Gość: Kate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 12:17 Palnujemy wybrac sie do tego hotelu w przyszlym roku i chcialam sie zapytac czy ktos moze tam byl i podzieli sie wrazeniami?bo niestety nie znalazlam zadnych opinii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Hotel Marina Scorpios&Corfu Majorka IP: 89.171.107.* 12.12.07, 09:50 Witaj, My byliśmy na Majorce w tym hotelu we wrzesniu. Hotel jest czysty, schludny, jedzenie (szczególnie śniadania)typowo nastawione pod Anglików:bekon, fasola, grzanki, mortadela...ale można było też zjeśc różnego rodzaju sery, owoce. Hotel mieści się w Malutkiej zatotce Cala d'Or. Plaza jest naprawdę mała,która służy drum hotelom Scorpios and Corfu. Obok hotelu są leżaki i basenik dla dziecki. Leżanki przy basenie są bezpłatne, natomiast przy plazy oczywiście płatne. Nie wiem, czego dokłanie oczekujesz? Jeśli masz jeszcze jakieś pytania, to chętnie odpowiem. Pozdrawiam, Angelika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: Hotel Marina Scorpios&Corfu Majorka IP: *.chello.pl 16.12.07, 09:49 Generalnie chcialam wiedziec,czy okolica ładna,sniadania to wszedzie takie sa,wiec ok:) ale czy maja dobre jedzenie?jak obsluga? wynajmowaliscie na miejscu samochod?dzieki za odpowiedz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Hotel Marina Scorpios&Corfu Majorka IP: 89.171.107.* 17.12.07, 11:02 Okolica taka sobie:-) Na ogół jest cicho i spokojnie. Zeby się pobawić trzeba było jechać gdzieś dalej. Jest to raczej miejscowośc dla ludzi chcących odpocząć w spokoju i ciszy. Wynajmowaliśmy kilka razy samochód oraz podróżowaliśmy lokalnym środiem transportu. Ceny wynajmu zależa od samochodu np nasz ford focus kosztował o ile się nie myle coś około 35-40 euro. Autobusem jechaliśmy do palmy (3 euro), dworzec jest w samym centrum, więc nie było problemu. Natomiast całą wschodnią częśc wyspy zwiedziliśmy samochodem. Jeśli chodzi w o jedzienie (nie mówiąc o śniadaniach, o których wczensiej pisalam) bylo dosc dobre. Zawsze na oddzielnym stole znajowaly sie potrawy dla wegetarian. Jesli chcesz mogę Ci przesłać na maila zdjęcia hotelu i okolicy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: Hotel Marina Scorpios&Corfu Majorka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 11:59 ooo bardzo chetnie bede bardzo wdzieczna,bo na stronie hotelu jest ich niewiele:) podaje maila telcell.k@gazeta.pl Tez chcemy zwiedzac na wlasna reke:) miejscowosc moze byc spokojna,bo to podroz poslubna,wiec nie zalezy nam na imprezowaniu:) byle tylko widoki byly ładne i plaza:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc do aza IP: 89.171.107.* 18.12.07, 11:22 hej, Poad mimaila to wysle Ci zdjecia. Jerslimasz jakies pytania to preferuje kontakt mailowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aza Re: do aza IP: 217.67.197.* 21.12.07, 09:02 mój mail: anita.zdrojkowska@wp.pl Z niecierpliwością czekam na maila i zdjęcia:) Opowiedz mi, proszę jak było.Jakie wrażenia z hotelu? Czy wszystko było ok? I ja Ci siępodobała Majorka Pozdrawiam Anita Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aza Re: do aza IP: 217.67.197.* 21.12.07, 09:04 Sorry, wpisałam adres z błędem.Między imieniem i nazwiskiem nie ma kropki:) Podaję jeszcze raz: anitazdrojkowska@wp.pl Z góry dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aza Re: Hotel Marina Scorpios&Corfu Majorka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 23:10 Hej! Ja też planuję wyjazd do tego hotelu we wrześniu 2008. Czy mogłabym również prosić o zdjęcia i ogólne relacje? Jeśli można, proszę o kontakt na gg (moj numer 2567374) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: do KATE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.07, 14:44 Dzieki:) zdjecia super, a te jedzonko mmm narobilas mi apetytu:) z jakim biurem podrozy byliscie?i jakie wycieczki bys polecila?my sie jeszcze zastanawiamy nad delfinarium i Aquaparkiem.Hotel wyglada calkiem ładnie, tak samo jak hotele,wiec mam nadzieje,ze wszystko bedzie ok:) Odpowiedz Link Zgłoś
pn-m Re: do KATE 06.01.08, 00:39 Witam, W 06 2008 chcialbym tam wyslac starsza osobe /moja Mame/ .Prosze o kilka zdjec bo nie znam Majorki i hotelu a nie chce dac ciala . Pilne Pozdrawiam i THX. pn-m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izaabelka Re: do KATE IP: *.adsl.inetia.pl 18.12.07, 22:59 Ja z rodzinką również planuję wyjazd w przyszłym roku na Majorkę, zastanawialiśmy się także nad tym hotele. Proszę o przesłanie na maila izaabelka@wp.pl zdjęć i ogólnych wrażeń o pobycie, z góry wielkie dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania a czy i ja moglabym prosic o zdjecia IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 28.12.07, 19:55 j/w czy i ja moglabym prosic o kilka zdjec hotelu i okolicy? wybieram sie tam z rodzinka w lipcu i zastanawiamy sie nad dwoma hotelami- Maria Eugenia a wlasnie Marina Skorpios... dziekuje z gory i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: a czy i ja moglabym prosic o zdjecia IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 28.12.07, 19:57 z tego wszystkiego zapomnialam podac maila.... trinity82@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś