Gość: Miły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 13:05 Ostregam przed fan clubem. Kompletny brak zorganizowania a w dodatku hamska obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maxjm Re: FAN CLUB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 14:49 zgadzam się co do tej chamskiej obsługi... co za bezczelność... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: FAN CLUB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 22:46 ja do dzisiaj mam czkawkę po tym kontakcie z obsługą... aż mnie całą trzęsie... Odpowiedz Link Zgłoś
akrzak1 Re: FAN CLUB 27.11.05, 23:44 bo wszyscy lecą na laski i nie potrafią ich traktowaćjak kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: era Re: FAN CLUB IP: *.law.uni.torun.pl 30.11.05, 16:24 kto na laski leci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: FAN CLUB IP: *.icpnet.pl 06.12.05, 10:57 gosciu miły ,nie wnikam w merytorycznosc tego co piszesz,ale wysil sie choc troche i pozmieniaj komputery z których piszesz a nie tylko wystepowanie pod roznymi nickiami ;),bo to lipa wali i mało przekonywujace jest!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipna Re: FAN CLUB IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 22:49 lipa ci pachnie - to chyba nie jest tak źle; mnie lipa kojarzy się z latem; nie musisz teego czytać, jak ci sie nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś