Dodaj do ulubionych

TENERYFA-HOTELE 4* lub wyżej.

26.08.05, 18:07
Wybieramy się na Teneryfę początek listopada. Czy ktoś może polecić jakiś
hotel, i jakiego biura . Czy ktoś był w Gala - EccoHoliday, cena w miarę
przystępna? I czy rezerwować teraz , czy czekać na last minute? Dzięki.
Obserwuj wątek
    • molo000 Re: TENERYFA-HOTELE 4* lub wyżej. 26.08.05, 22:29
      ja bardzo polecam hotel iberostar grand anthelia - rewelacja, lux, byłam z
      neckermannem, ale chyba gdzieś jeszcze w ofercie widzialam. Ja w ubiegłym roku
      korzystałam z lat minute i było wszystko ok.
      pozdrawiam,
      molo
      • bemeta Re: TENERYFA-HOTELE 4* lub wyżej. 27.08.05, 11:15
        Tylko i w pelni popieram molo000, bylem w anthelii w zeszlym tygodniu - z
        podziwu wyjsc nie moge do dzisiaj, a pracuje w sektorze od lat (RIU) i naprawde
        widzialem juz pare hoteli. Polecam. Mam troche zdjec objektu - ciekawosc
        zawodowa - jak chcesz to podesle, bart.
        • bemeta bemeta - dodatek 27.08.05, 11:44
          Hotel Anthelia w tej chwili w ofercie na miejscowy rynek sie sprzedaje po 85
          Euro w wersji sniadania i kolacje, od osoby w 2-osobowym pokoju. Jak na
          tutejsze warunki cena bardzo wysoka i chyba o czyms to swiadczy. bart
          • Gość: Ala1 Re: bemeta - dodatek IP: *.one.pl 28.08.05, 10:03
            Hej. A ja polecam hotel 4,5* Riu Palace Tenerife z oferty TUI. To elegancki,
            spełniający wszelkie wymogi na doskonały urlop hotel. Wszystko w nim było na
            5+. Super baseny, pokoje ( te z widokiem na morze-ogromne ), sztuczna plaża,
            fajny pool bar.Na pewno ponownie tam wrócę.
            Co do opcji last - nie wypowiem się, ponieważ jej nie stosuję.
            Pozdrawiam serdecznie.
    • reniferek1 Re: TENERYFA-HOTELE 4* lub wyżej. 29.08.05, 10:44
      Polecam hotel, w którym spędziłam tegoroczny urlop - Jacaranda w Costa Adeje.
      • Gość: Nomiś Re: TENERYFA-HOTELE 4* lub wyżej. IP: *.one.pl 29.08.05, 17:57
        reniferek, Jacaranda jest ok. ale hotel położony daleko od plaży. W dodatku
        można trafić na pokój z widokiem na ulicę ( a to już wcale nie jest takie
        przyjemne - taki nam się z żoną dostał i nie można było zmienić ).Dlatego nie
        polecam. Straszny hałas.
        Znajomi w tym czasie byli w Riu Arecas, bardzo fajny hotel, blisko promenady. A
        przed nim stał bodaj Palace Tenerife. Ten to był położony przy samym morzu.
        W każdym razie Jacarandy nie polecam,mimo że było fajnie, a hotel nie leży w
        Costa Adeje, tylko w dzielnicy Fanabe.
    • Gość: Aga Re: TENERYFA-HOTELE 4* lub wyżej. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.05, 21:07
      Zdecydowanie Anthelia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka