Dodaj do ulubionych

Do ddb2 - Pytanie o hotel Alcudia Park

08.02.07, 16:28
CZy mogalbym prosic o doradzenie w ktorej czesci hotelu najlepiej wybrac
apartament aby bylo w miare spokojnie (jedziemy z malym dzieckiem).
Dziekuje,
Monika
Obserwuj wątek
    • bosman100 Re: Do ddb2 - Pytanie o hotel Alcudia Park 07.06.07, 01:46
      byliśmy z rodziną dwa razy. Najlepiej wybrać budynek, w którym znajduje się
      recepcja (mam na myśli apartamenty z osobną sypialnia), wyższe piętra, od
      strony ogrodu z widokiem na morze w części środkowej budynku (wspaniały widok).
      Hotel jest przy dość ruchliwej ulicy ale mając apartament od ogrodu zupełnie
      się nie słyszy hałasu. Generalnie z każdego budynku jest b. blisko do morza 50 -
      100 metrów- super plaża z łagodnym zejściem do morza (dla dziecka ekstra).
      • ddb2 Re: Do ddb2 - Pytanie o hotel Alcudia Park 07.06.07, 09:38
        Moze byc tak, jak napisal bosman. Ja mialam 2-pokojowy apartament na ostatnim
        pietrze, w ostatniej klatce, w lewym skrzydle, stojac twarza do wejscia hotelu.
        Apartament byl od bardzo slonecznej, zachodniej strony, okna wychodzily na
        cicha,slepa uliczke i morze. W pokojach sa szczelne, metaliczne zaslony i
        bardzo wydajana klima, przy zamknietych oknach, wiec nie ma strachu o
        przegrzanie. Mielismy duzy balkon z podwojnym wyjsciem, a poniewaz bylo to
        ostatnie pietro, nikt nam nie zagladal, bo nie mielismy zadnych sasiadow. Za to
        widok na zatoke, nawet z lozka, byl boski. Windy szybkobiezne i sprawne, wiec
        wysokosc tez nie gra roli.
        Zerknij na moj opis w ocenah hoteli i zdjecia z Iberostaru.

www.ocenyhoteli.pl/index.php/hotele/zobacz/iberostar_alcudia_park(2)
        • Gość: ddb2 Re: Do ddb2 - Pytanie o hotel Alcudia Park IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.07, 09:59
          a tutaj link do mamki google z widokiem na hotel, prawie można zajrzeć do
          basenu ;)

maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=pl&msa=0&ll=39.812426,3.116609&spn=0.001953,0.004989&t=k&z=18&om=1&ms
          id=118208223603492083445.000001130529b323feb5b

skrzydło w którym mieszkałam jest na północ od dymku z opisem.

P.S. oczywiscie "w ocenach hoteli", nie wiem, gdzie to paskudne c zniknelo!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka