Dodaj do ulubionych

NOCNE ZYCIE W HISZPANII!

IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 22.07.02, 20:37
Bylam 3 lata temu w Lloret de mar...b. mi sie podobalo, chociazby z tego
wzgledu ze uwielbiam tlok i nocne zycie. W tym roku chcialabym odwiedzic inne
miasto. Konkretnie chodzi mi o miejsce gdzie prawdziwe zycie rozpoczyna sie
noca.....a wiec tlumy,dyskoteki,knajpy ....nocne zycie ...jakies propozycje ?
Bylabym b. wdzieczna.pozdrawiam. Iwona.
Obserwuj wątek
    • horodecki Re: NOCNE ZYCIE W HISZPANII! 23.07.02, 02:16
      Madrid - ale w lecie to jest tu dosc goraco
      • styro Re: NOCNE ZYCIE W HISZPANII! 24.07.02, 03:55
        Polecam Madryt. Palacio de Gaviria w kazdy czwartek imprezy dla cudzoziemcow,
        lokale na Sol, Olaza Santa Ana, SPACE na Chamartin itp... Pozdrawiam z Madrytu
        • Gość: Iwona Re: NOCNE ZYCIE W HISZPANII! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 24.07.02, 08:13
          Madryt powiadacie.......co prawda nie bralam tego miejsca pod uwage .....ale
          kto wie.... moze jeszcze ktos ma jakies propozycje? Chetnie "poslucham".
          pozdrowienia i dzieki za odpowiedz. Iwona.
    • Gość: Seb Re: NOCNE ZYCIE W HISZPANII! IP: *.Red-80-32-143.pooles.rima-tde.net 24.07.02, 23:59
      Nic nie pobije Barcelony idziesz wieczorem do Mare Magnum przy porcie i masz
      wszystko w najlepszym wydaniu
      • raisa Re: NOCNE ZYCIE W HISZPANII! 19.08.02, 20:59
        ja tez polecam madryt:-)jetem zakochana w tym miescie,zwlaszcza ze wzgledu na
        nocne zycie(chociaz to nie jedyny pozytywny aspekt oczywiscie;-)).bylam tam co
        prawda tylko na dwa tygodnie,ale polecam 'dyskoteke' capitol(albo capitAL,nie
        bylam w stnaie zapamietac dokladnie;-P) i knajpki na ulicach odchodzacych od
        placu de sol(dobrze pameitam?).
        pozdrawiam:-)
        • Gość: Ka Re: NOCNE ZYCIE W HISZPANII! IP: 217.153.87.* 23.09.02, 10:43
          Mozesz polecic jakias dobra kwatere dla studenta w Madrycie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka