Dodaj do ulubionych

A może Costa de la Luz?

03.07.05, 16:51
Czy ktoś był i może mi udzielić informacji na temat zakwaterowania? Wybieram
się bez biura podróży, bo nie oferują tych rejonów Hiszpanii.
Dorota
Obserwuj wątek
    • Gość: kaśka Re: A może Costa de la Luz? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 04.07.05, 12:22
      Byłam w miejscowości na pn. od Roty... Fantastyczne miejsce, ocean, szerokie
      plaże, pola golfowe. Można tam wyjechać z Neckermannem.. jak już tam byłam z
      tym biurem dwukrotnie. Polecam zwłaszcza hotel PlayaBallena
    • alicjaluk Re: A może Costa de la Luz? 06.07.05, 15:03
      tylko ceny kosmos.. za dwa tygodnie cos kolo 4500 pln....
      a tez slyszalam ze to piekne miejsce nie skazone komercja
      • molo000 Re: A może Costa de la Luz? 07.07.05, 15:15
        A czy wiecie jakla jest pogoda na Costa de La luz we wrześniu? Czy warto jechac
        po 10 wrzesnia na 2 tygodnie? Czy woda nie będzie zimna?
        • Gość: kaśka Re: A może Costa de la Luz? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 08.07.05, 10:47
          Byłam na przełomie października i listopada i było 30 stopni. Oczywiście musisz
          liczyć się z tym, że woda w oceanie jest zawsze nieco chłodniejsza niż w morzu.
          • molo000 Re: A może Costa de la Luz? 08.07.05, 13:40
            dziękuję
        • goga14 Re: A może Costa de la Luz? 18.08.18, 13:10
          Polecam Conil de la frontera.Piękne białe miasteczko nad oceanem.Byliśmy juz 4 razy zawsze we wrzesniu (między 5.09-27.09) Temperatura 26-30 stop.woda ciepła. Polecam b.fajny apartament (3 min.do plaży)przy wieży Tore Guzman,3 sypialnie,2 łazienki, salon,pełne wyposażenie. Piękna, szeroka i długa plaża-"de los bateles".zachęca do spacerów brzegiem oceanu.
    • Gość: luck Re: A może Costa de la Luz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 19:22
      Mozesz w ineternecie przeciez sam hotel kupic! :) lucek10@gazeta.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka