Gość: ubot IP: *.ae.krakow.pl 29.06.03, 09:49 jak wyglada sprawa z kradziezami na kempingach na Costa brava??? chodzi mi szczegolnie o lloret, blanes, malgrat i calelle Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kicur Re: kradzieze na kempingach 30.06.03, 23:12 Gość portalu: ubot napisał(a): > jak wyglada sprawa z kradziezami na kempingach na Costa brava??? chodzi mi > szczegolnie o lloret, blanes, malgrat i calelle Jest bezpiecznie. Ja wiele razy zostawiałem w namiocie kasę albo drogi aparat fotograficzny. Inna sprawa, że nigdy nie wiem, czy jakiś inny Polak(!) albo młody Niemiec Ci nic nie podprowadzi :(( Nie mniej możesz być bardziej spokojna o swoje rzeczy niż w PL. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: era Re: kradzieze na kempingach IP: *.e / 10.10.12.* / 213.199.225.* 01.07.03, 00:14 W Blanes było w porzadku, nic przykrego nas nie spotkało.Akurat wtedy mieszkalismy w tzw.Polskiej dzielni.Niestety rok później znajomym zginęły jakies pieniadze na tym samym kempingu.Wprawdzie mieszkali juz nie wsrod polakow ale nie wiem czy to miało jakies znaczenie,czy po prostu mieli pecha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carlos HISZPANIE TO ZŁODZIEJE IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.03, 08:52 Hiszpanie to złodzieje, oszuści i brudasy. Odpowiedz Link Zgłoś
kicur Re: HISZPANIE TO ZŁODZIEJE 01.07.03, 22:01 Gość portalu: carlos napisał(a): > Hiszpanie to złodzieje, oszuści i brudasy. Taa... A Forum BLUZGANIE jest dwie ulice dalej ;))) Odpowiedz Link Zgłoś