Dodaj do ulubionych

Intur Orange w Benicasim

IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.02.05, 09:53
Czy ktoś był w tym hotelu z Neckermanna? Jeśli tak jaka jest wasza ocena? Jak
wygląda sama miejscowość?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kiku_san Re: Intur Orange w Benicasim IP: *.bu.uni.wroc.pl 04.02.05, 11:34
      Witaj, w hotelu nie byłam, ale wpadłam na dzień do miejscowości - o mało tam
      nie pojechałam, ale w rezultacie wybrałam Peniscolę. Co prawda mój obraz może
      być nieco wypaczony przez to, że byłam tam na początku czerwca. W tym regionie
      jest to bardzo spokojny okres, mało turystów. Jest to duży kurort, z
      dłuuuuugaśną, ocienioną drzewami promenadą. Pamiętam głównie ładne, szerokie,
      drobnoziarniste plaże. Morze było nieco mętne (może wskutek wiatru), ale
      ciepłe. Podobno jest tam i starówka, ale nie dotarłam. W sumie podobało mi się,
      ale zależy, co kto lubi.
      • Gość: Iwona Re: Intur Orange w Benicasim IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.02.05, 15:51
        Dzięki za odpowiedź, wybieramy sie w czerwcu z dwójką małych dzieci i głównie
        chodzi nam o ładną plażę z piaskiem. Cisza i spokój nie będą nam przeszkadzały.
        Może jeszcze ktoś się odezwie kto był w tym hotelu. A jak wyglądał hotel w
        Peniscoli?
        • Gość: Kiku_san Re: Intur Orange w Benicasim IP: *.kom / *.kom-net.pl 04.02.05, 17:00
          Ja byłam w hotelu Acuasol - ogólnie był fajny, bardzo ładne, odnowione pokoje,
          dwie toalety, łazienka, pokój wypoczynkowy, osobna sypialnia... W sumie
          normalny apartament za niewielkie pieniadze. Pewną wadą było to, że znajdował
          się dość daleko od centrum Peniscoli a w Peniscoli najładniej jest w zabytkowym
          centrum, tam też jest najlepsza plaża. Jeśli lubicie wycieczki to koniecznie
          się tam wybierzcie. Stare miasto i zamek (zbudowany przez templariuszy)
          znajdują się na takim cypelku wbijającym się w morze. Bardzo pięknie to
          wyglada. Miłych wakacji!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka