toska26 18.12.06, 10:54 Poznali sie przez internet... Z dwoch roznych koncow Polski... Spotkali sie raz i drugi... i stalo sie !! Zauroczyli sie soba ogromnie... Myslicie, ze to ma sens mimo 500 km odleglosci? Czy ktos mial podobnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avital84 Re: Poradzcie... 18.12.06, 10:56 ja nie, ale znam parę, która miała identyczną sytuajcę i są ze sobą od 5 lat powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
jola.pedagogspoleczny Re: Poradzcie... 18.12.06, 13:49 Ja poznałam mojego nazeczonego przez internet. Dzieliło nas 250km (3 przesiadki pociągiem- podróż około 7h), ale dojeżdzaliśmy przez 2 lata do siebie 2 razy w miesiącu. Potem zamieszkaliśmy ze soba a po 3 latach sie zaręczyliśmy (czli w tym roku). Ślub za rok czyli po 6 latach związku a 4 mieszkania razem. Jesteśmy szczęśliwi i nie wyobrażamy sobie, żeby odległość miała w tej kwestii jakiekolwiek znaczenie. Jeśli to TEN/TA, to nei ma co się przejmować odległością! Odpowiedz Link Zgłoś
m_buziaczek Re: Poradzcie... 19.12.06, 19:58 Jak jest to prawdziwa miłość to tak. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: Poradzcie... 18.12.06, 13:56 IMHO żadnego,tak jakby nie było internetowych dup bliżej zlokalizowanych Odpowiedz Link Zgłoś
malenkajalenka Re: Poradzcie... 18.12.06, 14:07 ja tez poznalam narzeczonego przez internet, ja bylam wtedy w Niemczech, a on w Polsce.Odwiedzil mnie tam po 5 miesiacach, po roku zamieszkalismy razem w Polsce i juz tak 3 rok jestesmy. A w przyszlym roku slub. Odpowiedz Link Zgłoś
malenkajalenka Re: Poradzcie... 18.12.06, 14:07 uwazam ze sposob poznania danej osoby nie ma znaczenia, jesli to ON/ONa... Odpowiedz Link Zgłoś
mia17 Re: Poradzcie... 18.12.06, 18:06 ja mam meza poznanego przez internet ;-) mieszkalismy od siebie oddaleni o 350km, co jak widac nie bylo przeszkoda ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toska26 Re: Poradzcie... 19.12.06, 09:46 Rzecz jasna ktores musialo sie przeprowadzic, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
miriam1336 Re: Poradzcie... 19.12.06, 09:51 Toska, wciaz naiwnie mysle (choc zycie wiele robi zebym pzrestala), ze milosc jest najwazniejsza. Odleglosc nie gra zadnej roli ! tylko trzeba byc odwazna/nym :-). To wspanailae ze znalazlo soe tu pare osob, ktore przeszly przez to i sa szczesliwe ! Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: Poradzcie... 19.12.06, 09:55 mysle ze tak potrzebowali połowek ze z kim kolwiek by sie nie spotkali to by sie zauroczyli hehe Odpowiedz Link Zgłoś