andyrwoj 26.08.05, 18:07 Wybieramy się na Teneryfę początek listopada. Czy ktoś może polecić jakiś hotel, i jakiego biura . Czy ktoś był w Gala - EccoHoliday, cena w miarę przystępna? I czy rezerwować teraz , czy czekać na last minute? Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
molo000 Re: TENERYFA-HOTELE 4* lub wyżej. 26.08.05, 22:29 ja bardzo polecam hotel iberostar grand anthelia - rewelacja, lux, byłam z neckermannem, ale chyba gdzieś jeszcze w ofercie widzialam. Ja w ubiegłym roku korzystałam z lat minute i było wszystko ok. pozdrawiam, molo Odpowiedz Link Zgłoś
bemeta Re: TENERYFA-HOTELE 4* lub wyżej. 27.08.05, 11:15 Tylko i w pelni popieram molo000, bylem w anthelii w zeszlym tygodniu - z podziwu wyjsc nie moge do dzisiaj, a pracuje w sektorze od lat (RIU) i naprawde widzialem juz pare hoteli. Polecam. Mam troche zdjec objektu - ciekawosc zawodowa - jak chcesz to podesle, bart. Odpowiedz Link Zgłoś
bemeta bemeta - dodatek 27.08.05, 11:44 Hotel Anthelia w tej chwili w ofercie na miejscowy rynek sie sprzedaje po 85 Euro w wersji sniadania i kolacje, od osoby w 2-osobowym pokoju. Jak na tutejsze warunki cena bardzo wysoka i chyba o czyms to swiadczy. bart Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala1 Re: bemeta - dodatek IP: *.one.pl 28.08.05, 10:03 Hej. A ja polecam hotel 4,5* Riu Palace Tenerife z oferty TUI. To elegancki, spełniający wszelkie wymogi na doskonały urlop hotel. Wszystko w nim było na 5+. Super baseny, pokoje ( te z widokiem na morze-ogromne ), sztuczna plaża, fajny pool bar.Na pewno ponownie tam wrócę. Co do opcji last - nie wypowiem się, ponieważ jej nie stosuję. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
reniferek1 Re: TENERYFA-HOTELE 4* lub wyżej. 29.08.05, 10:44 Polecam hotel, w którym spędziłam tegoroczny urlop - Jacaranda w Costa Adeje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nomiś Re: TENERYFA-HOTELE 4* lub wyżej. IP: *.one.pl 29.08.05, 17:57 reniferek, Jacaranda jest ok. ale hotel położony daleko od plaży. W dodatku można trafić na pokój z widokiem na ulicę ( a to już wcale nie jest takie przyjemne - taki nam się z żoną dostał i nie można było zmienić ).Dlatego nie polecam. Straszny hałas. Znajomi w tym czasie byli w Riu Arecas, bardzo fajny hotel, blisko promenady. A przed nim stał bodaj Palace Tenerife. Ten to był położony przy samym morzu. W każdym razie Jacarandy nie polecam,mimo że było fajnie, a hotel nie leży w Costa Adeje, tylko w dzielnicy Fanabe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: TENERYFA-HOTELE 4* lub wyżej. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.05, 21:07 Zdecydowanie Anthelia! Odpowiedz Link Zgłoś