Dodaj do ulubionych

Ecco Holiday Teneryfa - koszmar

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 15:48
Chciałabym wszystkich przestrzec przed wyjazdem z Eccoholiday. Moja rodzia i
znajomi są w tej chwili w hotelu GALA i od 8 godzin czekają na pokój. Na
początku otrzymywali info że pokoje są sprzątane teraz nawet ich nie
oszukują - ECCO NIE PŁACI ZA HOTEL OD KILKU MIESIĘCY więc nie otrzymają
pokojów. W Ecco nie udzielają na ten temat żadnej informacji, na pytanie
gdzie mają się podziać odpowiadają - nie wiemy.

Obserwuj wątek
    • Gość: gość sara Re: Ecco Holiday Teneryfa - koszmar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 23:23
      Bardzo tym ludziom wpólczuję, przelecieli tyle km i takie coś:nie ma dla nich
      miejsca w hotelu. To jest skandal!!!! Ja obecnie dziśiaj wróciłam z hotelu
      tropical PlaYa, byłam z Ecco i wszystko z miejscami w hotelu było w porządku.
      Nasz rezydent odprowadził nas do recepcji, pokoje były już przygotowane bo doba
      hotelowa kończy się o godz.12 a my byliśmy w hotelu o 21.Dostaliśmy kolację do
      pokoju i mogliśmy rozpocząc nasze wakacje. Nie mam zastrzezeń do biura Ecco,
      było ok.Jeżeli ta sytuacja, która ma miejsce w hotelu Gala była spowodowana
      rzeczywiście tylko kwestią czasu na posprzątanie pokoju to jeszcze pół biedy,
      gorzej jak Ecco nie płaci. Miejmy nadzieję że wszystko się szybko wyjaśni i
      ludzie godnie zaczną spędzac swoje wakacje na Teneryfce. Tego wszystkim życzę!
      • Gość: turystka Re: Ecco Holiday Teneryfa - koszmar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 13:03
        jestem w stałym kontakcie z rodziną - musieli sami opłacić hotel, nawet nie
        zaproponowano im innego zakwaterowania. Narazie opłacili dobę, co dalej
        zobaczymy.
      • Gość: gość do Turystki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 13:29
        Ciekawe droga turystko, że dokładnie w tym samym monecie twoja rodzina
        przebywała ponoć w hotelu Gala na Majorce coś się chyba porąbało w główce?
        Przestań wypisywać bzdury i się nie ośmieszaj
    • Gość: aaron Re: Ecco Holiday Teneryfa - koszmar IP: *.ekspres.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 15:36
      Nie wierzcie w te bzdury. Turystka pracuje dla konkurencjij i pewnie im nie
      najlepiej idzie. Co roku jeżdżę z ecco i złego słowa nie dam powiedzieć - super
      biuro i organizacja.
      • Gość: dorota55 Re: Ecco Holiday Teneryfa - koszmar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 12:10
        Zgadzam sie! To jakies bzdury, tez jezdze czesto z ecco, juz od kilku lat i
        nigdy nie zdarzylo sie zeby cos bylo nie tak! Rezydenci bardzo mili, zadnych
        opoznien, swietna organizacja!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka