Gość: Iwona IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.02.05, 09:53 Czy ktoś był w tym hotelu z Neckermanna? Jeśli tak jaka jest wasza ocena? Jak wygląda sama miejscowość? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kiku_san Re: Intur Orange w Benicasim IP: *.bu.uni.wroc.pl 04.02.05, 11:34 Witaj, w hotelu nie byłam, ale wpadłam na dzień do miejscowości - o mało tam nie pojechałam, ale w rezultacie wybrałam Peniscolę. Co prawda mój obraz może być nieco wypaczony przez to, że byłam tam na początku czerwca. W tym regionie jest to bardzo spokojny okres, mało turystów. Jest to duży kurort, z dłuuuuugaśną, ocienioną drzewami promenadą. Pamiętam głównie ładne, szerokie, drobnoziarniste plaże. Morze było nieco mętne (może wskutek wiatru), ale ciepłe. Podobno jest tam i starówka, ale nie dotarłam. W sumie podobało mi się, ale zależy, co kto lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Intur Orange w Benicasim IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.02.05, 15:51 Dzięki za odpowiedź, wybieramy sie w czerwcu z dwójką małych dzieci i głównie chodzi nam o ładną plażę z piaskiem. Cisza i spokój nie będą nam przeszkadzały. Może jeszcze ktoś się odezwie kto był w tym hotelu. A jak wyglądał hotel w Peniscoli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiku_san Re: Intur Orange w Benicasim IP: *.kom / *.kom-net.pl 04.02.05, 17:00 Ja byłam w hotelu Acuasol - ogólnie był fajny, bardzo ładne, odnowione pokoje, dwie toalety, łazienka, pokój wypoczynkowy, osobna sypialnia... W sumie normalny apartament za niewielkie pieniadze. Pewną wadą było to, że znajdował się dość daleko od centrum Peniscoli a w Peniscoli najładniej jest w zabytkowym centrum, tam też jest najlepsza plaża. Jeśli lubicie wycieczki to koniecznie się tam wybierzcie. Stare miasto i zamek (zbudowany przez templariuszy) znajdują się na takim cypelku wbijającym się w morze. Bardzo pięknie to wyglada. Miłych wakacji! Odpowiedz Link Zgłoś