hania84 24.01.06, 07:39 czy warti jechac z z jakim biurem na ibize Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agata Re: Ibiza IP: 62.233.204.* 24.01.06, 10:41 Ja byłam z El Greco, niestety to biuro juz nie istnieje. Ibiza jest fajna ale moim zdaniem przereklamowana. Obecnie wyjazy na ta wyspe organizuje Ecco Holiday. Sam wyjazd jest bardzo drogi (np w czerwcu ok 2000 PLN za ** hotel, dla porównania Majorka ok 1300-1500 PLN ***). Poza tym pobyt tez do najtańszych nie należy. Jeżeli jesteś nastawiona na zwiedzanie klubów to warto ale musisz wziąć ze sobą dużo kasy (w 2002 roku jak byłam wstęp kosztował 50 €/os, małe piwo 8 €...)natomiast jeżeli chcesz wypocząć i pooglądać ładne widoki to wybierz inną wyspę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ardiss Re: Ibiza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 11:44 własnie?? Ja też się wybieram, ale z Tui we wrzesniu. biorę pod uwagę ofertę all inclusive...Jechac do Play den Bossa czy do San Antonio?? Gdzie więcej miejsc imprezowych?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Ibiza IP: 62.233.204.* 24.01.06, 13:22 Najbardziej rozrywkowe jest San Antonio. Miasto w zasadzie nie zasypia, szczególnie duzo się dzieje na "angielskiej" ulicy West End. Plaże w San Antonio są nieciekawe ale to nieduża wyspa więc można wypozyczyć samochód i pojechac naście kilometrów i znaleźć piękne plaże (np Cala Conta). www.ibiza-spotlight.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ardiss Re: Ibiza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 14:11 A Cala Gracio??Czy Tam warto pojechać?? To chyba blisko San Antonio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ardiss Re: Ibiza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 15:51 A zcy to nie jest jakaś "dzielnica" San Antonio? Wiem, że wyspa jest mała i trudno mówić o dzielnicach, ale czy to jest jakies obrzeże? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Ibiza IP: 62.233.204.* 24.01.06, 16:08 To plaża niedaleko San Antonio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bah7 Re: Ibiza... IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 24.01.06, 18:07 A tu można znaleźć fotki tej plaży (i innych) - może się przyda: megustaibiza.com/playas.html www.ibizaholidays.com/beaches.asp bah7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ardiss Re: Ibiza... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 13:48 Dzięki bah7. Byłeś(aś) może na Ibizie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bah7 Re: Ibiza... IP: *.crowley.pl 25.01.06, 14:31 Ardiss! Nie byłem, dlatego trudno mi którąś plażę Ci polecić. Ale interesuję się europejskimi plażami - uwielbiam je zwiedzać podczas podróży po Europie. A na Ibizie jest kilka takich, które wirtualnie podobają mi się, np.: Bassa, Caballet i Galena-Xarraca: www.naturismo.org/ibizae.html Pzdr bah7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ardiss Re: Ibiza... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 15:16 Dziękuję. Czyli po prostu inetersujesz się plażami:) A ja na tą Ibizę to nie ze względu na plażę chce jechać:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Ibiza... IP: 62.233.204.* 25.01.06, 16:11 No właśnie my tak (a właściwie ja) o tych plażach zaczęliśmy :))))) A dlaczego chcesz jechać na Ibizę? Jak chcesz się pobawić to jedź!! (tylko tak jak pisałam weź duuużo kasy :))Kluby robią wrażenie naprawdę. A tak wracając do plaż (tylko w innym kontekście..) to trzeba bardzo uważać jak się chodzi po plaży w nocy (szczególnie po drinkach), ponieważ w niektórych miejscach są takie skałki, że można się "uszkodzić":) Ja miałam ślad na nodze przez półtora roku po pobycie..Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ardiss Re: Ibiza... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 17:15 No wlaśnie chcemy się bawić, zobaczyć jak wyglądają kluby na Ibizie. Zobaczyć jak bawią się ludzie w tym miejscu i bawić się razem z nimi. Rozważam albo hotel w Playa den bossa albo w Cala Gracio( myślałam, że to cześć San Antonio). Oba są w all inclusive. Jest w ofercie jeden w SanAntonio i to przy samej promenadzie, ale ma tylko opcję dwóch posiłków .. i sama nie wiem co robić:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Ibiza... IP: *.orange.pl 25.01.06, 22:24 Myślę, że hotel w San Antonio to dobry wybór (szczególnie z dwoma posiłkami, ponieważ jedzenie w restauracjach na mieście nie jest rewelacyjne-zazwyczaj typowo angielskie czyli kiełbaski i frytki :)) Jeżeli chcesz się zabawic to nie bedziesz żalowac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ardiss Re: Ibiza... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 13:43 Ja znowu męczę:) Hotel Fiesta Palmyra, albo Fiesta Tanit. oba po 4*, pierwszy z HB, drugi All. I się znowu zastanawiam... bo w pierwszym standard wysoki bardzo, w drugim mam wrażenie, że Gierek poźny:) Co robić...:) Jak Żyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Ibiza... IP: 62.233.204.* 09.02.06, 13:44 Jeżeli chcesz się bawić w mieście to zdecydowanie ten pierwszy. Jest w dobrym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Ibiza... IP: *.Red-83-53-128.dynamicIP.rima-tde.net 10.02.06, 22:47 Warto warto tam jechac ,jestem tam co 2 tydzen w wakacje ,)) lecz mysle ze tydzen na Ibize wystarczy .Moj gg 3115138 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ardiss Re: Ibiza... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 11:39 Ale warto jechac do? Hotelu?? Znasz te hotele? Bo już teraz wymyśliłam albo Fiesta Palmyra albo Fiesta albo Fiesta Don Toni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Ibiza... IP: 62.233.204.* 14.02.06, 09:54 Nie znam tych hoteli ale wiem w którym są miejscu. I uważam, że ten pierwszy ma bardzo dobrą lokalizację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Ibiza IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.02.06, 09:04 a istnieje możliwość zorganizowania samemu przelotu z Polski?Może wiecie jak najlepiej i najtaniej dolecieć z PL na Ibizę? Myślałam na przykład o przelocie na Majorkę i stamtąd na Ibizę, może wiecie jak to wygląd czasowo i cenowo? W sumie to najlepiej byłoby połączenie bezpośrednie ale chyba to marzenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Ibiza IP: *.lhsystems.pl / *.lhsystems.pl 10.04.06, 13:28 sprawdz oferty na travelplanet.pl wlasnie robia cos takiego - dolot na majorke czarterem i potem przejazd na ibiza kolo 2000-2500 za tydzien - moim zdaniem warto. Polecam hotel Club Can Bossa - bylem w zeszlym roku, tani, dobre jedzenie i wszedzie blisko :) - jezeli chodzi o imprezy :) Odpowiedz Link Zgłoś
ujastek Re: Ibiza 11.05.06, 11:10 Właśnie jadę do San Antonio za tydzień. Byłem już w Hotelu Hawai, b.dobry, drogi i w Tampico - tańszy, na wyjazd imprezowy OK. Teraz jadę do Ses Savines. Generalnie polecam San Antonio. Odpowiedz Link Zgłoś