Dodaj do ulubionych

Zapytanie na temat Biura podróży ''MATUSZEK''

IP: *.toya.net.pl 02.08.03, 19:51
Witam,
Słuchajcie mam do was wielką prosbę, napiszcie swoje doznania i reflekcje na
temat biura podróży ''MATUSZEK''.

Będę bardzo wdzięczny :-)

P.S Czy ktoś sie wybiera w tym roku z tym biurem podróży i gdzie ???
Obserwuj wątek
    • Gość: PIPA Re: Zapytanie na temat Biura podróży ''MATUSZEK'' IP: *.chello.pl 02.08.03, 20:09
      A WYCIECZKOWICZ CZYTAL FORUM?
      • Gość: wycieczkowicz Re: Zapytanie na temat Biura podróży ''MATUSZEK'' IP: *.toya.net.pl 02.08.03, 20:13
        Tak, czytałem i jestem załamany, bo w tym roku mam zamiar wyjechać na wakacje
        z tym biurem. Bardzo proszę podzielcie się swoimi doznaniami i
        doświadczeniami, napiszcie może już ktoś był i ma wyrobione zdanie, napiszcie
        jak było. Bardzo bym prosił o relację z waszych podróży.
        • Gość: PIPA Re: Zapytanie na temat Biura podróży ''MATUSZEK'' IP: *.chello.pl 02.08.03, 20:56
          JA ZA 20 GODZ. LECE Z BIG BLUE(PO RAZ 4) NA MAJORKE I MAM W DUP... IE TE
          NOWINKI NA FORUM
    • Gość: wycieczkowicz Re: Zapytanie na temat Biura podróży ''MATUSZEK'' IP: *.toya.net.pl 02.08.03, 20:58
      Bardzo proszę o poważne odpowiedzi.
      • Gość: PIPA Re: Zapytanie na temat Biura podróży ''MATUSZEK'' IP: *.chello.pl 02.08.03, 21:05
        A KTO TU DAJE DOBRE RADY (WALKA AGENTOW)
    • Gość: wycieczkowicz Re: Zapytanie na temat Biura podróży ''MATUSZEK'' IP: *.toya.net.pl 02.08.03, 23:01
      Słuchajcie, nadal proszę o wasze opinie na temat tego biura, jest to dla mnie
      bardzo ważne, piszcie swoje doznania i doświadczenia związane z tym biurem
      podróży. :-)

• Gość: bartek Re: Zapytanie na temat Biura podróży ''MATUSZEK'' IP: *.mst.gov.pl 07.08.03, 10:03
      serdecznie polecam Matuszka!!! Autokar, hotel, wyzywienie - super. Za tak niska
      cene wyjazdu oczekiwalem duzo gorszych warunkow a bylo wprost super. Polecam
    • Gość: lea Re: Zapytanie na temat Biura podróży ''MATUSZEK'' IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.08.03, 14:08
      byłam z nimi w maju w lloret de mar. autokar wygodny, fajny hotel z dobrym
      jedzeniem i świetna rezydentka. jak za tak niską cenę wszystko było super!
    • Gość: Krzysztof ''MATUSZEK' jest OK IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 07.08.03, 14:44
      Jedź śmiało, to poważne i stare biuro. Można im zaufać.
      • Gość: N. Re: ''MATUSZEK' jest OK IP: *.jasfbg.com.pl / 10.10.2.* 08.08.03, 10:28
        A w tym momencie nie zgadzam się. Oczywiście autokar super, ale rezydentki do
        d... Ale zależy wszystko na który hotel trafisz, bo nie wszędzie są te same.Jak
        pojawiły się problemy w hotelu, to nie chiały pomóc i kazały dzwonić sobie do
        Polski do ich siedziby, bo one (jak wywioskowała moja grupa) przyjechały na
        wakacje a nie do pracy. Telefonów komórkowych też nie odbierały, a jak już się
        zdarzyło, że ktoś się odezwał w telefonie to tylko z informacją jakiegoś
        gościa, że Pani np. Alina nie ma czasu na zajmowanie się podróżnymi. Tak więc
        nawet po reklamacjach na biuro wykręcały kota ogonem, że żadna wina nie była po
        ich stronie
        • Gość: alina barczak Re: ''MATUSZEK' jest OK IP: *.Red-81-37-92.pooles.rima-tde.net 09.08.03, 14:38
          dzien dobry,
          nie wiem, jak Pan/Pani ale ja nie wstydze sie swojego imienia ani nazwiska i w
          pelni jestem odpowiedzialna za to co robie i pisze. jestem rezydentem biura
          podrozy Matuszek (pisze Pan, ze sa rezydentki- moze przedstawi mi Pan/Pani
          moja zastepczynie, z tego, co Pan pisze, jest swietnie poinformowany). mysle,
          ze zalezy autorowi tekstu na oczernieniu biura, ze ma w tym swoj cel. nigdy
          zaden klient nie byl pozostawiony bez opieki, bez pomocy. nie mam niestety
          czasu na wylegiwanie sie na plazy, co mi sie sugeruje, nigdy nie wylaczam
          telefonu, choc przyznaje, ze czasem o 3 w nocy mialabym na to ochote. moze
          napisze Pan dokladnie? skad przyszlo do glowy, ze telefon odbiera jakis
          facet?? nie wiem, czy sa osoby, ktore tak jak ja jezdza na wizyty w hotelach 7
          dni w tygodniu przez cale dnie. na szczescie sa ludzie, ktorzy to doceniaja.
          mysle, ze fakt, ze przyjezdzaja z nami od lat nawet kilka razy w roku, o czyms
          swiadczy. widac spotkania informacyjne, codzienny dyzury w hotelu i calodobowa
          pomoc nie wystarczaja. chyba za bardzo sie przejmuje ludzmi a niektorzy,
          niestety, nie tylko tego nie doceniaja, co pisza klamstwa. to nie
          sprawiedliwe!! jestem gotowa odpowiedziec na kazdy list czlowieka
          odpowiedzialnego i rzetelnego. a Pan/Pani do takich nie nalezy. na szczescie
          jest sporo stalych klientow, ktorzy maja odmienne zdanie, ktorzy to doceniaja,
          na szczescie, bo inaczej cala ta zmudna, ciezka praca tracilaby sens. jest mi
          przykro. tylko tyle. mimo wszystko zycze powodzenia.
          • Gość: N. Re: ''MATUSZEK' jest OK IP: *.jasfbg.com.pl / 10.10.2.* 12.08.03, 10:37
            Wreszcie biuro wzięło się do roboty i coś przynajmniej o sobie poczyta.
            Ja Pani wytłumaczy skargę na obie rezydentki złożone przez cały turnus? A może
            nawet siedziba firmy nie pokazuje listów ze skargami swoim prapownikom, żeby
            nie psuć morali firmowych?
            • Gość: alina barczak Re: ''MATUSZEK' jest OK IP: *.Red-81-36-90.pooles.rima-tde.net 13.08.03, 12:27
              listy pana/ pani pozostawie bez komentarzy. powtarzam, dla informacji, ze jest
              jeden rezydent, jestem nim ja, i nikt nie zlozyl na mnie skargi, tym bardziej
              cala grupa. to, co Pan/Pani pisze to oszczerstwo. chyba nie bardzo dochodzi do
              Pana to, co wczesniej napisalam. nie rozumiem, o co tak wlasciwie Panu/Pani
              chodzi?
              • Gość: N. Re: ''MATUSZEK' jest OK IP: *.jasfbg.com.pl / 10.10.2.* 13.08.03, 13:06
                Proszę poprosić w swojej siedzibie o udostępnienie skarg, które wpłynęły na
                biuro z uwzględnieniem rezydentów, to może się Pani doszuka skargi na siebie. A
                jeśli Pani myśli, że to oszczerstwo to znaczy, że nikt Panią o tym nawet nie
                poinformował, czyli tak jak było wcześniej napisane - biuro nie przejmuje się
                niczym, odwraca wszystko na swoją korzyść. A rezydentki były dwie, chyba, że
                jedna to pomoc, która też niewiadomo dlaczego "pomoc" by miała się nazywać.
                • Gość: alina barczak Re: ''MATUSZEK' jest OK IP: *.Red-81-36-90.pooles.rima-tde.net 13.08.03, 13:47
                  prosze pozwolic, ze skoncze z panem/pania dyskusje, bo ona do niczego nie
                  prowadzi. jakos nie moge sie doprosic, by pisal pan konkretnie. a szkoda.
                  liczylam na rzeczowosc. nasuwa mi sie tylko jeden wniosek. ale to pozostawie
                  juz indywidualnej ocenie kazdego z Pañstwa.
                  • Gość: N. Re: ''MATUSZEK' jest OK IP: *.jasfbg.com.pl / 10.10.2.* 13.08.03, 14:28
                    Rzeczowo - to zostało już wcześniej wymienione jakie zarzuty były w stosunku do
                    rezydentów, resztę proszę sobie doczytać w reklamacjach. A tak na marginesie to
                    cieszy mnie to, że wreszcie ktoś z biura jest chętny do rozmów, bo sama
                    siedziba nie ma zamiaru rozmawiać ze swoimi klientami. Natomiast to, że Pani
                    pisze wskazuje na to, że jak dobrze się oriętuję, to powinna Pani być na
                    spotkaniach z turystami w hotelach a nie siedzieć na internecie. Tak więc
                    wszystko wiadomo. Nic się nie zmieniło. Wakacje w Hiszpanii to wakacje a nie
                    praca.
                    • Gość: Aa Re: ''MATUSZEK' jest OK do N IP: *.bluu.net / 192.168.1.* 13.08.03, 15:51
                      Człowieku, rezydent ma wyznaczone godziny urzędowania w poszczególnych
                      hotelach, może akurat w tym czasie Pani Rezydentka z Matuszka nie ma żadnych
                      dyżurów. Natomiast w nagłych przypadkach jest pod telefonem (komórką).
                      Chciałbyś być prowadzony za rączkę przez rezydentów, przecież to nonsens,
                      rezydenci są po to żeby nam pomagać w trudnych sytuacjach. Jak chcesz być pod
                      ciągłą opieką to jedz na obóz młodzieżowy ( tylko pewnie już jesteś za stary).
                      • Gość: N. Re: ''MATUSZEK' jest OK do N IP: *.jasfbg.com.pl / 10.10.2.* 14.08.03, 15:29
                        To spróbuj złapać Panią Alinę kiedykolwiek. Życzę powodzenia.
                    • Gość: X-Ray Re: ''MATUSZEK' jest OK IP: *.chello.pl 14.08.03, 23:15
                      Gość portalu: N. napisał(a):

<ciach!>

> Natomiast to, że Pani
                      > pisze wskazuje na to, że jak dobrze się oriętuję, to powinna Pani być na
                      > spotkaniach z turystami w hotelach a nie siedzieć na internecie. Tak więc
                      > wszystko wiadomo. Nic się nie zmieniło. Wakacje w Hiszpanii to wakacje a nie
                      > praca.

A ja jak widzę, praca w firmie JAS-FBG to wakacje a nie praca. Ciekawe czy
                      Twój szef wie, że dyskutujesz w Internecie zamiast pracować? ;)
                      • Gość: N. Re: ''MATUSZEK' jest OK IP: *.jasfbg.com.pl / 10.10.2.* 18.08.03, 09:49
                        A tu pech i nie trafiony. Ha. Ha. Ha.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka