Gość: O IP: 194.42.116.* 03.07.08, 08:24 czy ktoś tam był, widział i wie? Jaka jest plaża, czy szeroka, z blisko umiejscowionymi zabudowaniami (hotelami), jakiś port lub kanał? Jaki piasek? A moż ktos kojarzy samo miasteczko? Kurorcik czy wioska? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konkubinka Re: Plaża w Mijas Costa 03.07.08, 11:36 Mijas COsta to wybrzeze a nie miejscowosc.Miejscowosc nazywa sie Mijas i nie jest polozona nad morzem.Na wybrzezu Mijas Costa znajduje sie wiele miejscowosci , sprawdz dokladnie o co chodzi. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Plaża w Mijas Costa IP: 194.42.116.* 03.07.08, 14:35 o kurcze, a ja myslałam, ze jest Mijas położone w głebi lądu i Mijas Costa nad samym morzem, tak nazywane sa niektóre miejscowości w innych krajach; a jak daleko jest nad morze z Mijas? Odpowiedz Link Zgłoś
konkubinka Re: Plaża w Mijas Costa 03.07.08, 14:40 z Mijas ze 20 moze wiecej kilometrow. Mijas COsta zaczyna sie we Fuengiroli a konczy bodajze w Marbelli. Fajne miasteczko to La Cala de Mijas, ladna plaza i port sa w Cabopino , ladna ale mala plaza jest w Elwirii i Riviera del Sol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Plaża w Mijas Costa IP: 194.42.116.* 03.07.08, 14:41 znalazłam tam camping i podaja na stronie, że jest 300 metrów do plaży...już nic nie rozumiem, może plaża jakiegoś jeziora albo rzeki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
konkubinka Re: Plaża w Mijas Costa 03.07.08, 16:08 moze chodzi o wybrzeze, podaj jakis link to zerkne o co moze chodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
konkubinka Re: przepraszam:D 03.07.08, 16:10 wzielam az mape bo mnie zaintrygowalo.Jest malutka miejscowosc o tej nazwie.Z tego co widze jest w okolicach Torrenueva i La Cali.Troszke wyzej.Moze byc troche do chodzenia , bo tam wszystko jest pod gore.Plaze ladna znajdziecie.Dobrze , ze mam mape tego wybrzeza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: przepraszam:D IP: 194.42.116.* 04.07.08, 07:44 dobrze, że się wyjasnio, bo już się wystraszyłam, że coś nie coś nie tak doczytałam, albo, że jakąś bujdę wciskają, dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konkubinka Re: przepraszam:D IP: *.Red-83-33-40.dynamicIP.rima-tde.net 04.07.08, 10:20 ale tak jak spedzilam tam sporo czasu na miejscu nie slyszalam , ze jest cos takiego.A czemu akurat tam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: przepraszam:D IP: 194.42.116.* 04.07.08, 10:50 bez szczegółnego powodu, wakacje muszą być wersji jak najtańszej, szukałam campingu w okolicach Malagi, jest ich mnóstwo, ale ceny tez niektóre szalone, jak za hotel :)), znalazłam jakąs stronkę właśnie tam i tak zostało, nigdy nie byłam w tamtych stronach więc nie mam ulubionych miejsc, dlatego każde jest dobre, bedziemy tam tydzień potem przemieszczamy się wzdłóż wybrzeża, tak żeby dotrzeć az do Barcelony Odpowiedz Link Zgłoś
konkubinka Re: przepraszam:D 04.07.08, 13:47 dlatego spytalam bo tez tam kiedys sprawdzalam kempingi i ceny wydaly mi sie z kosmosu. Ten rejon, tzn Mijas Costa , biegnie wzdluz autostrady, niestety dla pieszych to ciezki rejon, na plaze zazwyczaj trzeba isc wzdluz drogi i przekraczac ja po kladkach.Srednio to przyjemne chyba , ze wszedzie sie jezdzi autem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: przepraszam:D IP: 194.42.116.* 04.07.08, 14:38 w ciągu tego tygodnia zamierzamy rzeczywiscie sporo jezdzić, trzeba obejrzeć to wszystko, co jest w okolicy - taki standard turystyczny, ale plaże na pewno też zaliczymy, dlatego o nią pytałam, czy w innej częsci wybrzeża campingi sa tańsze?, zdziwiły mnie te ceny, bo wyszło na to, że we francji taniej się przenocuje na campingu niż w Hiszp. a myslałam że bedzie odwrotnie Odpowiedz Link Zgłoś
konkubinka Re: przepraszam:D 04.07.08, 14:56 nie jestem dobrze zorientowana ale wiele osob narzeka na ceny campingow tutaj i w Portugalii.Ja sprawdzalam pobieznie , bo jak tam mieszkalam chcialam zaprosic znajomych a mialam tylko jeden pokoj wiec na noclegi nie dalabym rady ich ugoscic.I wtedy wyszlo mi , ze lepiej wynajac apartament . Odpowiedz Link Zgłoś