me-ry 28.03.08, 12:02 Wybieramy się 2 lipca do tego hotelu na 2 tygodnie. Może jeszcze ktoś się wybiera w tym terminie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: peter anzuel Re: Caprici verd Costa Brava IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.08, 21:47 byłem w alhambrze na wakacjach w caprici verdi urzedował nasz rezydent hotel piekny co do innych spraw nie wiem ale polecam na wypoczynek Odpowiedz Link Zgłoś
me-ry Re: Caprici verd Costa Brava 29.03.08, 15:16 Dzięki za rekomendację. Na pewno będziemy się się dobrze bawić,ale przydałby się ktoś jeszcze, byłaby może jeszcze lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romea Re: Caprici verd Costa Brava IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 23:00 My się wybieramy 26 lipca może ktoś się wybiera w tym czasie Odpowiedz Link Zgłoś
me-ry Re: Caprici verd Costa Brava 08.04.08, 19:45 Świetnie, to napisz skąd lecicie i na ile. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Caprici verd Costa Brava IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 11:49 www.travelzone.pl/hotele/hiszpania/costa-brava/caprici-verd.html Odpowiedz Link Zgłoś
globerr Re: Caprici verd Costa Brava 08.04.08, 11:20 też słyszałem i czytałem wiele dobrego o Caprici Verd ale poznać organoleptycznie to zupełnie coś innego. Odpowiedz Link Zgłoś