24.01.06, 07:39
czy warti jechac z z jakim biurem na ibize
Obserwuj wątek
    • Gość: Agata Re: Ibiza IP: 62.233.204.* 24.01.06, 10:41
      Ja byłam z El Greco, niestety to biuro juz nie istnieje. Ibiza jest fajna ale
      moim zdaniem przereklamowana. Obecnie wyjazy na ta wyspe organizuje Ecco
      Holiday. Sam wyjazd jest bardzo drogi (np w czerwcu ok 2000 PLN za ** hotel,
      dla porównania Majorka ok 1300-1500 PLN ***). Poza tym pobyt tez do
      najtańszych nie należy. Jeżeli jesteś nastawiona na zwiedzanie klubów to warto
      ale musisz wziąć ze sobą dużo kasy (w 2002 roku jak byłam wstęp kosztował 50
      €/os, małe piwo 8 €...)natomiast jeżeli chcesz wypocząć i pooglądać ładne
      widoki to wybierz inną wyspę.
      • Gość: ardiss Re: Ibiza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 11:44
        własnie?? Ja też się wybieram, ale z Tui we wrzesniu. biorę pod uwagę ofertę
        all inclusive...Jechac do Play den Bossa czy do San Antonio?? Gdzie więcej
        miejsc imprezowych??
        • Gość: Agata Re: Ibiza IP: 62.233.204.* 24.01.06, 13:22
          Najbardziej rozrywkowe jest San Antonio. Miasto w zasadzie nie zasypia,
          szczególnie duzo się dzieje na "angielskiej" ulicy West End. Plaże w San
          Antonio są nieciekawe ale to nieduża wyspa więc można wypozyczyć samochód i
          pojechac naście kilometrów i znaleźć piękne plaże (np Cala Conta).
          www.ibiza-spotlight.com/
          • Gość: ardiss Re: Ibiza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 14:11
            A Cala Gracio??Czy Tam warto pojechać?? To chyba blisko San Antonio.
            • Gość: Agata Re: Ibiza IP: 62.233.204.* 24.01.06, 14:47
              Akurat tam nie byłam.
              • Gość: ardiss Re: Ibiza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 15:51
                A zcy to nie jest jakaś "dzielnica" San Antonio? Wiem, że wyspa jest mała i
                trudno mówić o dzielnicach, ale czy to jest jakies obrzeże?
                • Gość: Agata Re: Ibiza IP: 62.233.204.* 24.01.06, 16:08
                  To plaża niedaleko San Antonio.
                  • Gość: bah7 Re: Ibiza... IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 24.01.06, 18:07
                    A tu można znaleźć fotki tej plaży (i innych) - może się przyda:

megustaibiza.com/playas.html

www.ibizaholidays.com/beaches.asp

bah7

• Gość: ardiss Re: Ibiza... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 13:48
                      Dzięki bah7. Byłeś(aś) może na Ibizie??
                      • Gość: bah7 Re: Ibiza... IP: *.crowley.pl 25.01.06, 14:31
                        Ardiss!

Nie byłem, dlatego trudno mi którąś plażę Ci polecić.

Ale interesuję się europejskimi plażami - uwielbiam je zwiedzać podczas podróży
                        po Europie.

A na Ibizie jest kilka takich, które wirtualnie podobają mi się, np.: Bassa,
                        Caballet i Galena-Xarraca:

www.naturismo.org/ibizae.html

Pzdr

bah7
                        • Gość: ardiss Re: Ibiza... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 15:16
                          Dziękuję. Czyli po prostu inetersujesz się plażami:) A ja na tą Ibizę to nie ze
                          względu na plażę chce jechać:))
                          • Gość: Agata Re: Ibiza... IP: 62.233.204.* 25.01.06, 16:11
                            No właśnie my tak (a właściwie ja) o tych plażach zaczęliśmy :)))))
                            A dlaczego chcesz jechać na Ibizę? Jak chcesz się pobawić to jedź!! (tylko tak
                            jak pisałam weź duuużo kasy :))Kluby robią wrażenie naprawdę. A tak wracając do
                            plaż (tylko w innym kontekście..) to trzeba bardzo uważać jak się chodzi po
                            plaży w nocy (szczególnie po drinkach), ponieważ w niektórych miejscach są
                            takie skałki, że można się "uszkodzić":) Ja miałam ślad na nodze przez półtora
                            roku po pobycie..Pozdrawiam
                            • Gość: ardiss Re: Ibiza... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 17:15
                              No wlaśnie chcemy się bawić, zobaczyć jak wyglądają kluby na Ibizie. Zobaczyć
                              jak bawią się ludzie w tym miejscu i bawić się razem z nimi. Rozważam albo
                              hotel w Playa den bossa albo w Cala Gracio( myślałam, że to cześć San Antonio).
                              Oba są w all inclusive. Jest w ofercie jeden w SanAntonio i to przy samej
                              promenadzie, ale ma tylko opcję dwóch posiłków .. i sama nie wiem co robić:))
                              • Gość: Agata Re: Ibiza... IP: *.orange.pl 25.01.06, 22:24
                                Myślę, że hotel w San Antonio to dobry wybór (szczególnie z dwoma posiłkami,
                                ponieważ jedzenie w restauracjach na mieście nie jest rewelacyjne-zazwyczaj
                                typowo angielskie czyli kiełbaski i frytki :)) Jeżeli chcesz się zabawic to nie
                                bedziesz żalowac!
                                • Gość: ardiss Re: Ibiza... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 13:43
                                  Ja znowu męczę:) Hotel Fiesta Palmyra, albo Fiesta Tanit. oba po 4*, pierwszy z
                                  HB, drugi All. I się znowu zastanawiam... bo w pierwszym standard wysoki
                                  bardzo, w drugim mam wrażenie, że Gierek poźny:) Co robić...:) Jak Żyć:)
                                  • Gość: Agata Re: Ibiza... IP: 62.233.204.* 09.02.06, 13:44
                                    Jeżeli chcesz się bawić w mieście to zdecydowanie ten pierwszy. Jest w dobrym
                                    miejscu.
                                    • Gość: anka Re: Ibiza... IP: *.Red-83-53-128.dynamicIP.rima-tde.net 10.02.06, 22:47
                                      Warto warto tam jechac ,jestem tam co 2 tydzen w wakacje ,)) lecz mysle ze
                                      tydzen na Ibize wystarczy .Moj gg 3115138
                                      • Gość: ardiss Re: Ibiza... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 11:39
                                        Ale warto jechac do? Hotelu?? Znasz te hotele? Bo już teraz wymyśliłam albo
                                        Fiesta Palmyra albo Fiesta albo Fiesta Don Toni.
                                        • Gość: Agata Re: Ibiza... IP: 62.233.204.* 14.02.06, 09:54
                                          Nie znam tych hoteli ale wiem w którym są miejscu. I uważam, że ten pierwszy ma
                                          bardzo dobrą lokalizację.
    • Gość: kasia Re: Ibiza IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.02.06, 09:04
      a istnieje możliwość zorganizowania samemu przelotu z Polski?Może wiecie jak
      najlepiej i najtaniej dolecieć z PL na Ibizę? Myślałam na przykład o przelocie
      na Majorkę i stamtąd na Ibizę, może wiecie jak to wygląd czasowo i cenowo?
      W sumie to najlepiej byłoby połączenie bezpośrednie ale chyba to marzenie :)
      • Gość: Tomek Re: Ibiza IP: *.lhsystems.pl / *.lhsystems.pl 10.04.06, 13:28
        sprawdz oferty na travelplanet.pl wlasnie robia cos takiego - dolot na majorke
        czarterem i potem przejazd na ibiza kolo 2000-2500 za tydzien - moim zdaniem
        warto. Polecam hotel Club Can Bossa - bylem w zeszlym roku, tani, dobre
        jedzenie i wszedzie blisko :) - jezeli chodzi o imprezy :)
        • ujastek Re: Ibiza 11.05.06, 11:10
          Właśnie jadę do San Antonio za tydzień. Byłem już w Hotelu Hawai, b.dobry, drogi
          i w Tampico - tańszy, na wyjazd imprezowy OK. Teraz jadę do Ses Savines.
          Generalnie polecam San Antonio.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka