel.php?lng=uk&ht=hscp Oba są na wspomnianym www.vidado.com i często na stronach internetowych pojawiają się pod nazwą "Sa Coma Playa". Odpowiedz Link Zgłoś